- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #52.841
onca özlemin üstüne bir de bu ayrılık çok acı çekiyorumm kızlarmafoldumben
Olsun istedim ama olmadı babykem..Didemcimmmmm
Canim neler oldu yaaa... okudum ben... yaaa boyle birsey olamaz..
Daha gecen guzel guzel konusuyorduk askimizla ilgili..
Sen guclusun canim.. burda hepimiz gucluyuzz yapma etme canim yaaa... :sinifsinif:
Böylesi daha iyi canım hergün acı çekmektense tamamen unutayımmafoldumbensebebi anladm şimdi cnm :/ benimkide bugn souk gibi gelmişti bana bugn onu taktım cok ilk defa kapatırken seni seviorum demedi alel acele kapadı ama belki komutan fln gelmiştir dedim zaten daha acemi birliginde anlayışlı olmam gerekio umarım bugnki gibi sürmez ztn yrn arayınca söylücem noldu die..
ama bebişim ya biraz daha idare etsen belliki seviosun oda seni sevio sürekli o dön diomuş fln cok ayrılmakta ii diil tabiki haklı sebeplerin vardır ama bidaha düşün derim ben yerimseniben bugn düşünme bunları yrn sakin kafayla karar ver bence opuyorumnanaktan
Elimde değil özgee çok içim acıyo bi bilsen boğuluyorum ağlamaktan yüreğim çok acıyoomafoldumbendidemcim nolur üzülme ya bende çok kötü oldum burda sen üzüldükçe..
canim benim.. tatilde bunlari yuz yuze konussaniz?
canim benim.. tatilde bunlari yuz yuze konussaniz?
canım bitti aartık o da dön falan demedi yani tamamen bitti tatil de yok artık o da yok hayatta yok onsuzmafoldumben
Bilmiyorum tatlım suan hıcbızey dusununemıyorum beynım durdu sankıDidemcim canım tamam haklısın tatlım ama biz bayanlarda biraz çok evhamlıyız. Fakat ikinizden biri dayanamayacak ve tekrar barışacaksınız ben öyle hissediyorum. Bu zamanda her ikinizde biraz kendinizle başbaşa kalıp düşünürsünüz ve en sağlıklı kararı verirsiniz. Sonuçta 1,5 yıl bunu bir anda silip atamazsınız. Şuan sinirine, özlemine yenik düşüp ileride çok üzüleceğin yanlış bir karar verme tatlım.
Kuzum biraz zaman kayır ve düşün... Emin ol o zaman en güzel kararı vereceksiniz...
Ben onu burda beklerdekn ilgiyi haketmedımmı neden 2 3 gunde bır sevgi sözcugu kullanıyodu gunde 1 kez arıyodu sevsemde bu şekilde acı çekmek dahada acıttı benım deli gibi seviyorum unutmucam onu aslaaa aslaaamafoldumbenBu kadar severken ayrılmak niyee:1no2:
Arar mı bilmiyorum canım..Bundan önce 3 4 kez ayrıldım ben ondan hep o barışalım dıye cabaladı..Artık gücüm kalmadı çabalamaya dedi..sevseydi böyle demezdi..Canim benim.. sen su an kötúsün biliyorum.. askin kesin arar.. eminim bundan.. simdi sen arkadasina git, yada arkadasini cagir yanina.. yarin sakin kafayla konusursun askerinle.. nede olsa arar bence..
off didemımm yaaaaa:gitme:
susumm benı lısteden cıkar olur mu gordukce ıcım burkulur off allahım nasıl bı acı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Bilmiyorum tatlım suan hıcbızey dusununemıyorum beynım durdu sankı
Ben onu burda beklerdekn ilgiyi haketmedımmı neden 2 3 gunde bır sevgi sözcugu kullanıyodu gunde 1 kez arıyodu sevsemde bu şekilde acı çekmek dahada acıttı benım deli gibi seviyorum unutmucam onu aslaaa aslaaamafoldumben
Arar mı bilmiyorum canım..Bundan önce 3 4 kez ayrıldım ben ondan hep o barışalım dıye cabaladı..Artık gücüm kalmadı çabalamaya dedi..sevseydi böyle demezdi..
Bilmiyorum tatlım suan hıcbızey dusununemıyorum beynım durdu sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?