- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.281
hoşgeldin canm maaşallah şafağına
selam canımopuyorumnanaktan
iyidir,şafak saymaca işte.
sen nasılsın?
didom Nasılsılsınn
idare eder canım sen nasılsın
burası alışkanlık oldu bırakamıyorum
idare eder canım sen nasılsın
burası alışkanlık oldu bırakamıyorum
ıyi çok şükür canım. Bırakma tabi burayı Özletme kendiniopuyorumnanaktan
Senin durumlar aynı anladı kadarıyla
Canım umarım düne göre daha iyisindir
Dün aradı beni saat 8.30ta bırakma beni olamam sensiz içime işledin sen benim geleceğimi seninle kurdum ben içimden seni çıkarırsan geriye ben kalmam yapamam sensiz aşığım ben unutamam seni dedi sonra ağlamaya başladı kapattık teli..sonra 5-6 tane msj atmış sonra gece 12.30 ta aramış sesini duymak istedim uyuyamıyorum dedi azcık konuştuk..
Bugün 6.30 ta aradı açmadım 20 kere rahat aramıştır devamlı meşgule verdim..sonra 2 kere evi aramış anneme dideme ulaşamıyorum demiş annemde işten gelmedi demiş sonra gene başladı beni aramaya açtım sesi çok kötüydü didem neden böyle yapıyosun çok merak ettim seni dedi bende bitti konuşmak istemiyorum dedim hayır bitmedi bitemez ben yapamam sensiz dünden beri bişey yemedim uyku uyumadım olamam ben sensiz didem bırakma beni ne dersen yaparım dedi ben konuşmak istemiyorum dedim kapattım bu kadar..
Dün aradı beni saat 8.30ta bırakma beni olamam sensiz içime işledin sen benim geleceğimi seninle kurdum ben içimden seni çıkarırsan geriye ben kalmam yapamam sensiz aşığım ben unutamam seni dedi sonra ağlamaya başladı kapattık teli..sonra 5-6 tane msj atmış sonra gece 12.30 ta aramış sesini duymak istedim uyuyamıyorum dedi azcık konuştuk..
Bugün 6.30 ta aradı açmadım 20 kere rahat aramıştır devamlı meşgule verdim..sonra 2 kere evi aramış anneme dideme ulaşamıyorum demiş annemde işten gelmedi demiş sonra gene başladı beni aramaya açtım sesi çok kötüydü didem neden böyle yapıyosun çok merak ettim seni dedi bende bitti konuşmak istemiyorum dedim hayır bitmedi bitemez ben yapamam sensiz dünden beri bişey yemedim uyku uyumadım olamam ben sensiz didem bırakma beni ne dersen yaparım dedi ben konuşmak istemiyorum dedim kapattım bu kadar..
Kararsızım canım..Çok seviyo seni belli canım ya. Sen hala kesin kararlımısın bundan
sonraki hayatını onsuz geçirmeye
canım ya ben olayı bilmiyorum ama çok üzüldüm ne olduki böyle
Di demm..
asker adama yapılmaz bu..
kız bana,sinir ol istersen,ama bunu söylemek zorundayım canım benim..
döndükten sora ayrıl istiyosan ama...............
şimdi yapma bunu ona Didemciim..
Di demm..
asker adama yapılmaz bu..
kız bana,sinir ol istersen,ama bunu söylemek zorundayım canım benim..
döndükten sora ayrıl istiyosan ama...............
şimdi yapma bunu ona Didemciim..
hani geçenlerde süpriz yapmıştı bilmiyorumkismile ne güzeldi aranız...
Megim o dönene kadar ben üzülücem ama ilgisizliği beni çok yaralıyo 9 ay daha mı üzüleyim böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?