Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay evet nikah yaklaştıkça acaip gergin olmuştu o da,ben de..
ama şimdi de ööle :bbo:

geçicek inşallahh bu günler de..
yicez şafakları ohhh:lepi:

canım benim kadın olmak zor hayat boyuda bo zorluğu yaşıcaz malesef,erkekler bizler kadar ince düşünmez detaylı dşünmez farkında olmadan bizim yapmaya çalıştığımız duvarı ykarlar ama onlara sorsan asla öle bişey yoktur her erkek böle erkeklerin yaradlışında var bu sertlik malesef bunu dengede tutma işi bize düşüyo ama böyle ayrılarak bırakarak onu böyle cezanlandırarak olmaz bu aksine tam tersi etki eder bu onda sen şimdi düşünki o seni bıraktı gitti sen gittin barışmak istedin barıştınız sen oun sevgisine ne kadar inanaırsın ne kadar güzenirsin eskisi gibi olurmusun ona karşı olamazsın içinde bişeyler eksik kalır hep işte sen şuan bu duruma getiriyosun kendini konuşman lazım konuşur konuşmazda hemen rayına oturmaz hiçbişey sabretmen lazım emin ol zmanla o o kıvama oturu zaten ama bu yaptığın yanlış bebeğim hemde asker adam o yaa sana yarın öbür gün dicekki sen beni en zor günümde bıraktın yanımda olmak destek olmak varken bana sırtını döndün ayrıldın gittin dicek ne cevap verceksin o zman erkekler bunları hep dikkate alır canım şimdi sana belli etmez ama ilerde hep çıkarırı bunları karşına iyiyde çıkarırı ktüyüde sen şimdi onun yanında olsan destek olsan sana bunun sonucunu şimdi gösteremez ama geldiğinde fazkasıyla görürsün bunu ben daha yeni yaşadım bak bende bi ço şey yaşadım neden böle dedim kaç kere ama ona hiç bişey belli etmedim herkes bana dediki ilerde çektiğinle kalcaksın bunların hiçbir, gözükmicek dedi hatırlanmıcak dedi ama geldi o kadar farkettiki bide bi yazı yazmış benle ilgili ondan gizli okudum neler yazmış neler sen sanmaki o bunları görmicek bilmicek düşünmicek tam tersi hep bunları düşüncek...

evet hadi bakalım bu aksamın konusunu acıyorumkaydirigubbakcemile3
eğer bizler askere gitseydık erkekler bızı beklermıydı:lepi:

benim aşkımda beklerdi ama sonuçta erkek yaa ıllakı yaparlar bişeyler bence yapmam dıyenı hayattaaa tanımammmmkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…