Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum kızlar keyifler nasıl bu gece ben çikolata krizine girdim gece gece:ecrin_bebek:

evet hadi bakalım bu aksamın konusunu acıyorumkaydirigubbakcemile3
eğer bizler askere gitseydık erkekler bızı beklermıydı:lepi:

melaycım susucum hoşgeldiniz....

valla benim aşkımda beni beklerdi bu konuda güvenim sonsuz ona...:asigim:

neden bazen çok soguk davranıyosun dedim.
sıkılıyorum bunalıyorum dayanamıorum dedi.her telefonu kapattıktan sonra aglamaktan yorulduk artık.aacıyorum telefonuu sana mutlu gorunmeye calısıyorum ama neler cektıgımı bılmıyosun dedi:gitme:komutanlardan azar işitmeler ister ıstemez moral bozuluyo.
ben dedımkı anlayamıyorum seni nedennn ozaman benımle paylasmıyosun bunları daha fazla ıılıglı olmuyosun dedimmm...
daha neler dedi neler agladım hungur hungurrr:sinifsinif:

Anladım susum neden telefonu kapattıktan sonra ağlıyormuş

demekki herkes de oluyormuş böyle şeyler
sabredin canım evlenince hepsini unutursunuz bizim gibi

off kıyamam bn onlara yaaa :gitme:

merhaba kızlaaarrr.nasılsınız?önce gecenin sorusunu cewaplayayım.benim nişanlım 'seni 28 senede buldum' der her zaman. 15 ay daha beklerdi heralde:asigim:
bu arada didemcim askerinle barışmanıza çok sevindim.allah tekrarını yaşatmasın.

üzüldüm canım ya kimbilir neler çekiyorlar asker ocağı sonuçta ama hiç belli etmiyorlar
eşim de hep ben iyiyim merak etme üzülme der durur ama bende emin değilim acemi sonuçta ustalar çok eziyorlarmış bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…