- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.421
kızım çok kazık soru sordun kaydirigubbakcemile3
beklerdi... :asigim:evet hadi bakalım bu aksamın konusunu acıyorumkaydirigubbakcemile3
eğer bizler askere gitseydık erkekler bızı beklermıydı:lepi:
Amin canımm:Saruboceq:
bu arada Fatmacımm,adın gibi çok şekermişsin arkadaşım,maşallah sana
sorma ümmüm,napcam ne dicem bilemedim..
çok da sinirli oldu artık yaaa offffff:bbo:
korkuom başına iş açıcak diye,allah korusun..
teşekkürler canım senin kadar şeker olamam ama opuyorumnanaktan
eşini de şafak sıkıştırıyordur sana kavuşmanın heyecanı sarmıştır
bizim de düğün zamanımız böyle geçmişti düğüne az günler kala eşim çok sinirli bişey olmuştu o koşuşturma yeni ev heyecanı evlilik heyecanı derken ama sabrettim alttan aldım çünkğü geçiciydi biliyordum şuan şeker giibidir maşallah
ay evet nikah yaklaştıkça acaip gergin olmuştu o da,ben de..
ama şimdi de ööle :bbo:
geçicek inşallahh bu günler de..
yicez şafakları ohhh:lepi:
Bekliycekler tabi biz nasıl bekliyoz. Erkeği kızımı var bununklava:
gördünmü dıdem demiştim sana hayatım bence bukadar cok takma kafanaa gunde 1kere arıyo soguk konusuyo diye
bu aksam aynı seyı bende askımla koonustum ama oyle seyler dedıkı onlarında haklı nedenlerı varrr
Kızlar aradı az önce yine yapma böyle bırakma beni yapamam sensiz yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum sanmaki askerde yalnız hissediyorum kendimi diye barışmak istiyorum sanma askerden öncede benden ayrıldığındada beni bırakma dedim sana ben hiçbizaman yapamam sensiz yapma nolur ne istersen yaparım yeter ki bitirme dedi dayanamadım barıştım bendemafoldumben
Susu şafak listesinde benimki değişmesi gerekiyo canım ben teslim oluş tarihinden hesaplamıştım sülüs tarihini öğrendim bugün 446 00:00dan sonra da 445 olucak canım zahmet oluucak amaa bilmiyorumkismile
Kızlar aradı az önce yine yapma böyle bırakma beni yapamam sensiz yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum sanmaki askerde yalnız hissediyorum kendimi diye barışmak istiyorum sanma askerden öncede benden ayrıldığındada beni bırakma dedim sana ben hiçbizaman yapamam sensiz yapma nolur ne istersen yaparım yeter ki bitirme dedi dayanamadım barıştım bendemafoldumben
çok sevindimm en iyisini yapmışsınnn:1hug:
ama sen niye üzülüyn hala:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?