Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Siz birbirinizi seviyorsunuz ama... tatil icin hazirlillar yapmistim bilee... yapma etmee,,,tatile ciktiginda konusun bunlari... ama ayrilmayin.. biz gucluyuz gecen kendin demistin

Didemcimmmmm

Canim neler oldu yaaa... okudum ben... yaaa boyle birsey olamaz..
Daha gecen guzel guzel konusuyorduk askimizla ilgili..
Sen guclusun canim.. burda hepimiz gucluyuzz yapma etme canim yaaa... :sinifsinif:
Olsun istedim ama olmadı babykem..
Buraya kadarmış bizim aşkımız yüreğim kaldırmıyo artık onun bu ilgisiz hallerinimafoldumben

Böylesi daha iyi canım hergün acı çekmektense tamamen unutayımmafoldumben
didemcim nolur üzülme ya bende çok kötü oldum burda sen üzüldükçe..
Elimde değil özgee çok içim acıyo bi bilsen boğuluyorum ağlamaktan yüreğim çok acıyoomafoldumben

Didemcim canım tamam haklısın tatlım ama biz bayanlarda biraz çok evhamlıyız. Fakat ikinizden biri dayanamayacak ve tekrar barışacaksınız ben öyle hissediyorum. Bu zamanda her ikinizde biraz kendinizle başbaşa kalıp düşünürsünüz ve en sağlıklı kararı verirsiniz. Sonuçta 1,5 yıl bunu bir anda silip atamazsınız. Şuan sinirine, özlemine yenik düşüp ileride çok üzüleceğin yanlış bir karar verme tatlım.
Kuzum biraz zaman kayır ve düşün... Emin ol o zaman en güzel kararı vereceksiniz...

canım bitti aartık o da dön falan demedi yani tamamen bitti tatil de yok artık o da yok hayatta yok onsuzmafoldumben

Canim benim.. sen su an kötúsün biliyorum.. askin kesin arar.. eminim bundan.. simdi sen arkadasina git, yada arkadasini cagir yanina.. yarin sakin kafayla konusursun askerinle.. nede olsa arar bence..

Bilmiyorum tatlım suan hıcbızey dusununemıyorum beynım durdu sankı
Bu kadar severken ayrılmak niyee:1no2:
Ben onu burda beklerdekn ilgiyi haketmedımmı neden 2 3 gunde bır sevgi sözcugu kullanıyodu gunde 1 kez arıyodu sevsemde bu şekilde acı çekmek dahada acıttı benım deli gibi seviyorum unutmucam onu aslaaa aslaaamafoldumben
Canim benim.. sen su an kötúsün biliyorum.. askin kesin arar.. eminim bundan.. simdi sen arkadasina git, yada arkadasini cagir yanina.. yarin sakin kafayla konusursun askerinle.. nede olsa arar bence..
Arar mı bilmiyorum canım..Bundan önce 3 4 kez ayrıldım ben ondan hep o barışalım dıye cabaladı..Artık gücüm kalmadı çabalamaya dedi..sevseydi böyle demezdi..

Canim benim... ama hepte ayrilmak olmazki zaten.. bir iliski icinde iyi degil.. ayril baris ayril baris.. olmaz yani.. askin aradagi zaman guzelcene konus.. ve izinde herseyi yuz yuze konusuruz de bence..

Ve simdi arkadaslarinin yanina git.. yanliz kalma bencee canimm olumunekankayizsmile

Bilmiyorum tatlım suan hıcbızey dusununemıyorum beynım durdu sankı

Tatlım şimdi biraz sakin kafa ile düşün, şimdiye kadarki güzel günleri kötü günleri yanındayken mutlu olup olmadığını bir ömür onunla mı yoksa onsuz bir hayat mı istiyorsun güzelce düşün. O zaman en doğru kararı verirsin.
Eğer ben evet onu seviyorum ve onunla yapacağım diyorsan da gurur yapma, onun barışalım demesini bekleme bu seferde sen ara. Kendini üzme tatlım...

selam kızlar ben geldim ama geldiğim gibi çok üzüldüm
didemcim neden öyle oldu ya,
seni de anlıyorum ama ona da hak ver be canım tamam alttan alan hep biziz ama onların orda yaşadıkları kolay değil be güzelim. Herkesten tüm sevdiklerinden ayrı boşluğa düştü, zaman geçtikçe iyice bunalmaya başladı.
Biraz ani birkarar gibi geliyor bana birbirinizi bukadar severken hemen kestirip atma lütfen çok üzüldüm gerçekten. Biraz zaman verin birbirinize olur mu?
Ara bence onu sen aramalısın diye düşünüyorum hemde bak bakalım neler olucak. Hissettiklerini dile getir saklama onun anlamasını bekleme birşey kaybetmezsin bir kez daha alttan al anlaycaktır diye düşünüyorum :1hug:

Son düzenleme:
dideemm balım üzülme desemde faydası yok biliyorum...
ama Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin inşallah...
katı kararlı olma sakın pişman olacağın şeyleride yapma iyi düşün ondan sonra karar ver herşeye...

Gerçi didem gitti ama olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…