Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıyamam canım yaa:1no2:

Ben 6 aydır katlanıyorum bu halıne melayım..
Benim istediğim ilgiydi başka bişey değil sonuna kadar beklerdım ben onumafoldumben

ay noluoz geldim bende forum pek bi üzüntülü :/ didemimmmmm noluoo :gitme: üzülme fıstıgımmmm sebebi bilmiorum ama düzelicek bişidir umarım yazık askerde onun için daha zordur ama guclubacismile

Canım bak belliki bu çocuk seni çok seviyo e sende onu çok seviyosun
böyle şeyleri uzatmayayın üzmeyin birbirinizi.
Bana sorarsan bu sefer sen ara ve özür dile kendinide harap etme:teselli:

Bitti cnm artık tamamen barışmayız artık ki o da barışalım demedi..
Çok acı çekiyorum nasıl dayanıcam nasıl alışıcam bilmiyorummmafoldumben

didemcim insan nelere alısmıo ya bence sen cok cok güclü bi kızsın her insan sevdine canı acıdı halde git diemez merak etme Allah sana sabrını verr ve bence doru bi karar vermişssin olsun bi bucuk senemymis okadar yasamana ragmen yanına kar kalır ders cıkarırsın daha yasın genc ve eminim seni ondan daha fazla hak eden birileri cıkacaktır üzülme desemde suanda biliorum cok üzülüosun ama bundan emin ol hayatın boyunca onun arkasından alamayacak üzülmiceksin herkez hatrlanır unutcaksn diemem htrlıcaksın ama ama bi süre sonra canın yanmıcak alıscaksın yokluna sıkma kendine istedin gibi agla biz senin yanındayız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım bak belliki bu çocuk seni çok seviyo e sende onu çok seviyosun
böyle şeyleri uzatmayayın üzmeyin birbirinizi.
Bana sorarsan bu sefer sen ara ve özür dile kendinide harap etme:teselli:

çok sevseydi bitmesin derdi arardı çabalardı ama 1 kez aradı bugun o da neden bitirdiğimizi konusmak için..
Aramam canım aynı şeyleri yeniden yaşamaya kaldırmaya takatim yok onunlayken acı çekmektense onsuz acı çekiyim en azından mafoldumben

senı cok ıyı anlıyorum bıtanemmmm artık yoruldun daraldın.:sinifsinif:
çok üzüldümmmm keşke bıraz daha sabrtseydinn
emınım askerın dayanamıcak arıcak seniiii
Çok yoruldum susum
bana karşı o ilgisizliği öldürüyodu beni
Böyle ölmeye razıyım onunlayken bu çok daha acımafoldumben

Sağol canım inşallahmafoldumben

Nediyim o zaman canım hakkınızda hayırlısı olsun.

Didemcimmmmm

Canim neler oldu yaaa... okudum ben... yaaa boyle birsey olamaz..
Daha gecen guzel guzel konusuyorduk askimizla ilgili..
Sen guclusun canim.. burda hepimiz gucluyuzz yapma etme canim yaaa... :sinifsinif:

sebebi anladm şimdi cnm :/ benimkide bugn souk gibi gelmişti bana bugn onu taktım cok ilk defa kapatırken seni seviorum demedi alel acele kapadı ama belki komutan fln gelmiştir dedim zaten daha acemi birliginde anlayışlı olmam gerekio umarım bugnki gibi sürmez ztn yrn arayınca söylücem noldu die..

ama bebişim ya biraz daha idare etsen belliki seviosun oda seni sevio sürekli o dön diomuş fln cok ayrılmakta ii diil tabiki haklı sebeplerin vardır ama bidaha düşün derim ben yerimseniben bugn düşünme bunları yrn sakin kafayla karar ver bence opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…