- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.241
OHHHH MEHTABIN GELMİŞŞ HADİ GÖZÜN AYDINNN :sm_cool:
ben geldim yavrularr şükür kavuşturana opuyorumnanaktan
eveeeet:asigim::teytey: Saol canımboshayallersmile
hoşgeldin cancu a.s.
CANCU GARUSU NERDESİN KIZIM SENklava:
allah hepimize temelli kavuşmayı nasip etsin ins cnm [/b]
saol canım benim napalım alışıcaz böyle yaşamayı da öğrenicem:gitme: sağsalim gitsin gelsin hepsi inşallah. Allah seni de kavuştursun canım boshayallersmilesiyahincim sıkma canını bıtanemolumunekankayizsmile
Allah büyük inşş sen dua et hayırlısıyla gidip gelsin seni cok ıyı anlıyorum ama elden bisey gelmıyorkaydirigubbakcemile5
babyke senin şafak kac gülümbilmiyorumkismile
kızlar aranızda acemiligini amasyada yapan varmı?benim eşim orda yapacak yarın gidecek
siyahincim sıkma canını bıtanemolumunekankayizsmile
Allah büyük inşş sen dua et hayırlısıyla gidip gelsin seni cok ıyı anlıyorum ama elden bisey gelmıyorkaydirigubbakcemile5
kızlar aranızda acemiligini amasyada yapan varmı?benim eşim orda yapacak yarın gidecek
hoşbuldum tatlum opuyorumnanaktan
çookkkk önemli işlerim vardı ondan yoktum yavri
angelgözde tam üstüne bastın artıkın bende buralardayım brb şafak sayıcezz şekerimm inşş gecer diyorum boshayallersmile
evli olunca asker yolu beklemek daha zor inanın kızlarmafoldumben
neyseki kuzularımla gececek inş hayırlısıyla bi gitsinde bizde saymaya baslayalım sun gunleri gitmrden bitmiyor malesef:Saruboceq:
Allah kavuştursun kelebek senide:Saruboceq:
cancuuuu,dün yoklama yaptım,yoktun sınıftaa hıııhhh:umursamaz:
ÇADIRIMIN ÜSTÜNDE MEG DİYE DAMLADI kaydirigubbakcemile2
sende yoktun dün yoklamada hıııhh sanaaaalsanaalsanasmile
Canim ben im $afagim 270 , Esim acemiligi amasyada yapti... opuyorumnanaktansiyahincim sıkma canını bıtanemolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?