- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.621
Allah tüm askerlerimizi korusun. fibula hayırlı haberler alırsınız inşallah.
Allah rahmet eylesin. gerçekten çok zor. yine bir sürü ailenin evine ateş düştü.
çok zor Allah sabır versin bu acıyı bir daha kimseye yaşatmasın.
adamlar gayet rahat kürdistan sınırı çizildi diyorlar. bunlar meclisin içinde olan insanlar.
hepsine lanet olsun.
haklısın gerçekten bunlar içimizde yaşıyolar bi de defolsunlar kötükedihüso
her askerin bekleyeni var.şehit olanlar da ana kuzusu.ama kötü oldum yinede.kardeşimi arıyom tel kapalı, arkadşalarının nolar vardı onlarda kapalı.bişey olsa askeriyeden arar haber verirlerdi değilmi.allah herkezin çoluğunu çocuğunu korusun kötülüklerden.18 günü kaldı.bi gelseydi hayırlısıyla o terörist yuvasından.
tabiki her askerin bekleyeni var benimde eşim asker,inşallah senden hayırlı güzel haberler alırız,Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağsalim bir an önce evlerine kavuşsun tüm askerlerimiz,bu haberi ben verdim diye ben kötü mü oldum anlamadım,benimde kardeşim şırnakta yaptı,neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum,kardeşimden aylarca haber alamadık,aramadığım yer kalmadı,en sonunda kardeşim araç telefonundan bana ulaşabilmişti,inşallah bir an önce kardeşinizden hayırlı haberler alırsınız,sanırım yanlış anlaşıldım...
tatlım niye kötü olasın.kötü bişey söylemedim sana canım benim.sayende öğrendim.şehit haberleri var die aileme tv izlettirmiyordum pek.öğrenememiştik.duyunca üzüldüğümü söyledim :çok üzgünüm:sadece.sen haber verdin işte.allah tüm şehitlerin ailesine sabır versin.
kızlar size bişi sölicemm bu askerliğin kısalmasıyla ilgili bugün genelkurmay başkanı ilker başbuğ açıklama yapmış şimdi onu aynen okuduğum yerden alıp yapıştırıorum Başbuğ: Bedelli askerlik uygulaması yok. Yükümlü sayısı ihtiyacın çok altında. Her gün şehit verilen ülkede bedelli askerliği halkımıza anlatamayız. Normal askerlik sistemimiz var 15 ay. Kısa dönem eğitimimiz var. Üniversite mezunu ve ihtiyaç fazlası varsa kısa dönem olacak. Bi de bedelli uygulaması kanunen var. Biz bu sistemleri ele alıp daha sağlıklı, daha adil bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bunları daha bir tek tipe indirebilir miyiz konusu üzerinde duruyoruz. Bedellinin önümüzdeki dönemde gündemimizde olma ihtimali yoktur.
kızlarrr inşallah olurda seviniriz yawww dimiiiidelikafadulden
valla bende umutlandım bugüne kadar bu konuda sadece bi söylenti vardı ama şimdi ilk ağızdan bi açıklama inşallah olur ya allahım görsün bizi..
ilk ağızdan olmuş olması beni de umutlandıran
acaba yine yanlış mı anlıyoruz bi aralar yine vardı böyle bişey
üniversite mezunları tek tip yapıcak sadece denmişti
yani yedek subaylık olmayacaktı
ama şimdi hepsini bi cümle içinde kullanınca umutlandım doğrusu
daha adil bir sistem benim de hayalim
mehtap......9
ya evet ama şimdiye kadarki sadece söylentiydi ben ne bi yerde okumuştum nede dinlemiştim hayırlısı bakalım valla bnmde en büük hayalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?