Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiçde göstermiyodu megim ya işte ben anlamam banane bnim 4 de olmam gerekirken o 7 e kadar benlesin felan dedi teli elimden aldıydı ama sonra yine kıyamadı tam saatimde ewde oldum onu çok ii anlıorum ama o da işte sen beni anlamıosun şurda kaç günüm kaldı doya doya sewgilimle buluşup gezemicem mi felan diodu

inş.megim şu yüzük olayı dewreye girsede rahatlasak ama ben bu şekilde çk zor günler geçiricem gibime gelio hemen işe başlamıcakmış öle dedi ee haliyle işe başlayıncada hemen olucağını sanmıorum bilmiorum ya

Bugünlerde geçer canım üzme sen tatlı canını :teselli:

kızlar ya ben çok kötüyüm eşimi üzdüm az önce telefonda

demin aradı konuştuk gittiğinden beri ilk kez uzun konuşma imkanımız oldu seni özledim filan dedi normalde hiç söyleyemez böyle şeyleri tarzı değildir ilk kez söyledi demek ki baya özlemiş ondan bu sözleri duyunca çok duygulandım sesim titredi hemen ağladım biraz o da üzüldü ağlamamı hiç sevmez zaten
ya ağlamak istemiyorum aslında ama içimden geliyor ya durduramıyorum da eşimi üzmek hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…