Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

didemcim peki 1,5 yıldır senin tabirin ile aynı ilgisizli varmıydı yoksa askerde mi başladı bu durum??

Şöyle söyliyim çıkmaya başladığımızdan beri askere gidene kadar olan her tel konuşmamızda seni seviyorum demezdi bazen derdi..Aşkım hayatım gibi kelimeleri kullanırdı sadece kızgın oldugu günlerde kullanmazdı..Bu şekildeydi mehserim..

canım bak işte adamın yapısı bu ve sen bunun için ona bence haksızca davranıyorsun...
her erkek bunu kolay kolay dile getiremez ki kendince hakllı olaraktan...
desen ki askerden önce herşeyi her zaman derdi evet haklısın derdim ama adam ilk günden beri aynıymış değişen bir durum yokmuş...
sende haklısın ilgi beklemen çok normal dişilerin genlerinde var zaten bu...
ama bence seviyorsan bunu bu kadar büyütme..
şöyle birşeyde var eminim ki tlf konuşmalarında yanına birileri ıoluyordu çoğu zaman ve senin duymak istediklerini söylemek istesede söyleyemiyordu çünkü mutlaka alay konusu ediyor bazı saman kafalı erkekler...

çok iyi düşün canım bence ayrılmak için bir sebep olmamalı bunlar...
olumunekankayizsmile

Mehserim askere gitmeden önce seni seviyorum lafını her zaman demezdi ama hayatım aşkım laflarını herzaman kullanırdı birtek kavgada kullanmazdı..Yani bu askerden önce ilgili olduğunu göstermezmi sence?

Mehserim askere gitmeden önce seni seviyorum lafını her zaman demezdi ama hayatım aşkım laflarını herzaman kullanırdı birtek kavgada kullanmazdı..Yani bu askerden önce ilgili olduğunu göstermezmi sence?

didemim dediğim gibi belkide yanında birileri olduğu için diyemiyordu sonuçta ordaki ortamı ankesörlü dizilimini bilmiyosun ki ...
belki de sebebi o an yanından geçen birinden işiteceği olumsuz bir kelime ki bu kelime ile kavga çıkmasını istememesi bilemezsin ki canım...
bence sevgilin kendini rahat hissettiği yerlerde bu tarz şeyleri dile getiriyor ....
ama tabii yinede sen bilirsin yaşadığın senin hayatın...
bak ben sana mehmetten örnek vereyim mehmet kavga ederken bile adımı söylemez yine aşkım bitanem der ben aksine surat asar ne aşkım ne bitanem derim hiçbir özel kelime kullanmam...her erkeğin yapısı farklı canım bunu sakın unutma seninkide kendini böyle ifade ediyor demek ki...

Anladım canım sana askerden önceki halini anlattım askerden önce her tel konuşmamızda seni seviyorum demezdi bazen derdi, kavgalarımız hariç aşkım hayatım laflarını kullanırdı..
Askerdeyken haftada 3 4 gün diyo aşkım hayatım kelimelerini diğer günler demiyo..
Sence askerde değişmiş mi bana olan ilgisi mehserim ben tam bi ayrım yapamıyorum kafam çok dolu..

didemcim ayrılmanıza üzüldüm daha geçen günler bir yazını hatırlıyorum aşkından bahsetmiştin çok iyidir ilgilidir benden habersiz biyere gitmez herşeye beraber karar veririz filan demiştin canım bunlar birçok kişinin imrendiği şeyler ve normal hayyatta böyle olan bir insanın askerdeyken bunlardan bazen vazgeçmesinin mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum

bir de askerinin psikoljinin bozuk olduğunu yerinden memnun olmadığını arkadaşlarından ayrıldığı için üzüldüğünü yazmıştın ve bulunduğu yer olarak da stres altında
bütün bunların etkisi var canım bir kez daha düşünün canım 1.5 yıl önemli değil bence o da yanınıza bir kar olarak. bir deneyim olarak kalır sizin için ama aranızdaki sevgiye yazık ve askerde bitmesi beni üzdü açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…