- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.321
selamlar
didemcim peki 1,5 yıldır senin tabirin ile aynı ilgisizli varmıydı yoksa askerde mi başladı bu durum??
çok şükür gülcüm sen nasılsın...
Şöyle söyliyim çıkmaya başladığımızdan beri askere gidene kadar olan her tel konuşmamızda seni seviyorum demezdi bazen derdi..Aşkım hayatım gibi kelimeleri kullanırdı sadece kızgın oldugu günlerde kullanmazdı..Bu şekildeydi mehserim..
hoş buldum canlarım nasılsınız kuşlarım
canım bak işte adamın yapısı bu ve sen bunun için ona bence haksızca davranıyorsun...
her erkek bunu kolay kolay dile getiremez ki kendince hakllı olaraktan...
desen ki askerden önce herşeyi her zaman derdi evet haklısın derdim ama adam ilk günden beri aynıymış değişen bir durum yokmuş...
sende haklısın ilgi beklemen çok normal dişilerin genlerinde var zaten bu...
ama bence seviyorsan bunu bu kadar büyütme..
şöyle birşeyde var eminim ki tlf konuşmalarında yanına birileri ıoluyordu çoğu zaman ve senin duymak istediklerini söylemek istesede söyleyemiyordu çünkü mutlaka alay konusu ediyor bazı saman kafalı erkekler...
çok iyi düşün canım bence ayrılmak için bir sebep olmamalı bunlar...olumunekankayizsmile
Mehserim askere gitmeden önce seni seviyorum lafını her zaman demezdi ama hayatım aşkım laflarını herzaman kullanırdı birtek kavgada kullanmazdı..Yani bu askerden önce ilgili olduğunu göstermezmi sence?
didemim dediğim gibi belkide yanında birileri olduğu için diyemiyordu sonuçta ordaki ortamı ankesörlü dizilimini bilmiyosun ki ...
belki de sebebi o an yanından geçen birinden işiteceği olumsuz bir kelime ki bu kelime ile kavga çıkmasını istememesi bilemezsin ki canım...
bence sevgilin kendini rahat hissettiği yerlerde bu tarz şeyleri dile getiriyor ....
ama tabii yinede sen bilirsin yaşadığın senin hayatın...
bak ben sana mehmetten örnek vereyim mehmet kavga ederken bile adımı söylemez yine aşkım bitanem der ben aksine surat asar ne aşkım ne bitanem derim hiçbir özel kelime kullanmam...her erkeğin yapısı farklı canım bunu sakın unutma seninkide kendini böyle ifade ediyor demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?