- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.181
gülü seven dikenine katlanır misali:1rolleyes::1rolleyes:ayy bende meraklıyım aşkımda meraklı aman napıyım seviyoruz melayım sevmediğim bi adam olupta sorunsuz bi adam olucağına sevdiğim adam olsun katlanırım ben bu huyuna:asigim:
biliyom yapamamaklinialirimsmile
napalım katlancas canımm
günaydınn arkadaşlarımm:lepi:
ben özledim siziopuyorumnanaktan
ŞAFAK 58
ŞAFAK 58
askere gideceğini öğrendiğinde gitmişti askeri doktora o zaman rapor verdiler ama şimdi nasıl işleme geçicek o rapor bilmiyorum. eğer meslekçi seçilmezse nişanlımın acemiliğini yaptığı yerden direkt doğuya tim olarak yolluyolarmışmafoldumben hayırlısı artık,saol canım inşallah bana yakın bi yere düşer de gidip görürüm:asigim:
ŞAFAK 58
İnce mesele canım ama sevgilin durumundan bahsederse, yönlendirirler onu.. Sen içini
ferah tut canım, askerlik işte çok rahat olmasını beklenemez, zorluk çekicek bişeylerden
olabildğince rahat bi askerlik yapar canım inşallah ve sana yakın olur
Diyet nasıl gidiyo kıss ???
olumunekankayizsmile
offf diyet mi bende diyetteyim canım baya az yiyorum inşallah aşkım işzne gelene kadar biraz kilo veririm bayanssulusmile
meg im canım eşin askerde olduğu için belediye tarafından yardım aylığı ve sağlık karnesi filan veriyorlarmış sen başvurdunmu canım böyle şeylere hiç
meg im canım eşin askerde olduğu için belediye tarafından yardım aylığı ve sağlık karnesi filan veriyorlarmış sen başvurdunmu canım böyle şeylere hiç
Ben bıraktım gibi bişey, tekrar başlıyorum yaa :kedi: çok zoe geliyo, tekrar almam inşallah
senin kilo,boy kaç ?
boy 160 kilo 64 ile başladım şuan 62 yim canım bu sefer karalıyım ya doğumda aldığım kilolar bunlar benim bir ara 58 e kadar düşmüştüm yine aldım hedefim 55 olmak
fıstıklarımm canlarımmm kader arkadaşlarım benimmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?