- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.821
Aradı bugün 2.30ta..
Neden bitirdiğimi sordu bende tartışmalardan yoruldum dedim..
Biz tartışmıyorum konuşuyoruz sen tartısma anlıyosun dedi..
Ben seni el üstünde tutmaktan başka ne yaptım dedi..
Benden o kadar çok ayrıldın ki sana dön demeye gücüm takatim kalmadı artık, her ayrılışında dönmen için çabaladım seni çok sevmeme rağmen artık sana dön demeye yüzüm yok dedi..
Bitti artık kızlar içim çok acıyo sabahtan beri hiçbişey yemedim ağlamaktan halsiz düştüm Allahım bana güç vermafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nasıl yani didemim yaaa:uhm:
keşke birazcık daha hoşgörülü olsaydın be arkadaşım, bilmiyorum doğrumu yapıyoruz ama asker diye hep alttan alan taraf biz oluyoruz. ilgisiz davranılması zaten başlı başına uzaklaştıran bişey ama askerliklerine veriyoruz hep. ne bileyim barışırsınız yine üzülme. :teselli:öyle kolay değil 1,5 sene bi anda bitti demeyle bitemez bence.bilmiyorumkismile
canım benim didemim nolur yapma böyle bak düzelir herşey lütfen üzülme kendini inan bende çok üzüldüm ya şu ann
Bitti cnm artık tamamen barışmayız artık ki o da barışalım demedi..
Çok acı çekiyorum nasıl dayanıcam nasıl alışıcam bilmiyorummmafoldumben
ay noluoz geldim bende forum pek bi üzüntülü :/ didemimmmmm noluoo :gitme: üzülme fıstıgımmmm sebebi bilmiorum ama düzelicek bişidir umarım yazık askerde onun için daha zordur ama guclubacismile
Aradı bugün 2.30ta..
Neden bitirdiğimi sordu bende tartışmalardan yoruldum dedim..
Biz tartışmıyorum konuşuyoruz sen tartısma anlıyosun dedi..
Ben seni el üstünde tutmaktan başka ne yaptım dedi..
Benden o kadar çok ayrıldın ki sana dön demeye gücüm takatim kalmadı artık, her ayrılışında dönmen için çabaladım seni çok sevmeme rağmen artık sana dön demeye yüzüm yok dedi..
Bitti artık kızlar içim çok acıyo sabahtan beri hiçbişey yemedim ağlamaktan halsiz düştüm Allahım bana güç vermafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Ben 6 aydır katlanıyorum bu halıne melayım..
Benim istediğim ilgiydi başka bişey değil sonuna kadar beklerdım ben onumafoldumben
didem okudugum dogrumuuuuuuu
senı cok ıyı anlıyorum bıtanemmmm artık yoruldun daraldın.:sinifsinif:doğru susum mafoldumbenmafoldumben
çok kötüyümm benn mafoldumbenmafoldumben
Bitti cnm artık tamamen barışmayız artık ki o da barışalım demedi..
Çok acı çekiyorum nasıl dayanıcam nasıl alışıcam bilmiyorummmafoldumben
Canım bak belliki bu çocuk seni çok seviyo e sende onu çok seviyosun
böyle şeyleri uzatmayayın üzmeyin birbirinizi.
Bana sorarsan bu sefer sen ara ve özür dile kendinide harap etme:teselli:
Çok yoruldum susumsenı cok ıyı anlıyorum bıtanemmmm artık yoruldun daraldın.:sinifsinif:
çok üzüldümmmm keşke bıraz daha sabrtseydinn
emınım askerın dayanamıcak arıcak seniiii
didemcim insan nelere alısmıo ya bence sen cok cok güclü bi kızsın her insan sevdine canı acıdı halde git diemez merak etme Allah sana sabrını verr ve bence doru bi karar vermişssin olsun bi bucuk senemymis okadar yasamana ragmen yanına kar kalır ders cıkarırsın daha yasın genc ve eminim seni ondan daha fazla hak eden birileri cıkacaktır üzülme desemde suanda biliorum cok üzülüosun ama bundan emin ol hayatın boyunca onun arkasından alamayacak üzülmiceksin herkez hatrlanır unutcaksn diemem htrlıcaksın ama ama bi süre sonra canın yanmıcak alıscaksın yokluna sıkma kendine istedin gibi agla biz senin yanındayız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok sevseydi bitmesin derdi arardı çabalardı ama 1 kez aradı bugun o da neden bitirdiğimizi konusmak için..
Aramam canım aynı şeyleri yeniden yaşamaya kaldırmaya takatim yok onunlayken acı çekmektense onsuz acı çekiyim en azından mafoldumben
Erkek arkadaşım askere gittğinden beri ilgisizdi bana karşı..
Günde 1 kere arıyıp 2-3 günde bir sevgi sözcükleri söylüyordu..
Bu beni çok acıtıyordu hem onsuzluk hem bu katlanılmaz hale gelmiştimafoldumben
Bunun etkisini atamadım hiç üstümden ufacik şeyleri sorun etmesi dokunmaya başladı bana..
Dün gece bişeyden dolayı tartıştık bana sen bana nasıl yaklaşırsan bende sana öyle yaklaşıcam bundan sonra dedi çok zoruma gıttı bu lafımafoldumben
Sonra ben ona msj attım gece 12de sorunlardan tartısmalardan yoruldum artık bitsin dedim bittimafoldumben
1,5 yılımız gitti boguluyorum zor nefes alıyorum ben haketmedım bunlarımafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?