Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Didemim o nedek öylee canını sıkcak bişey mi olduu :sm_confused:

Erkek arkadaşım askere gittğinden beri ilgisizdi bana karşı..
Günde 1 kere arıyıp 2-3 günde bir sevgi sözcükleri söylüyordu..
Bu beni çok acıtıyordu hem onsuzluk hem bu katlanılmaz hale gelmiştimafoldumben
Bunun etkisini atamadım hiç üstümden ufacik şeyleri sorun etmesi dokunmaya başladı bana..
Dün gece bişeyden dolayı tartıştık bana sen bana nasıl yaklaşırsan bende sana öyle yaklaşıcam bundan sonra dedi çok zoruma gıttı bu lafımafoldumben
Sonra ben ona msj attım gece 12de sorunlardan tartısmalardan yoruldum artık bitsin dedim bittimafoldumben
1,5 yılımız gitti boguluyorum zor nefes alıyorum ben haketmedım bunlarımafoldumbenmafoldumben

Canım benim ya çok üzüldüm ama bence bu sorunu aşabilirsiniz.
Bence sevgilin hatasını anlar. Sende biraz alttan al en azından
askeden gelene kadar. Üzme kendini kıyamam ben sana ya:teselli:

nasıl yani didemim yaaa:uhm:
keşke birazcık daha hoşgörülü olsaydın be arkadaşım, bilmiyorum doğrumu yapıyoruz ama asker diye hep alttan alan taraf biz oluyoruz. ilgisiz davranılması zaten başlı başına uzaklaştıran bişey ama askerliklerine veriyoruz hep. ne bileyim barışırsınız yine üzülme. :teselli:öyle kolay değil 1,5 sene bi anda bitti demeyle bitemez bence.
bilmiyorumkismile

canım hala aramadı mı seni dün geceden sonra...

Canım benim ya çok üzüldüm ama bence bu sorunu aşabilirsiniz.
Bence sevgilin hatasını anlar. Sende biraz alttan al en azından
askeden gelene kadar. Üzme kendini kıyamam ben sana ya:teselli:

Aradı bugün 2.30ta..
Neden bitirdiğimi sordu bende tartışmalardan yoruldum dedim..
Biz tartışmıyorum konuşuyoruz sen tartısma anlıyosun dedi..
Ben seni el üstünde tutmaktan başka ne yaptım dedi..
Benden o kadar çok ayrıldın ki sana dön demeye gücüm takatim kalmadı artık, her ayrılışında dönmen için çabaladım seni çok sevmeme rağmen artık sana dön demeye yüzüm yok dedi..
Bitti artık kızlar içim çok acıyo sabahtan beri hiçbişey yemedim ağlamaktan halsiz düştüm Allahım bana güç vermafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…