- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.661
kızlar evde yoktum sabah erkenden evden çıktım yarım saat önce eve geldim az önce haberlerde 9 şehit verdiğimizi duydum sizde bundan bahsetmişsiniz.
ya ben çok kötüyüm onlarında yolunu gözleyen vardı onlarda candı bizim canlarımız gibi hasretle yananları vardı annesi babası sevdiği yemin ederim içim yandı çok kötüyüm çok ailelerinin şehitlerinin haberlerini aldıkları anı izledim sanki benim kapıma gelip haber verdiler o kadar üzgünüm o kadar kötüyümki anlatamam
ALLAHIM BELALARINI VER BU PİSLİKLERİN KÖKLERİNİ KURUT
selam kızlar yaa çok kötüyüm yaa n10 tane daha şehit verdik 10 tane yazecik beden toprağa gircek genç yaşında lanet olsun teröre lanet olsun Allahım o dağlara gömsün onları....senağlama
kızlar evde yoktum sabah erkenden evden çıktım yarım saat önce eve geldim az önce haberlerde 9 şehit verdiğimizi duydum sizde bundan bahsetmişsiniz.
ya ben çok kötüyüm onlarında yolunu gözleyen vardı onlarda candı bizim canlarımız gibi hasretle yananları vardı annesi babası sevdiği yemin ederim içim yandı çok kötüyüm çok ailelerinin şehitlerinin haberlerini aldıkları anı izledim sanki benim kapıma gelip haber verdiler o kadar üzgünüm o kadar kötüyümki anlatamam
ALLAHIM BELALARINI VER BU PİSLİKLERİN KÖKLERİNİ KURUT
kızlar biliyorum hepimizde üzüldük hepimizinde canı yandık bazıları hepimiz ermeniyiz diyip hepimiz mehmetçiğiz demeselerde biz mehmetçiiz o yüzden bizim canımız yandı...ama böyle konuştukça can yangınımız büyüyor başkada bi işe yaramıyor...onun için burda bu konuşmayı bitirelim artık olmazmı .....herzaman yaptığım gibi kapatıyorum konuyu ben burda...çünkü burda böyle bunları konuşmak yerine dua etmeliyiz
söyleyin bakalım siz naptınız ben dua ettim yasin okudum tüm mehmetçiklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?