• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

KORKMAYIN ULENNN ALLAHIN İZNİYLE KİMSENİN SEVDİCEĞİNE BİŞİ OLMUCAK İLK GÜNKÜ GİBİ SİZLERİ SEVMEYE DEVAM EDİCEKKK BİZİMKİLER BİZİ ÜZMEZLER HIHHH :hooray::hooray: O YÜZDEN BİZİM SEVGİLİLERİMİZ HEYT BEHHH

korkma canım ya güvenmiyo musun sen ona aldatmazzz,ben de aldatılmaktan diil de bensizliğe alışmasından korkuyorum
büyük umutlarla kurduğum hayallerim suya düşmesin de:asigim:

Evet canım bende güveniyorum ama hem büyük konuşmamak için hemde insanlıkı hali şeytana uyar bi an falan die düşündüğüm için ihtimallere yer veriyorum hep.benim de korkum seninkiyle aynı sadece o var yoksa güveniyorum aşkıma yani mutfağa girdi bugün artık mutfakta heh heh heeee....:sm_cool:

KORKMAYIN ULENNN ALLAHIN İZNİYLE KİMSENİN SEVDİCEĞİNE BİŞİ OLMUCAK İLK GÜNKÜ GİBİ SİZLERİ SEVMEYE DEVAM EDİCEKKK BİZİMKİLER BİZİ ÜZMEZLER HIHHH :hooray::hooray: O YÜZDEN BİZİM SEVGİLİLERİMİZ HEYT BEHHH

canım aynen katılıyorum sana o yüzden bizim sevgililerimiz yihhuuuu AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUUMMMMM MUCU MUCU....hih hi şimdi doksan karış uykudalar onlar biz onları kaynatıyoruz burda...hihoyyyt

poffyy tam 4 iğne yedi 5 gün şurup ve hap kullandı onunla birlikte bende hasta oldum yattım günlerdir yatıyordum.onu götürdüm veterinere para yoktu kendim gidemedim dr a walla o iyi olsun hiç dayanamam walla kuzuma yaaa

poffyy tam 4 iğne yedi 5 gün şurup ve hap kullandı onunla birlikte bende hasta oldum yattım günlerdir yatıyordum.onu götürdüm veterinere para yoktu kendim gidemedim dr a walla o iyi olsun hiç dayanamam walla kuzuma yaaa

poffyy ne dayanamadın sendemi hasta oldun kıyamam :teselli: çokmu sevion sen poffyyni yoksa eşinmi aldı :uhm:

poffyy ne dayanamadın sendemi hasta oldun kıyamam :teselli: çokmu sevion sen poffyyni yoksa eşinmi aldı :uhm:

bence poffy gamzenin haline dayanamayıp hasta olmuştur kız ama şimdi ikiside ii çok şükür Allah bidaha düşürmesin....Amin diyin gız AAAAMMMİİİİNNNN....:roflol::roflol:

bugün gene haber yok ne zama aramasa operasyona çıkmış oluyo çıkmadığı zaman arar mutlaka aramadı bugünde demekki dağda it arıyo.....çok zor geliyo bunu bile bile katlanması çok zorrrrrrrrrrr

bugün gene haber yok ne zama aramasa operasyona çıkmış oluyo çıkmadığı zaman arar mutlaka aramadı bugünde demekki dağda it arıyo.....çok zor geliyo bunu bile bile katlanması çok zorrrrrrrrrrr

Gamzecim çok zordur tabikide ama herkes gibi oda bitirip gelcek inşallah bak artık yuüzlere düştün ne güzel bize hayal gibi o günler....Birileride ona düşmüş hhhıııhhhh....:dilcikar:

Back
X