Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay evet nikah yaklaştıkça acaip gergin olmuştu o da,ben de..
ama şimdi de ööle :bbo:

geçicek inşallahh bu günler de..
yicez şafakları ohhh:lepi:

aaaaayyyyy bana düğün müğün demeyinn aynı sendromu bizde yaşıyoruz düğünmüş müğünmüş ailerlermiş onun annesi böle isttiyomuş babası böle düşünüyomuş bizimkiler öle diomuş böle düşünüyomuş bunlar olmasa o kadar güzelki aramız artık ikimizde konumak istemiyoz bu konuşarı bizim düğünümüz ama onuda benide bıktırdılar akışına oluruna bıraktık herşeyi sadece yanyana geldiğimizde zamanı en güzel şekilde geçirmeye bakıyoruz artık herşeye bi sünger çekip sadece bizbirimizle ilgileniyoruz ama ne kadar kaçarsak kaçalım gerçeklerden kaçılmıyo malesef...

aabowwwwwww ne kadar emınsınızzz kız bende aşkıma guvenıyorum amaaa
ne bılım sonucta erkekkaydirigubbakcemile3arkadas ortamında bile yaparlar bişeyler yaniii

Kızlar aradı az önce yine yapma böyle bırakma beni yapamam sensiz yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum sanmaki askerde yalnız hissediyorum kendimi diye barışmak istiyorum sanma askerden öncede benden ayrıldığındada beni bırakma dedim sana ben hiçbizaman yapamam sensiz yapma nolur ne istersen yaparım yeter ki bitirme dedi dayanamadım barıştım bendemafoldumben

gördünmü dıdem demiştim sana hayatım bence bukadar cok takma kafanaa gunde 1kere arıyo soguk konusuyo diye
bu aksam aynı seyı bende askımla koonustum ama oyle seyler dedıkı onlarında haklı nedenlerı varrr

Susu şafak listesinde benimki değişmesi gerekiyo canım ben teslim oluş tarihinden hesaplamıştım sülüs tarihini öğrendim bugün 446 00:00dan sonra da 445 olucak canım zahmet oluucak amaa bilmiyorumkismile

çok sevindimm en iyisini yapmışsınnn:1hug:
ama sen niye üzülüyn hala:sm_confused:

iyi yapmışsın canım inşallah böyle üzücü bişey yaşamazsınız birdaha

sevindim didemim en iyisini yaptın kesinlikleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…