Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin tuğba aramızaaa alkisalkisalkis
gamzecim işin hayırlı olsnn

006 ANKARA :asigim:
ankara ankaraaa güzel ankaraaaaa hihoyyyt lülülülülülü

darısı başına canım evet bitti sayılır siz geldiğinizde 75 80 günüm vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam.
anneler günü içinde teşekkür ederim sizinde geleceğin anne adayları olarak anneler gününüz kutlu olsun tatlım

şafak: 180

Ayyy iyice yavaşladı sanki geçmiyo günler yaa önceden daha mı çabuk geçiyodu ne ?

pervincimm bitirdin tatlımm allah başka ayrılık göstermesin

amin tatlım darısı başınıza
hepberaber bitirdik içtenlikle söylüyorum burası sizler olmasaydınız daha zor geçerdi.muhabbete daldık dert oltağı olduk herşeyi beraber yaşadık zaman geldi nasıl geçtiğini anlamadım ALLAH hepinizden razı olsun

ayrılmam hadi kov beni yüreğimden

hiçbiryere terketmem

SENı ZAR ZOR BULDUM BEN

aşktan vazgeçmek yok

ölsemde terketmem

SENı ZAR ZOR BULDUM BEN

gideceğim çok yer yok

aşktan vazgeçmek yok

Son düzenleme:
Allah sendende razı olsun canım benim ama durr daha bebiş için saycaz onu da anlamıcaz sonra sıra bizimkilere gelicek allahım o günleride göstersin inşallah

inş hayırlı olur senin için cnm.inş muhammed duymaz ve inş sanada iyi gelir çalışmak.hakikaten insanın kafasını dağıtmak için birebir çalışmak birşeylerle oyalanmak.ALLAHım bana versin bir an önce iş.yoksa bu gidişle evlenemiycemkafamçokkarıştı

bu arada şafak 3.........

gamze ve fıbula hayırlı olsun ama işi askerlere söylemek zor olacak..duysalar bı turlu duymasalar..
izine gelen askerler var..hadı bakalım allah tez kavuştursun...
ben de eskı sevgılımın bana 5 aydır gondermiş oldugu mesajları senı sevıyorum unutamadım maillerinden bahsedemedım...
bugun tontişim izne çıktı.msn de gördüm..beyaz tenlı kendisi amele gıbı yanmış.komıktı..saclar kısacaık ıyıce cırkınleşmiş ...:)
5 aydır dokunamıyorum ona...zor gecıyor yaaa

Ay kızlarr herkesin askeri kararmış yaz daha tam gelmedi ama benim aşkımda öle msn de kameradan gördüm kapkara olmuş gülünce dişler arapların ki gibi bembeyaz ortaya çıkıo görseniz :roflol::roflol:
Gamzecim inşallh hayırlısı olur senin için kocişin askerden gelince uygun dille anlatırsın kızmaz sonucda sende keyfinden çalışmıosunki mecburiyet:çok üzgünüm:anlayışla karşılayacağını düşünüyorum tatlım:1hug:

Askerleriyle hasret gideren arkadaşlar doyaya doyaya öpün sarılın sevdiklerinizeŞeniz iyice depolayın kokularını içinize kaydirigubbakcemile3
Sonra çok arıyosunuz:çok üzgünüm:

Bu arada Şafak -->75<--

benimki zaten esmerdi şimdi zenci oldudelikafadulden

Kızlar...ooooooooooffffffffff:a015:

bugün sevgiliciğim memlekete gitti askere başvurmak içün...Mayıs sonunda asker büyük ihtimalle...

çok fenayım, 3 yıldır ilk kez ayrı düşüyoruz hemi de uzun dönem....ayyyyy dostlar bayılazağim...
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…