- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.141
neyde bi tuhaflık var kuşummnormal canım ama gönlünü alabilirsen 1-2 güne kalmaz die düşünüorum
kimi zamna bn kızdırıorum ama acayip kızıor sonra ben gönlünü alıorum yelkenleri indirio :)acaba burda bir tuhaflık mı var
gerçi bir günbişey olduydu 1 gün çok soğuk davranmıştı yani
ama koonuya bağlı die düşünüorum ben didemim
öy le mi seninki nelere kızıyo mesela ne kadar sürüyo soğuk konuşmaları canımbenimkide öyle canım ya..bilmiyorumkismile
herkesin bi huyu işte canım tek kötü huyu bu napcas bilmiom uyuzz aşkımmalsanaalsanasmileBenm eski sevgilim öleydi, allah sabır versin sana canım, kötü bi huy :umursamaz:
canım 1,5 yıldır birlikteyiz huyu böyle uyuz aşkımın değiştiremiyorum..
kızdığı şeyin derecesine bağlı eğer az kızdıysa 1 gün içinde geçiyo eski haline dönüyo ama çok kızgınsa 2 günü buluyo soğukluğunun geçmesi..
genelde hep kıyafet konusu eve geç kalma konusu ve binimum bu tarz kıskançlıklardan kızgın oluyo bana..
en son dün gece kızdı bana bikaç soru sordum daha öncede sordum diye kızdı bana daha öncede sormuştun dedi başladı soğuk konuşmaya bugün düzelir uyussnaniknanik
daha önce sorduğum bieyi tekrar sormama çok kızıyo hemen başlıyo tavır yapmaya soğuk davranmaya niye böyle yapıyo anlamıyorumlülülülülülü
bizim hiç öyle olmaz sıcağı sıcağına tartışılır sinir bozucu bi durum varsa. sizde öyle yapın derim canım.
soruyu 1 kez sorsam kızmıyoda aynı soruyu 2. kez sorarsam kızıyo ve soğuk konuşmaya başlıyo 1 gün sonra düzeliyoguclubacismilesorulardan hoşlanmıyo sanırım didemim bende hiç sevmem:ecrin_bebek:
hoşgeldin fıstık beni kaynatıyoss şu andaakaydirigubbakcemile3yine ben geldim kızlar ne kaynatıyosunuz?
didemcm sana bşy söylym benimkinin tıpa tıp aynısı yok böyle bişey ya yazdğn herşeyiyle aynı kızdığı şeylere kadar kaydirigubbakcemile3
ne güzel bende öyle olsun istiom melayım ama benimki çok sinirli ya çok kıskanç
hayatımdaki herşeyden haberdar olmak ve aksi bi durum yaşamak istemiyo o yüzden
hemen kızıyo bu huyuda halletsek pamuk aslında sevdiğim ama bakalım belki düzelir konuşucam tekrar gelince bu konuyu:çok üzgünüm:
hoşbulduk canım :1hug:hoşgeldin fıstık beni kaynatıyoss şu andaakaydirigubbakcemile3
yine ben geldim kızlar ne kaynatıyosunuz?
soruyu 1 kez sorsam kızmıyoda aynı soruyu 2. kez sorarsam kızıyo ve soğuk konuşmaya başlıyo 1 gün sonra düzeliyoguclubacismile
hoşgeldin fıstık beni kaynatıyoss şu andaakaydirigubbakcemile3
ayy canım kaderdaşım anlıyorsun beni dimi ahh ahh
canım 1,5 yıldır birlikteyiz huyu böyle uyuz aşkımın değiştiremiyorum..
kızdığı şeyin derecesine bağlı eğer az kızdıysa 1 gün içinde geçiyo eski haline dönüyo ama çok kızgınsa 2 günü buluyo soğukluğunun geçmesi..
genelde hep kıyafet konusu eve geç kalma konusu ve binimum bu tarz kıskançlıklardan kızgın oluyo bana..
en son dün gece kızdı bana bikaç soru sordum daha öncede sordum diye kızdı bana daha öncede sormuştun dedi başladı soğuk konuşmaya bugün düzelir uyussnaniknanik
daha önce sorduğum bieyi tekrar sormama çok kızıyo hemen başlıyo tavır yapmaya soğuk davranmaya niye böyle yapıyo anlamıyorumlülülülülülü
konuş tabi didemim o şekilde soğuk davranınca üzüldüğünü söyle aşkınaolumunekankayizsmile
kıskançlık benim nişanlımdada çok aşırı oldu askere gidince önceden bu kadar değildi.eyvahedigeldismile
sanırım askerde hepsi çok kıskanç oluyo.CADIARZU
Hoşgeldinn canımmherzamnki konu işte Erkeklerrr =)))
ya ama ben sorduğum şeyi unutuyom napim:roflol:evet canım işte bende hiç hoşlanmam 2. tekrardan:umursamaz:
aşkındada öle bişey olabilir:bbo:
benim nişanlım sonunda öğrendi ama artık tekrarlamıyokaydirigubbakcemile3
inşallah canım siz ne kadar zamandır birliktesinizilerleyen zamanlarda düzelir bizde çıktığımız ilk yıllarda öyle eften püften
şeyler yüzenden kavgga ederdik. Zaman geçtikce düzeliyo kaydirigubbakcemile5
benimki askere gitmedende çok kıskançtı askerdede çok kıskanç.
tmm kıskanç olsun bişi demiyorum ama çok uzatmasın..
ama şimdi hakkını yemiyim önceden daha çok uzatırdı şimdi 1-2 güne düşürdü ben düzelmezse biteceğini söyleyince tutuştu aşkımaklinialirimsmile
gelsinde bi izne konuşucam ikimizde üzülüyoruz böyle olunca
ya ama ben sorduğum şeyi unutuyom napim:roflol:
valla yazıcam bundan sonra sorduklarımıkaydirigubbakcemile3
ya da protesto edcem aşkımı hiçbişey sormucam o zamanda umursamıyomusun der:dilcikar:
inşallah canım siz ne kadar zamandır birliktesiniz
hoşbulduk canım :1hug:
dikkat ette kaynatırken çatlama kaydirigubbakcemile3
büşüm naber olumunekankayizsmile
hazırlıklarını tamamlamışsın bakıyorum
neyde karar kıldın ne yapıcan kocana :hulya:
hoşbulduk canım :1hug:
dikkat ette kaynatırken çatlama kaydirigubbakcemile3
büşüm naber olumunekankayizsmile
hazırlıklarını tamamlamışsın bakıyorum
neyde karar kıldın ne yapıcan kocana :hulya:
kimse bana cevap vermemişsempatiksalakcinnimafoldumben:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?