- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.641
inşallah olur canım ya:Saruboceq:
bi de zamanı önemli
yakın bi zamanda olsa da bizimkileri de etkilese
evet cnm ya valla birden 90 gün düşer süper olur valla bakalım hayırlısı nasılsa öle olsun..:Saruboceq:
amin canım hayırlısı neyse öyle olsun
ben bi de yeri açıklanıcak diye diken üstündeyim:çok üzgünüm:
inşallah rahat olucağı bi yer olur cnm oda hayırlısı neyse o olsun benimkinin belli olucağı zaman ben hep öle dua ettim hayırlısı doğuysa doğu olsun yeterki rahat olsun dedim allah şırnakı nasib etti ama allaha yinede şükür rahat kısmet bu işler kısmetinde ne varsa o oluo.ben ilk öğrendiğimde bana sölediğinde şaka yapıo sandım ama snr yemin etti inandım çok üzüldüm çok ağladım hemen aklıma kötü şeyler geldi ama dediğim gibi kader bu allah hayırlısını nasib etsin.allah sevdiklerimizi bize ailelerine bağışlasın..:Saruboceq:
kızlar allah tüm şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin.tvde izledim.hepsi gencecik.kardeşimle de konuşabildik çok şükür.ama biz sevindikte 10 tane ocağa ateş düştü.buruk yaşadık.kardeşimin tugayının hemen yanındaki karakola yapmışlar baskını Hakkari de.allah tümden belalarını versin bu başıbozukların.diyecek başka bişey bulamıyorum.
zor geliyo canım hele bu haberleri duyunca çok daha zor geliyo
bi öğrensem de alıştırsam kendimi diyorum
dua ediyorum hep hayırlısı olsun diye
hiçbirine bişey olmasın,rabbim korusun tüm askerlerimizi:Saruboceq:
kızlar allah tüm şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin.tvde izledim.hepsi gencecik.kardeşimle de konuşabildik çok şükür.ama biz sevindikte 10 tane ocağa ateş düştü.buruk yaşadık.kardeşimin tugayının hemen yanındaki karakola yapmışlar baskını Hakkari de.allah tümden belalarını versin bu başıbozukların.diyecek başka bişey bulamıyorum.
zor gelmezmi seni çok ii anlayabiliorum bizimkisi bi ay önceden belli olmuştu her yerden araştırdım herkese sordum ama gitmeden yinede içim rahat etmedi o bana orayı anlatmadan rahat edememiştim hayırlısı bakalım ama bence seninki çok doğuya gitmicek.
ah canım keşke ama yüzde 95 doğuya gönderiyo orası
gidenler de sevdiklerini bırakıyo geride bencillik yapmak istemem şimdi
timde bi de serbest dağıtım olsa belki bir ihtimal düşmezdi
bekliyorum ben doğunun da iyi yerleri var artık nasip neyse
hayırlısı olsun cnm sen sıkma canını içini ferah tut.:teselli:
öyle canım bugün şehit haberleri alt üst etti hepimizi
çok etkilendim ...
hep etkilenirdim ama içinde olunca daha da kötü oldum
evet cnm aynen öle neyse cnm ben kaçıom başım çatlıo snr görüşürüz öptüm seni ii geceler:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?