- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.441
hoşbuldum kızlar keyifler nasıl bu gece ben çikolata krizine girdim gece gece:ecrin_bebek:
evet hadi bakalım bu aksamın konusunu acıyorumkaydirigubbakcemile3
eğer bizler askere gitseydık erkekler bızı beklermıydı:lepi:
Ne dedi susu
Ya off ne bilim ağladı falan içim burkuldu yengeçim ya
neden bazen çok soguk davranıyosun dedim.
sıkılıyorum bunalıyorum dayanamıorum dedi.her telefonu kapattıktan sonra aglamaktan yorulduk artık.aacıyorum telefonuu sana mutlu gorunmeye calısıyorum ama neler cektıgımı bılmıyosun dedi:gitme:komutanlardan azar işitmeler ister ıstemez moral bozuluyo.
ben dedımkı anlayamıyorum seni nedennn ozaman benımle paylasmıyosun bunları daha fazla ıılıglı olmuyosun dedimmm...
daha neler dedi neler agladım hungur hungurrr:sinifsinif:
Anladım susum neden telefonu kapattıktan sonra ağlıyormuş
aaaaayyyyy bana düğün müğün demeyinn aynı sendromu bizde yaşıyoruz düğünmüş müğünmüş ailerlermiş onun annesi böle isttiyomuş babası böle düşünüyomuş bizimkiler öle diomuş böle düşünüyomuş bunlar olmasa o kadar güzelki aramız artık ikimizde konumak istemiyoz bu konuşarı bizim düğünümüz ama onuda benide bıktırdılar akışına oluruna bıraktık herşeyi sadece yanyana geldiğimizde zamanı en güzel şekilde geçirmeye bakıyoruz artık herşeye bi sünger çekip sadece bizbirimizle ilgileniyoruz ama ne kadar kaçarsak kaçalım gerçeklerden kaçılmıyo malesef...
sıkılıyorum bunalıyorum dayanamıorum dedi.her telefonu kapattıktan sonra aglamaktan yorulduk artık.aacıyorum telefonuu sana mutlu gorunmeye calısıyorum ama neler cektıgımı bılmıyosun dedi:gitme:komutanlardan azar işitmeler ister ıstemez moral bozuluyo.
ben dedımkı anlayamıyorum seni nedennn ozaman benımle paylasmıyosun bunları daha fazla ıılıglı olmuyosun dedimmm...
düzelttm bileeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
özleeeemmm:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?