- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.601
görmedin beni :dilcikar:Duygucumm opuyorumnanaktan
ebet sabahları yoğun oluyo da sonra kimse kalmıyohoşbuldum duygucum opuyorumnanaktan nasılsınopuyorumnanaktan
bugün topik harketli:lepi:
ya bizim de düğün varmış gündüz ne zaman bilmiyorumsaol duygucum amin canım hepimiz böle olalım en kötü günümüz böle olsun canım benim
ya valla bizim haftasonu nikah varmış gündüz ama ne günü olduğunu bilmiom
iyilik çok şükür burcum senden naber
geçmişi okudumda birazcıkk keyfin yerinde sanırım bugünolumunekankayizsmile
görmedin beni :dilcikar:
ebet sabahları yoğun oluyo da sonra kimse kalmıyo
naber iyi misin
ya bizim de düğün varmış gündüz ne zaman bilmiyorum
ya çakışmasakta buluşsak
Günaydın kızlar.geçmişe baktım iyi gördüm sizleri.gününüz tüm günlerinizden güzel vee çabuk geçsin.
yengeçimm:1hug:
tezkere tarihin; 21 mayıs 2011
http://dvcf.daisypath.com/YKa1p3.png
şu linki,kullanıcı paneli sayfan var ya,o sayfadaki soldaki sütunda 'profilini düzenle' den,
açılan sayfanın altında, 'çizelge' bölümü var,oraya yapıştırıyosun..
hadi linki kopyalayıp,oraya yapıştır fıstık,olmuş mu bi kontrol edelim ve beğenicek misin bakalım?
hep keyifimiz yerinde olsun dimi yaaa:lepi:hemde nasıl nurancım varya :))
ebet sabahları yoğun oluyo da sonra kimse kalmıyo
naber iyi misin
ya bizim de düğün varmış gündüz ne zaman bilmiyorum
ya çakışmasakta buluşsak
hoşgeldin canımolumunekankayizsmileGünaydın kızlar.geçmişe baktım iyi gördüm sizleri.gününüz tüm günlerinizden güzel vee çabuk geçsin.
Ellerine sağlık çook teşekkür ederim süper olmuş a.s.
rica ederim canım benim,uğur getirsin sana inşallah tikırın
istediğin şampanyalı buydu sanırım dimi..
bide özeline bakar mısın,yazı daha düzgün olsun diye,2 tane daha link verdim tikır için..
Evet aynen buldu kaydirigubbakcemile2
hiç sorma ya sıra bize de gelse artık :1rolleyes:ewet canım çk şükür iyyim:))
hadi ya ewet bizdede öle annemde dio nikaha gitmemiz lazım die bakalım yaz geldi ya artık düğüner nişanlar nikahlar bitmez
günaydın canım saol canım hepimizin sen nasılsın alıştın mı
bende aynı işte çok bunalıyorum artık ya zamang eçmiyor sıkıldım çok fena tatile ihtiyacım vaarrrhep keyifimiz yerinde olsun dimi yaaa:lepi:
iyiyim be geldim yine ofise bitafardan çalışıyorum bi tafardan sizlerle sohbet ediyorum boshayallersmile
sen nasılsın duygum opuyorumnanaktan
tamam öyle olsun :1hug:sessiz gelmişsindir de ondan a.s. keyifler nasıl askerin nasıl
hiç sorma ya sıra bize de gelse artık :1rolleyes:
bende aynı işte çok bunalıyorum artık ya zamang eçmiyor sıkıldım çok fena tatile ihtiyacım vaarrr
tamam öyle olsun :1hug:
keyifler iyi gibi nasıl olsun askerimde iyi çok şükür ameliyat olucak sevk verdiler bakaım ne olacak
hiç sorma ya sıra bize de gelse artık :1rolleyes:
bende aynı işte çok bunalıyorum artık ya zamang eçmiyor sıkıldım çok fena tatile ihtiyacım vaarrr
keyifler iyi gibi nasıl olsun askerimde iyi çok şükür ameliyat olucak sevk verdiler bakaım ne olacak
burun canım kırıkta o yüzden sağol canım benim :1hug:aa geçmiş olsun ne amaliyatı olcak
sabır duygucum birde bakmışsın seeneye bu topicte nişanlanma haberleri sözlenme haberleri alırız alıcaz yani kesin
bencede ya off valla bakıorum da ohh diorum ne güzel
dün ablam benim yazdığım mektubu resimi yırtmış kızlar nasıl sinirlendim varya(kargoya vermiştik geri geldiydi) oda çekmeceye koydum dedi bnde getirsene onu bana dedim oda getirmem felsn derken yırttın mı ewet dedi allahım ne sinir oldum varya
zaman geçmiyor demi offfboshayallersmilehiç sorma ya sıra bize de gelse artık :1rolleyes:
sabır duygucum birde bakmışsın seeneye bu topicte nişanlanma haberleri sözlenme haberleri alırız alıcaz yani kesin
bencede ya off valla bakıorum da ohh diorum ne güzel
dün ablam benim yazdığım mektubu resimi yırtmış kızlar nasıl sinirlendim varya(kargoya vermiştik geri geldiydi) oda çekmeceye koydum dedi bnde getirsene onu bana dedim oda getirmem felsn derken yırttın mı ewet dedi allahım ne sinir oldum varya
burun canım kırıkta o yüzden sağol canım benim :1hug:
haydaa niye yırtmış ki :uhm:
AA niye yırtıyo ki benim ablam yapsa saçını başını yolarım vallah alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?