Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok kırdı beni yüzüme kapatır gibi yabancıyla konuşuyomuş gibi oldu.. bilmiyorumki işte arasada rahatlasam artık stres oldum..

oooooooooooooooo vedatla biz neler yasadık o konularda ben vedat demedim sadece o dedim die beyfendi yüzüme kapamıstan beter etmisti beni tabi olur böle seylerrr sıkma canını sen bunlar askerliğin cilveleri

çok kırdı beni yüzüme kapatır gibi yabancıyla konuşuyomuş gibi oldu.. bilmiyorumki işte arasada rahatlasam artık stres oldum..

duyguya katılıyorumm acemilikte neler neler oluyoo en az sıyrıklarla atlatırsanız ne ala...
herkes aynı yaşadığın durumları yaşadı özgecimm benimde çok üzüldüğüm zamanlar oldu olmadı değil önemli olan o durumları aşabilmek her ne olursa olsun.
:teselli:

evet canım işte arasaydı bi rahatlardımda böyle canım sıkıldı çok :sinifsinif:

saol canım ya su serptin içime a.s.
önemli değil de bence hic takma yani he de gec mesela ben simdi vedatla konusuoken sölüorum ayyy neydi o halin hamile kadınlar gibiydin havadan nem kapıodun ne desem kziodun gülüoz simdi o hallerimize zor ama mel_ay in dedi gibi önemli olan zaten böle bişeyi atlatmak

hoşbuldumm devrem benimmopuyorumnanaktan

sanada maşallahh

tertip saolasın yaaa valla azalmıo gibi gelio benim safak ama :S

öyledir dimi bilmiyorumkismile :1rolleyes:

öledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vedat ın beni bi hafta arayamadı zamanlarıda bilirim ben ama ne meraktan kuduruodum yaa acaba bişeymi oldu die telde aradında ne oldu diodum zaman bulamadım isim vardı hep diodu ustalıga gitti bi süre sonra düzeldi acemilik her zaman sorunlu gecer

offf sorma duygucum yaa neden banada öyle geliyo acababilmiyorumkismile

özgecim öyledir tabi üzülme boşuna arkadaşımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…