- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.681
selamlar a.s.
şafak 74
çok kırdı beni yüzüme kapatır gibi yabancıyla konuşuyomuş gibi oldu.. bilmiyorumki işte arasada rahatlasam artık stres oldum..
nasılsın özgecim
çok kırdı beni yüzüme kapatır gibi yabancıyla konuşuyomuş gibi oldu.. bilmiyorumki işte arasada rahatlasam artık stres oldum..
oooooooooooooooo vedatla biz neler yasadık o konularda ben vedat demedim sadece o dedim die beyfendi yüzüme kapamıstan beter etmisti beni tabi olur böle seylerrr sıkma canını sen bunlar askerliğin cilveleri
hoş geldin tatlım masallah safagına
duyguya katılıyorumm acemilikte neler neler oluyoo en az sıyrıklarla atlatırsanız ne ala...
herkes aynı yaşadığın durumları yaşadı özgecimm benimde çok üzüldüğüm zamanlar oldu olmadı değil önemli olan o durumları aşabilmek her ne olursa olsun.:teselli:
evet canım işte arasaydı bi rahatlardımda böyle canım sıkıldı çok :sinifsinif:
arar canım ya aramaz mı hiç inan vakit bulamamıştır askerin trip falan değildir bence.
önemli değil de bence hic takma yani he de gec mesela ben simdi vedatla konusuoken sölüorum ayyy neydi o halin hamile kadınlar gibiydin havadan nem kapıodun ne desem kziodunsaol canım ya su serptin içime a.s.
hoşbuldumm devrem benimmopuyorumnanaktan
sanada maşallahh
öyledir dimi bilmiyorumkismile :1rolleyes:
korkuyorummmm çok korkuyorumm ona bişey olursa naaparım benn:gitme:
yine bişeyler olucakmış:sinifsinif:
önemli değil de bence hic takma yani he de gec mesela ben simdi vedatla konusuoken sölüorum ayyy neydi o halin hamile kadınlar gibiydin havadan nem kapıodun ne desem kziodungülüoz simdi o hallerimize zor ama mel_ay in dedi gibi önemli olan zaten böle bişeyi atlatmak
tertip saolasın yaaa valla azalmıo gibi gelio benim safak ama :S
korkuyorummmm çok korkuyorumm ona bişey olursa naaparım benn:gitme:
yine bişeyler olucakmış:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?