- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.701
susu bak kızdırma beni heeeeee aklına bos yere kötü biey getirme bakim aaaaaaa asker bu cocuk baba evindemiklava: klava: klava:
offf sorma duygucum yaa neden banada öyle geliyo acababilmiyorumkismile
ya hep derler zaten askerlin basıyla sonu zor ki mesela biz konuoz son hafta napcaz surda 2 ay kalcak 9 gün sonra buna ragmen böleysek heleki son gün napcaz :S
eeee orası sevgili kuca değil asker ocagı her zaman sölemişimdir askerlik acemilikte hamile kadın gibidilerrrrrrr herseye uyusluk yaparlar ayy ben vedat ın kıskanclıklarını ne cekmistm hezaten bi agresifleşti oraya gidince gıcık :dilcikar:
aklıma gelıyo işdeeeee:sinifsinif::sinifsinif:
offf sorma duygucum yaa neden banada öyle geliyo acababilmiyorumkismile
ya hep derler zaten askerlin basıyla sonu zor ki mesela biz konuoz son hafta napcaz surda 2 ay kalcak 9 gün sonra buna ragmen böleysek heleki son gün napcaz :S
ben artık ayları sayıyorum canım mesela haziran ayının bitmesini bekliyorumm. daha kolay oluyo öyle ayları bitirmek.kaydirigubbakcemile5
ben artık ayları sayıyorum canım mesela haziran ayının bitmesini bekliyorumm. daha kolay oluyo öyle ayları bitirmek.kaydirigubbakcemile5
hemm ben de 10 günde bir safak kagıdını karalıorum
nefes alamıyorum ya hala aramadı..
müzik seslerini yanlışmı anladı acaba ne sandı ya çok kötyüm ben neden aramadı mafoldumben
klava:ohoooo noliii burda bakayım sizzz böle mi askerlerinizeee morel veriosunuzzz heele susum sen hiç konuşma hadi arkadaslar yeniiii sen yapma barii yaa valla oklava geliooo
canım arkadaş bilgisayarn başndaydı baya bi müzik açmştı bende yan odaya geçtim orda konuştum hçte aklıma gelmedi müziği kapattırmak sonradan soguk konuşunca arkadaşım söyledi yanlışmı anladı acaba diye.. bu saate kadar arardı aslında hep içim çok kötü ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?