- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.181
SENSİZ UYAYACAĞIM 4 GECE VAR AMA SENİNLE UYUYACAĞIM BİR ÖMÜR VAR
tatlım günaydın ohhhh bitmiş yaa bişi kalmamış hadi gözünaydın darıs8
ı başımıza bu arada ben gelemediğim için siteye kutlayamadım geçmiş anneler günün kutlu olsun canım...a.s.:CüvCüv:
yarın işe başlıyorum kızlar sabah 9da başla dedi müstakbel patronum.satış elemanı olarak başlıyorum.muhammedimin haberi yok onu bi şekilde oyalacağım artık.elimden başka bişi gelmiyo bilenler biliyo neler çektiğimi.başka çarem kalmadı.muhammette izin vermiyo.ele güne avuç açmaktan dilenci gibi para dilenmekten bıktım.zaten kocam yok başımda çekemiyorum bide bunları kafayı yiyecek duruma geldim artık.canımdan bezdirdiler beni.paray çok ihtiyacım var hemde kafamı toplamak için çok iyi olacak inşallah...bi sorun çıkmasında bende çalışayım yoksa evde kafayı yerim ben böyle giderse.bazı arkadaşlar biliyolar durumumu elimden bişi gelmediğinide biliyolar yoksa kocamdan habersiz yapamam asla böyle bişeyi.inşallah hayırlı olur güzel olur herşey.hem çok istiyorum hem çok korkuyorum.muhammet bi duyarsa firar eder ama herkesi tembihledim sıkı sıkı kimse demiycek bişi.inşallah herşey planladığım gibi giderde kimse üzülmez.dua edin bana nolur çok ihtiyacım var
Ay kızlarr herkesin askeri kararmış yaz daha tam gelmedi ama benim aşkımda öle msn de kameradan gördüm kapkara olmuş gülünce dişler arapların ki gibi bembeyaz ortaya çıkıo görseniz :roflol::roflol:
Gamzecim inşallh hayırlısı olur senin için kocişin askerden gelince uygun dille anlatırsın kızmaz sonucda sende keyfinden çalışmıosunki mecburiyet:çok üzgünüm:anlayışla karşılayacağını düşünüyorum tatlım:1hug:
Askerleriyle hasret gideren arkadaşlar doyaya doyaya öpün sarılın sevdiklerinizeŞeniz iyice depolayın kokularını içinize kaydirigubbakcemile3
Sonra çok arıyosunuz:çok üzgünüm:
Bu arada Şafak -->75<--
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?