- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.681
benim şafak karanlık canım daha 17 günümüz bitti çok var daha
haftaya dağıtım iznine gelcek o zaman konuşuruz herhalde
cokacimcoookellerine sağlıkk cokacimcoook
içimi okudun inanki cokacimcoook cokacimcoook
öfff kokusu geldi burnuma yavrum benim beeeanowww cok guzel olmus vallahaaaa... keske tadabilseydiniz yaaa :lepi:
heyt uleyn satisami cikarsam ne.... zengin olurum.. simit hasreti ceken cok lülülülülülüdelikafadulden
hööyyt salma kendini kızım ya niye yatıyorsun 9.30 tasaol canım
aman ya benmde canım sıkılıor
bend ekitap okumak atkıyı örmek istiorum ama 9.30 da uyuyorum kızlar
kitaplarımda duruyor öle yaw
bayağıda varmış imknanın varsa git derim ben :1hug:benim şafak karanlık canım daha 17 günümüz bitti çok var daha
haftaya dağıtım iznine gelcek o zaman konuşuruz herhalde
cokacimcoook
öfff kokusu geldi burnuma yavrum benim beee
sat tabi pastanelerle anlaşırsın valla delikafadulden
hööyyt salma kendini kızım ya niye yatıyorsun 9.30 ta
bayağıda varmış imknanın varsa git derim ben :1hug:
Kargoyu verdimm =)) İnşallah bozulmadan gider yaa..
iclal aydınki şiir deil mi yaw
fatmacım üzülme canım ya yarın aradığında güzel konuşursun telafi edersin oda haklı özlemiştir tabi oğluşunu,eşini ne yapmayı düşünüosun canımbilmiyorumkismile
bencede dağıtım iznine geldiğinde konuşun bu konular telefonda konuşulacak konular değil
ayrıntısına kadar hesabı felan iyice konuş ordanda bikaç bilgi alın canım ona göre o izinde herşeyi halledin canım benim üzülme sende ama olur mu fatmacım:1hug:
delikafadulden hadi hayırlısıKargoyu verdimm =)) ınşallah bozulmadan gider yaa..
birde hastalıktan yeni çıktın ya ondandır
bende bu durumuma sinir oluyorum havalardan olsa gerek ya hayır bide yani sabah uyanamıorumki
üzerimde büyük bir ağırlık var
:jeyyar:zemuszemus aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2
sağol canım kararsızım tabiki de hayırlısı artık napalım bi gelsin de herşeyi konuşup hallederiz
kendi evimi kiraya verip de gitsem diyorum birde off kafam karışık valla
izin gününü bekliyorum sabırsızlıkla
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2harikasın kız aferin oku kaydirigubbakcemile2
tatlikis, Babyke+, Duygu.C+, busrae+, ChoqSeqeR+, MehSer+, nuran07+, yengec123+
maşallah bize
inşallah canımmm:lepi:Kargoyu verdimm =)) ınşallah bozulmadan gider yaa..
aynen benimdeemirmirmirmir
bende bu durumuma sinir oluyorum havalardan olsa gerek ya hayır bide yani sabah uyanamıorumki
üzerimde büyük bir ağırlık var
bak ne güzel havalar düzeliyor kuşlar böcekler deniz yosun martı filan :1rolleyes::jeyyar:
delikafadulden hadi hayırlısı
bende haftaya gönderiyorum kitap filan istedi kuzum onları göndericeeeemm :dance: yanına da yapıcam bişeyler insan çok mutlu oluyor yahu :1rolleyes:
birde hastalıktan yeni çıktın ya ondandır
ama diren salma kendini
bak ne güzel havalar düzeliyor kuşlar böcekler deniz yosun martı filan :1rolleyes:
:jeyyar:
yalnız yapamam burcucum annemi de götürürüm gidersem bazen de kayınvalidem gelir gidecek olursam
ben gidiyorum kızlar iyiki varsınız öpüyorum sizi yemek yapcam soğan soycam hem ağlarım hem soyarım ne güzel :gitme:
belkide duygum ondandır
haftasonu nikaha gitmek istemiorum ya öffff
gezim tozum aşkımın atkıısnı öriyim kitaplarımı okuyim diorum yaww bu akşam başlıyım diorum
duygum sen hanfgi kitabı bitirdin
ne gönderdin bakim:hulya:
yalnız yapamam burcucum annemi de götürürüm gidersem bazen de kayınvalidem gelir gidecek olursam
ben gidiyorum kızlar iyiki varsınız öpüyorum sizi yemek yapcam soğan soycam hem ağlarım hem soyarım ne güzel :gitme:
aşkına atkımı örüyorsunnnn :hulya: :hulya: :hulya:
Kakaolu fındıklı kek =)
elmalı kurabiye
sirkeli simit
erik
mektup, 1 tutam saç teli, resimler ve kokulu havlu kaydirigubbakcemile3
ne zamandan beri örüorumda bitürlü bitmedi gitti diorum bazen uyuzsun işte ördüğüm atkı bile elimde kaldı bitmek bilmedi die oda dio senin elin yavaşsa ben napim dio deli aşkım benimkaydirigubbakcemile3
hmm güzelmiş valla havlu nerden aklına geldi kız normal el havlusu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?