- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.161
ya ama ben sorduğum şeyi unutuyom napim:roflol:
valla yazıcam bundan sonra sorduklarımıkaydirigubbakcemile3
ya da protesto edcem aşkımı hiçbişey sormucam o zamanda umursamıyomusun der:dilcikar:
inşallah canım siz ne kadar zamandır birliktesiniz
kaydirigubbakcemile3:roflol: öle yap canım
selam kızlar ben geldimmmmm
hoşgeldin canımselam kızlar ben geldimmmmm
Ağustos ayında 5 sene biticek inşallah :asigim:
ya valla unutuyom kaydirigubbakcemile3
he bide ben çok meraklıyımdır kahretsin:lepi:
hoşgeldin canım
maşallah datlum
:roflol: gelince hiçbirşey yapamazzsın caım emin ol :1rolleyes:yavrucan çatladım zate dünden beri uyus aşkım sayesindekaydirigubbakcemile3
ama gelsin görcek o uyusguclubacismile
oh oh oh döktürmüşsün canım benim saç olayı güzelmiş ama :1rolleyes:İyidr duygucumm sen nasılsın?
canım göndericem işte
havluyu, mektup,foto, azıcık saçımdan kestim
geçen konuşmamızdan sarı saçlarını özledim demiştii, sonra
elmalı kurabiye, simit, kek yapıcam birde erik yollıcam çok seviyo =))
hoşbuldum canım opuyorumnanaktanselam canım hoşgeldiiinn
hoşgeldin canım
maşallah datlum
maşallahhh
günaydın kızlar bu cuma benim için de nişanlım için de çok önemli bi gün olcak.. benim çok kritik bi sınavım var geçemezsem okulum uzar Allah korusun askerimin de meslek seçimleri var eğer meslekçi seçilirse batıda kalma ihtimali arttcak,seçilemezse tim olarak doğuya gitcek
kızlar bi de bişey sorcam; nişanlımın astım bronşiti var bu yüzden komanda olamaz raporu vardı bu etkili olurmu? sol dizinden aşağısında da platin var tim olur mu yine de?
yazmıştım büşracım
ayy bende meraklıyım aşkımda meraklı aman napıyım seviyoruz melayım sevmediğim bi adam olupta sorunsuz bi adam olucağına sevdiğim adam olsun katlanırım ben bu huyuna:asigim:bende öleyimdirrr kahretsiinnhihoyyyt
ama nişanlımın benim gibi huyu yok olsa napardım bilmemkaydirigubbakcemile3
biliyom yapamamaklinialirimsmile:roflol: gelince hiçbirşey yapamazzsın caım emin ol :1rolleyes:
napalım katlancas canımmhoşbuldum canım opuyorumnanaktan
hoşbuldum canımmopuyorumnanaktan
bizim uyus daa aynı yaa
kızınca bikaçgün soğuk davranıyorrr:mymeka:
hoşbuldum çok şekerimmm nasılsınopuyorumnanaktan
günaydın kızlar bu cuma benim için de nişanlım için de çok önemli bi gün olcak.. benim çok kritik bi sınavım var geçemezsem okulum uzar Allah korusun askerimin de meslek seçimleri var eğer meslekçi seçilirse batıda kalma ihtimali arttcak,seçilemezse tim olarak doğuya gitcek
kızlar bi de bişey sorcam; nişanlımın astım bronşiti var bu yüzden komanda olamaz raporu vardı bu etkili olurmu? sol dizinden aşağısında da platin var tim olur mu yine de?
yazmıştım büşracım
Canım raporu varsa olma ihtimali yok zaten, acemi birliğini nerede yaptığıda önemli mesela
bakım okulun'dan komanda çıkmaz, çünkü hepsi ayrı eğitimler görüyolar,
şöle bişey hatırlıyorum komanda olmak için gönüllü varmı diye sormuşlar bizimkilere
onlardan bi kaç tane çıkmış yollamışlar onları.. Yani canım bence olma ihtimali yok
ayy bende meraklıyım aşkımda meraklı aman napıyım seviyoruz melayım sevmediğim bi adam olupta sorunsuz bi adam olucağına sevdiğim adam olsun katlanırım ben bu huyuna:asigim:
biliyom yapamamaklinialirimsmile
napalım katlancas canımm
oh oh oh döktürmüşsün canım benim saç olayı güzelmiş ama :1rolleyes:
aferin valla benimkinin yeri bir kesinleşsin 1-2 ay geçsin öyle göndericem kaydirigubbakcemile3
canım bu konuda hşö bir bilgim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?