- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.761
şu üniversteyi kazanamazsam zaten açıköğretim düşünüorum canım zor diyolar ama mecburen zaman kaybetmek istemiyorum
şu üniversteyi kazanamazsam zaten açıköğretim düşünüorum canım zor diyolar ama mecburen zaman kaybetmek istemiyorum
yengeççç :umursamaz:
burcuuu :umursamaz:
bende hiç çalışmadm puanm 320 bakalım ne olcak kaydirigubbakcemile3 burcum ben kocamustafapaşada oturuyorum
mehmete kızdım sire trip atıyorum kaydirigubbakcemile3
kendileri odun olduğu için triplerimi bile anlamıyor çünkü bende ağız tadı ile size trip yapıyorumsempatiksalakcinni
mehmete kızdım sire trip atıyorum kaydirigubbakcemile3
kendileri odun olduğu için triplerimi bile anlamıyor çünkü bende ağız tadı ile size trip yapıyorumsempatiksalakcinni
finaller ne zaman açıklanır ya merak yaptım bilmiyorumkismile
sen nerde oturuyosun burcucum kmler katlcak?
:roflol:
Aşkıma trip atmayı özledim yaaa:gitme:
:roflol:
Aşkıma trip atmayı özledim yaaa:gitme:
erkeklerin geninde var odunluk canım boşver takma aman salla gitsin:))
yap anam sen bize triplerini yap başımıızn üstünde yerinde vardır bacum:)
aman özleme hiç özlenecek şey değil dicem ama dışardan demek kolay tabii :1ninca:
he valla bacım odun ki ne odunlar gocakafalılar :umursamaz:
valla mehmette yapıyorum anlamıyorki uyuz bak size yapınca hemen anlıyorsunuz kaydirigubbakcemile3
kız milleti değil mi amannn amannnnsırnaşık şey
aman özleme hiç özlenecek şey değil dicem ama dışardan demek kolay tabii :1ninca:
he valla bacım odun ki ne odunlar gocakafalılar :umursamaz:
valla mehmette yapıyorum anlamıyorki uyuz bak size yapınca hemen anlıyorsunuz kaydirigubbakcemile3
kız milleti değil mi amannn amannnnsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?