Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dün akşam aradı saat 9 buçukta normalde sabahlarıda arardı 6 buçuk gbi fln öğleden snrada arardı bu gn neden aramadı acaba bilmiyorumkismile

dün akşam aradı saat 9 buçukta normalde sabahlarıda arardı 6 buçuk gbi fln öğleden snrada arardı bu gn neden aramadı acaba bilmiyorumkismile

canım aradıgı saatler değişir sürekli merak etme..bazen günde 3 kere arar bazen günde 1 kere arar onda da az konusmak zorunda kalırsın..o yuzden sıkma canını..

benden daha tecrübeliler var burda ama 2 aydır nişanlım askerde..canımı ne zmn sıkarsam zaman duruyor geçmio sanki bana saatler geçmiş gibi gelio max.5 dk geçmiş oluo..içinizi ferah tutunca saatler su gibi akıp geçio..bol bol dua edin kızlar Allah sabrını veriyor..sıkmayın canınızı..

kesinlikle katılıyorum canım içini ferah tut komik fıkralar oku gül et dolaş
kimi zaman bizdede oluyor ama geçio geçmeli geçmek zorunda canım benim

bak bn mesela hep çeyizlere bakıorum zamnaımı öle geçiriorum ounn gelceği günü hayal ediorum yani sende öle yap emin ol çk ii gelio heleki nette çeyizliklere bakıp topicte paylaşmak konuşmak ii oluo valla

onun annesi bişeyler yapıo benimde annem ufak tefek başladı canım daha önceden yapılan bişeylerde vardı öss sonuçlarndan sonra duruma göre işe girersem bende taksitle bişeylere başlamayı düşünüyorum

hım ne güzel canım bencede çok ii olur senin için ünv.açıköğretim okursun hemde çalışırsın bu durumda o kadar ii oluoki kendi paranla alıosun edion

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…