Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ıyi çok şükür canım. Bırakma tabi burayı Özletme kendiniopuyorumnanaktan
Senin durumlar aynı anladı kadarıyla

Dün aradı beni saat 8.30ta bırakma beni olamam sensiz içime işledin sen benim geleceğimi seninle kurdum ben içimden seni çıkarırsan geriye ben kalmam yapamam sensiz aşığım ben unutamam seni dedi sonra ağlamaya başladı kapattık teli..sonra 5-6 tane msj atmış sonra gece 12.30 ta aramış sesini duymak istedim uyuyamıyorum dedi azcık konuştuk..

Bugün 6.30 ta aradı açmadım 20 kere rahat aramıştır devamlı meşgule verdim..sonra 2 kere evi aramış anneme dideme ulaşamıyorum demiş annemde işten gelmedi demiş sonra gene başladı beni aramaya açtım sesi çok kötüydü didem neden böyle yapıyosun çok merak ettim seni dedi bende bitti konuşmak istemiyorum dedim hayır bitmedi bitemez ben yapamam sensiz dünden beri bişey yemedim uyku uyumadım olamam ben sensiz didem bırakma beni ne dersen yaparım dedi ben konuşmak istemiyorum dedim kapattım bu kadar..

Çok seviyo seni belli canım ya. Sen hala kesin kararlımısın bundan
sonraki hayatını onsuz geçirmeye

canım ya ben olayı bilmiyorum ama çok üzüldüm ne olduki böyle

Di demm..
asker adama yapılmaz bu..
kız bana,sinir ol istersen,ama bunu söylemek zorundayım canım benim..
döndükten sora ayrıl istiyosan ama...............
şimdi yapma bunu ona Didemciim..

Çok seviyo seni belli canım ya. Sen hala kesin kararlımısın bundan
sonraki hayatını onsuz geçirmeye
Kararsızım canım..
Yine ilgisiz davranmasından korkuyorum..
Günde 1 kez arıyo haftanın 3 4 günü sevgi sözcüğü kullanıyo haftannın 2 3 günü kullanmıyo bu da beni üzüyo bekliyorum sonucta onu burda kararsızım..

canım ya ben olayı bilmiyorum ama çok üzüldüm ne olduki böyle

Ayrıldım canım ilgi azlığından..

didem dün yazdıklarını okudum. canım yazık ikinizede bence biraz sabır askerlik psikolojisi ne yaptıkşarını bilmiyorlar onlar. geldiğinde de aynı şekilde devam ederse o zaman bitir bence canım ya

Megim o dönene kadar ben üzülücem ama ilgisizliği beni çok yaralıyo 9 ay daha mı üzüleyim böyle..

zamana bırak didemcim bazı şeyleri..
ama lütfen asker adama yaşatma terkedilmişlik duygusunu..
eli kolu bağlı,hapiste gibi orda.. düşün çaresizliğini..
yapma bunu didem,günah gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…