Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bizimki bugün aşka geldi msn den bırakmıyor beni.
Kızlar ya benimki olumlu yönde değişmiş sonra kötü yönde değişmez dimi

canım benmkide çok olumlu yönde değişmiş bi ilgi alaka sıcak sözler fln eski hatalarımı anladm seni kırdığım zamnlar için özr dlerm fln gibi konuşuyo ama kötü yönde değişmez sanırım yaa bilmiyorumkismile

ama dün soguk kapamıştı biraz. arkadaşımdaydım müzik fln açıktı burda kalmam gerek bu gün dedm sabah 5e kdr ders çalıştk 6dada kalkıp eve geldm zaten.. bunu duyuncabiraz soguk konuştu cepten konuşuoduk neyse çok kntr gidio kapatıorum fln dedi kapadı acaba müzik seslerini yanlışmı anladı.. arasada rahatlasam ya..

merak etme eninde sonunda seni arıcaktır konusacaksınızdır bugün aramasa bile yarın arıcak asker sonucta seni ve ailesini cok özlüo bu yüzden hırcınlasması cok dogal sakın sen ona sert cıkısma

merak etme eninde sonunda seni arıcaktır konusacaksınızdır bugün aramasa bile yarın arıcak asker sonucta seni ve ailesini cok özlüo bu yüzden hırcınlasması cok dogal sakın sen ona sert cıkısma

çok kırdı beni yüzüme kapatır gibi yabancıyla konuşuyomuş gibi oldu.. bilmiyorumki işte arasada rahatlasam artık stres oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…