Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yavrucan çatladım zate dünden beri uyus aşkım sayesindekaydirigubbakcemile3
ama gelsin görcek o uyusguclubacismile
:roflol: gelince hiçbirşey yapamazzsın caım emin ol :1rolleyes:
oh oh oh döktürmüşsün canım benim saç olayı güzelmiş ama :1rolleyes:
aferin valla benimkinin yeri bir kesinleşsin 1-2 ay geçsin öyle göndericem kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bu cuma benim için de nişanlım için de çok önemli bi gün olcak.. benim çok kritik bi sınavım var geçemezsem okulum uzar Allah korusun askerimin de meslek seçimleri var eğer meslekçi seçilirse batıda kalma ihtimali arttcak,seçilemezse tim olarak doğuya gitcek

kızlar bi de bişey sorcam; nişanlımın astım bronşiti var bu yüzden komanda olamaz raporu vardı bu etkili olurmu? sol dizinden aşağısında da platin var tim olur mu yine de?

yazmıştım büşracım

Canım raporu varsa olma ihtimali yok zaten, acemi birliğini nerede yaptığıda önemli mesela
bakım okulun'dan komanda çıkmaz, çünkü hepsi ayrı eğitimler görüyolar,
şöle bişey hatırlıyorum komanda olmak için gönüllü varmı diye sormuşlar bizimkilere
onlardan bi kaç tane çıkmış yollamışlar onları.. Yani canım bence olma ihtimali yok

bende öleyimdirrr kahretsiinnhihoyyyt
ama nişanlımın benim gibi huyu yok olsa napardım bilmemkaydirigubbakcemile3
ayy bende meraklıyım aşkımda meraklı aman napıyım seviyoruz melayım sevmediğim bi adam olupta sorunsuz bi adam olucağına sevdiğim adam olsun katlanırım ben bu huyuna:asigim:
:roflol: gelince hiçbirşey yapamazzsın caım emin ol :1rolleyes:
biliyom yapamamaklinialirimsmile
hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

hoşbuldum canımmopuyorumnanaktan
bizim uyus daa aynı yaa
kızınca bikaçgün soğuk davranıyorrr:mymeka:
napalım katlancas canımm

hoşbuldum çok şekerimmm nasılsınopuyorumnanaktan

canım bu konuda hşö bir bilgim yok malesef

burcucum istersen ben yazabilirim profiterol tarifimi

askere gideceğini öğrendiğinde gitmişti askeri doktora o zaman rapor verdiler ama şimdi nasıl işleme geçicek o rapor bilmiyorum. eğer meslekçi seçilmezse nişanlımın acemiliğini yaptığı yerden direkt doğuya tim olarak yolluyolarmışmafoldumben hayırlısı artık,saol canım inşallah bana yakın bi yere düşer de gidip görürüm:asigim:

evet canım yaa aynen seviyoruz seviliyoruzzz sefamız olsuunnn:lepi:

oh oh oh döktürmüşsün canım benim saç olayı güzelmiş ama :1rolleyes:
aferin valla benimkinin yeri bir kesinleşsin 1-2 ay geçsin öyle göndericem kaydirigubbakcemile3

Seninki nasıl canım, alıştımı yeni yerine ?

=)) kargo yollıcam, c.artesi çarşıya çık dedim meraktan ölüyoo şimdi
ne yollıcan diyip duruyoo, benmkininde hiç sevmediğim huyu MERAKLI
oluşu, herşeyi soruyo ne yediğime arkadşlarımla ne konuştuğuma kadar
gıcıklık değilmi söylemiyorum bende çatlasın
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…