- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.701
:hulya: bitirince resmini eklersin bizedezemuszemus
ne sevinir askerinn zemuszemus
hıh benim elim yavaş değil :dilcikar::dilcikar: dseydinn kaydirigubbakcemile3
Hee kıss, orta boy Havlu kullanır heralde isimlerimizn baş harflerini işledim
B <3 E
gönderin tabi bende böyle sizi izliyimm :dilcikar:
kızlar ya cok sıkıldım ben şafak sıkıştırmasına yakalandım şiddetli derecede galiba offff offff günler geçsinnnnnn artıkkk nooollluuurrrrrr
oyy canım ya az kaldı ne var şurda biraz daha sabrettt
selam kızlaaar....
nasılsınızz 400lerden kurtulduk artıkk =) gelsin 200ler ve 100ler =)
canım cidden artık sabrım tükeniyor 7 aydan beri görmüyorum
sağol canım..birde nefesim çarşıya çıkmaya başlasa tam süper olcak boshayallersmileslm canım ii seni sormalı çkk sevinsdim senin adına canım
:roflol: banada oluo bazen abim sağolsun kitleniyorum resmen :roflol: sonra da korkuyo bişi olcak diye :roflol:kaydirigubbakcemile2 delikafadulden :roflol: sırnaşık şey :teytey: :dance::sm_cool: kaydirigubbakcemile3
Gülme krizine girdim 15 dakkikadir..
annem kardesim bana boyle bakiyo :uhm: iyimisin diye :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2 delikafadulden :roflol: sırnaşık şey :teytey: :dance::sm_cool: kaydirigubbakcemile3
aha yakaladım işte Şenizslm kzılar zemuszemus
chogseger canım esının yanınamı gıtmeyı dusunuyorsun sartların uygunsa gıt derım bence ne kadar zmnda bı gelıcek esın eve?? benım esımde tokat demıstım acemılıgı fakat orası degılmıs zmanında teslım olmadıgı ıcın degısmıs Amasya bu paraz gunu gıdecek nasıpse boshayallersmile bakalım bız daha yenı safak saymaya baslıcaz inşş..
kızlar bırde gıderken yanına ne koydunuz .tel goturebılıyormu? ust bas ıc camasırı felan koyuluyormu ?*
bence de bi adalar yapasım geldi ama segilim yok olmas :1rolleyes:aynen benimdeemirmirmirmir
ne güzel anlattın öyle içim kıpır kıpır olduuuu:lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Aşk meclisi ve yatağımdaki yabancı'yı bitrdim canım.belkide duygum ondandır
haftasonu nikaha gitmek istemiorum ya öffff
gezim tozum aşkımın atkıısnı öriyim kitaplarımı okuyim diorum yaww bu akşam başlıyım diorum
duygum sen hanfgi kitabı bitirdin
hayırdır kızım ne oldu sööyle biz de gülelim :sm_confused:kaydirigubbakcemile2 delikafadulden :roflol: sırnaşık şey :teytey: :dance::sm_cool: kaydirigubbakcemile3
slm kzılar zemuszemus
chogseger canım esının yanınamı gıtmeyı dusunuyorsun sartların uygunsa gıt derım bence ne kadar zmnda bı gelıcek esın eve?? benım esımde tokat demıstım acemılıgı fakat orası degılmıs zmanında teslım olmadıgı ıcın degısmıs Amasya bu paraz gunu gıdecek nasıpse boshayallersmile bakalım bız daha yenı safak saymaya baslıcaz inşş..
kızlar bırde gıderken yanına ne koydunuz .tel goturebılıyormu? ust bas ıc camasırı felan koyuluyormu ?*
aha yakaladım işte Şeniz
amasyada benim kaynım askerlik yaptı :hulya:
tlfnu eşine biri ilk çarşı iznine gittiğinde götürür yanında götüremiyo bebeğim olumunekankayizsmile
bence de bi adalar yapasım geldi ama segilim yok olmas :1rolleyes:
Aşk meclisi ve yatağımdaki yabancı'yı bitrdim canım.
Şimdi de bana sırtını dönme ye başladım
hayırdır kızım ne oldu sööyle biz de gülelim :sm_confused:
hahahaha ayy yeni durdu...:roflol: banada oluo bazen abim sağolsun kitleniyorum resmen :roflol: sonra da korkuyo bişi olcak diye :roflol:
Vallaha bilmiyorumm... 20 dak surduuuu.. ayyy ne kotuuuuNeye güldün ki o kadar kaydirigubbakcemile2
Bilsem soylicem ama bilmiyomkibabyke kıss soledı bızde kaynayalım kaynamaya ıhtıyacım varalsanaalsanasmile
Bir varmis bir yokmussss ay kriz geliyo bence genebabyke anlatsana kızzzzz alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?