Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasıl sinirlendim varya

kızlar annemde dün bana eğer bn kaanla buluşucam de gidip babana anlatıcam dio off yaa

adam şu an askerde zaten,göreşemezsinizde....
ya anlamadığım,çıkmadan görüşmeden tanımadan nası evlenilecek acebabilmiyorumkismileanlıyamıyorum..
sende herkes gibi gizle burcu,yapıcak bişii yok baksanaa.s

günaydın kızlar güzel hatunlarrr

ben mutfağı toplıcam şimdi bi selam vereyim dedim

burcum ya ne duygularla yazmıştın kimbilir üzüldüm şimdi keske yırtmasaymış

zaman geçmiyor demi offfboshayallersmile
evet ya tatlil boshayallersmile boshayallersmile
ne güzel olurrrrboshayallersmile
evet hiç sorma ya geçsin artık günler :1rolleyes:

sağol canım :1hug:
ya niye bu kadar karşşılar ki anlayamıyorum

zaten oda askeden döndükten sonra die sölüor canım
görücü üsülünde bile çıkıolar konuşuolar ediolar öle ewleniolar yani
öle dışarı çıkmama izin vermiolar megim abim görücek die korkuyo açıkcası delidir abim benim
rahat buluşamıorum gezemiorum aman biri görücek die bunu kaana yansıtıorum oda haliye bnim yanımda stres içinde oluo yani ben elimi kolumu sallayıp ewden çıkmak dilediğimce rahat rahat gezmek istiorum oda dio işte çocuk deilsin felan dio izin vermeliler bn böle 2-3 saat istemiorum felan dio oda böle konuşunca dahada çk canım sıkılıyor açıkcası megim yamafoldumben

günaydın kızlar güzel hatunlarrr

ben mutfağı toplıcam şimdi bi selam vereyim dedim

burcum ya ne duygularla yazmıştın kimbilir üzüldüm şimdi keske yırtmasaymış

günaydın canım ewet ama artık yapılcak bişey yok

aşkın yine de anlayış göstermiş ama burcu,''hayır hergün görcem,saatlerce de görcem bana ne de diyebilirdi..'' gene de anlayışlı davranmış çocuk,aferim ona..
e askerden döndükten sora,yüzük olayı devreye girdiğinde rahat edersin burcum..a.s
sıkma tatlı canını,sen askerine odaklan,moralli ol ki,moralli olabilsin o da oralarda dimi ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…