Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haklısın gerçekten bunlar içimizde yaşıyolar bi de defolsunlar kötükedihüso

içimden bişi demek bile gelmiyor bişi desemde fayzda etmezki ne şehit ailelerinin yanan yüreğine su serpilir nede o soysuzlara laf geçer .bişi demek gelmiyor bu yüzden içimden.sadece dua ediyorum allahım korusun sevdiklerimizi beklediklerimizi bize bağışlasın.fibula canım kara haber tez ulaşır derler öyle bişi olsa duyardınız çoktan.allah duymayı nasip etmesin hiçbirimizede inşallah.korkuyoruz yüreğimiz hop ediyor her haberlerde ama geçeeğine inanalım nolur kötü düşünmeyeleim kötü düşnmek kötü getiriri derler.şimdi dersiniz bize akıl verene bak kendisi haber alamayınca deliye dönüyo bize akıl veriyo .biliyorum hiç kolay bişi değil bende korkuyorum bu haberleri aldığımda.yada eşimden haber almadığımda bende korkuyorum deiye dönüyorum ama hiçbir zamanda gelemeyeceğini düşünmüyorum.içim korkuyo ama genede biliyorum bitecek gelecekler inşallah kazasız belasız

canım inşallah bişey olmaz dua edelim hep

Haberi yeni duydum bende sok oldum vallahi, ates düstügü yeri yakti yine. senağlama Rabbim sehitlerimizin ailelerine, sevdiklerine sabirlar versin. senağlama
Cok kötü oldum ya..

tatlım niye kötü olasın.kötü bişey söylemedim sana canım benim.sayende öğrendim.şehit haberleri var die aileme tv izlettirmiyordum pek.öğrenememiştik.duyunca üzüldüğümü söyledim :çok üzgünüm:sadece.sen haber verdin işte.allah tüm şehitlerin ailesine sabır versin.

Şırnak - Şfk_88_
Aşkım sabah göreve çıkacaklarını söylüyodu Allahım tüm askerlerimizin yanında olsun hainlere fırsat vermesin inşş:Saruboceq: Yazık yaa 9 asker gencecik vatan evlatları Allahımm yaaaaasenağlamasenağlama çok kotü oldum senağlama Allah ailelerine ve sevdiklerine sabır versinsenağlama

9 asker diyarbakır'da 1 askerde hakkaride şehit oldu.nasıl savaşacağız ki biz onlarla.pkk lı kadın milletvekili çıkmış mitingde esas topraklarımızı 29martta tekrardan ele geçirdik diyor.belediye bşakanlarını kastederek.meclisi zaptedmişler daha biz nasıl edipte taaa ciğerlerimize işleyen bu virüsle savaşabileceğizki.laneto lsun ya.canım çok yanıyor.

Allah bütün sehitlerimizin sevdiklerine ve ailelerine sabır versin arkadaslar..Ruhları şad olsun inşallah..Hepinizi de sevdiklerinize kavusmayı nasip etsin Allahım..Bizim şafağımız da 7

canım inşallah hayırlı haberlerini alırız kardeşinin,Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun ve hepimize sabır versin :1hug:

canım ya ben de okudum bunu.bi umutlandım ki sorma
ama şimdi kısa döneme başlamış olanları etkilemese ya bizimkilere olsa biraz olsun teselli bulurum :çok üzgünüm:

valla bende umutlandım bugüne kadar bu konuda sadece bi söylenti vardı ama şimdi ilk ağızdan bi açıklama inşallah olur ya allahım görsün bizi..

ilk ağızdan olmuş olması beni de umutlandıran
acaba yine yanlış mı anlıyoruz bi aralar yine vardı böyle bişey
üniversite mezunları tek tip yapıcak sadece denmişti
yani yedek subaylık olmayacaktı
ama şimdi hepsini bi cümle içinde kullanınca umutlandım doğrusu
daha adil bir sistem benim de hayalim

mehtap......9

ya evet ama şimdiye kadarki sadece söylentiydi ben ne bi yerde okumuştum nede dinlemiştim hayırlısı bakalım valla bnmde en büük hayalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…