Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

9 TANE YıĞıT YA 9 GENCECıK CAN YOLU BEKLENEN ÖZLENEN HASRET KALINAN
ben bile o kadar hırslıyımki keşke bizde peşlerine düşebilseydik o itlerin
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

selam kızlar yaa çok kötüyüm yaa n10 tane daha şehit verdik 10 tane yazecik beden toprağa gircek genç yaşında lanet olsun teröre lanet olsun Allahım o dağlara gömsün onları....senağlama

aaammmiiinnn.
gencecik bedenlerin kanını yerde koyma Yarabbi.
Allah şehitlerimize Rahmet eylesin ailelerine sabır versin

kızlar biliyorum hepimizde üzüldük hepimizinde canı yandık bazıları hepimiz ermeniyiz diyip hepimiz mehmetçiğiz demeselerde biz mehmetçiiz o yüzden bizim canımız yandı...ama böyle konuştukça can yangınımız büyüyor başkada bi işe yaramıyor...onun için burda bu konuşmayı bitirelim artık olmazmı .....herzaman yaptığım gibi kapatıyorum konuyu ben burda...çünkü burda böyle bunları konuşmak yerine dua etmeliyiz

söyleyin bakalım siz naptınız ben dua ettim yasin okudum tüm mehmetçiklerimize

evet canım bizde izledik babam bile nası ağladı izlerken keşke benim elimede verseler silahıda bi tanesini olsun gidip kurşuna boğabilsem öyle kinliyimki dişlerimi sıkıyorum şunları yazarken lanet olsun defalarca lanet olsun bırakıcaksın sap gibi ne gönderiyoruz oraya askerşeri korumasınlar hiçbirisini kürdü korumaya gidiyolar koruduklarının oğulları kurşun sıkıyo körpecik bedenlerine Allah belalarını versin...

ben de okudum canım askerlerimiz bizim için ordaydılar bu da görevimiz olsun onlara
Allah kabul etsin inşallah hepsinin yardımcısı olsun

Rabbim biliyorum görüyosun duyuyosun bizleri...Nolur ey Allahım VATANIMIZI,NAMUSUMUZU,MİLLETİMİZİ İFFETİMİZİ,DİNİMİZİ KORUMAK İÇİN GÖREV BAŞINDA BULUNAN TÜM ASLERLERİMİZE,TÜM POLİSLERİMİZE TÜM JANDARMALARIMIZA KOMANDOLARIMIZA YARDIM ET.ONLARI HAİNLERİN ŞERRİNDEN MUHAFAZA BUYUR.VATAN BORCU NAMUS BORCU DERLER...SEN VATAN BORÇLARINI NAMUS BORÇLARINI SAĞSAĞLİMLAYIKIYLA YAPIP DÖNMEYİ NASİP EYLE ONLARA.HAİNLERİN TUZAKLARINI BAŞLARINA ÇEVİR.ŞU DAĞLAR YANARDAĞ OLSUN HAİNLER İÇİN ALSIN ONLARI İÇİNE KÜL ETSİN...EY RABBİM ŞÜPHE YOKKİ SEN HERŞEYİ EN İYİ BİLENSİN...SEN HERŞEYİ GÖREN VE İŞİTENSİN DUALARIMIZI KBUL EYLE ALLAHIM...SEN TÜM ASKERLERİMİZE RAHMET EYLE.YAKINLARINA SABIRLAR İHSAN EYLE...ŞUAN OCAĞINA ATEŞ DÜŞMÜŞ YÜREĞİNDE YANGINLAR ÇÖKMÜŞ DİRİSİNİ BEKLERKEN CANSIZ BEDENİNİ GÖRMÜŞ TÜM ANALARA BABALARA KARDEŞLERE TÜM GÖZÜ YAŞLI SEVDALILARA YARLARA SEVGİLİLERE YARDIM ET...NOLUR ARTIK BİR CAN DAHA YANMASIN NOLUR...SEN DUALARIMIZI KABUL EYLE ALLAHIM...(AMİN)

amin gülüm inşallah biz böyle dua etikçe alahım da duyacak bizi ona açtığımız avuçlarımızı boş çevirmeyecek.....artık bugünkü olaylarla ilgili konuşmak yok dua edelim içimizi rahatlatalım....allahım mutlaka görecektir bizi..korkmayalım bu geceden sonra hiç açmayalım bu konuyu bidaha ....sadece çok dua edelim ben şimdi çıkmak zorundayım.kendinizi toparlayın kızlar sızlanmanın zamanı değil şimdi askerlerimize kalkan olacak dualarımızı etme zamanı....biz bol bol edelimki o kalkan büyüsün sarsın askerlerimizi içine kazadan beladan kör kurşundan korusun...hepiniz allaha emanet olun ...askerlerimizde allaha emanetler.allahım onları bizlere bağışlasın.iyi geceler allah rahatlık versin .

Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

Varlığına Birliğine Yücelerin En Yücesi Olduğuna İnandığımız... Altımızda Yağız Yerin, Üstümüzde Yedi Göğün Sahibi Olduğuna İman Edip, Kandığımız Ol Deyince Olduran Gönüllerimizi İman Nuru Türklük Şuuru ile Dolduran Ulular Ulusu Yücelerin En Yücesi Şimdi Yapacağımız Duamızı Mekke-i Münevverede Medine-i Münevverede ve Ravza-i Münevverede Kabul Ettiğin Dualarla Kabul Eyle Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Zel Celali Hazretleri....

Ya Rabbil Alemin;

Sen Ülkemizi, Milletimizi, Devletimizi Her Türlü İç ve Dış Tehditlerden Muhafaza Eyle,
Sen Bölünmez Bütünlüğümüzü Bozmaya Çalışanları El-KAHHAR İsminle Kahret.. Birlik ve Beraberlik İçerisinde Yaşamı Bizlere Vasıl Eyle,
Yalnız ve Yalnız Sana Kulluk Eder Senden Yardım Dileriz Uluların En Ulusu Hz. Allah (c.c) İslamın Bayraktarlığını Yapmış 5,000 Yıldır Diyardan Diyara Göç Etmiş , Şerefi, Bayrağı, Namusu için Can Vermiş Atalarımızdan, Dedelerimizden, Ninelerimizden Razı Ol Ya Rabbi,
Ülkemizi Bölmeye Yönelik Her Türlü Terör Belasından, Anarşist, Kominist, Emperyalist Güçlere Karşı Sen Türk Milletini Koru Ya Rabb..

Şuan Dağda, Sınırda, Ovada, Çamurda, Karda, Kışda, Zemheride, Ayazda Bu Vatan İçin Nöbet Bekleyen Askerlerimize, Polisimize ve Bütün Güvenlik Güçlerimize Yardım Et Allah'ım... Onları Koru Ya Rabbim...

Senin Katında Peygamberlerden Sonra Gelen En Güzel Makam Şehitlik Mertebesine de Bizleri Ulaştır Allah'ım...
Şehitlerimizden ve Geride Kalan Gazilerimizden Razı Ol Allah'ım...
Gözü Yaşlı, Başı Dik, Onurlu Gururlu Şehit Annelerine Minnettarız Onların Evlatları Bu Vatan için Şehit Düştü Onların Gönüllerine Huzur Ver Ya Rabbim....

Euzu Bi Kelimatillahattammati Min Şerri Ma Halâk Türk Askeri ( Allah Türk Askerini Bütün Yaratıkların Şerrinden Korusun... )

Subhane Rabbike Rabbil İzzeti Amma Yasufun Vesselamun Alel Mürselin Vel Hamdülillahi Rabbil Alemin

Tüm Şehitlerimizin Ruhu için EL-FATİHA

( AMİN )

herkese günaydın kızlar bişi söylemek istiyorum herkese başka bi sitede kızlarla anlaştık perşembeden perşembeye kim ne kadar yasin kuran dua okuyabilirse yazaak perşembe günleri onlar toplanacak vede duası yapılacak sizdende rica ediyorum müsait olanlar vakti olanlar lütfen perşembeye kadar okuyabildiklerini buraya yazabilirlermi sizinkilerde toplanır duası yapılır perşembeleri....şimdiden okuyanlardan allah razı olsun...dualarınız boşa gitmeyecek kızlar

Günaydınn gamzem. ben okurum hatta dün okumuştum ama bugünden itibaren sayarım vaktim var nasılsa okumayıda çok istiyorum hem. Dün giremedim haberleri sabah izledim nasıl kötü oldum anlatamam yaa 9 eve ateş düştü allah yardımcıları olsun sabır versin hepsine bizimde askerlerimizi korusun rabbim.

dua için teşekkürler GAMZEGAZEL
tüm kalbimle AMİN.
Allah kabul etsin.

şafak 15

inanamıyorum bu günleri görebildiğimize...
çok şükür.
darısı sevdiğini bekleyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…