Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zaten bi agresifleşti oraya gidince gıcık :dilcikar:
eeee orası sevgili kuca değil asker ocagı her zaman sölemişimdir askerlik acemilikte hamile kadın gibidilerrrrrrr herseye uyusluk yaparlar ayy ben vedat ın kıskanclıklarını ne cekmistm he halada cekiom ama delikafaduldendelikafadulden

aklıma gelıyo işdeeeee:sinifsinif::sinifsinif:

gelmesin asker kızım bu anaaaa ha dedinde arayamazki ama ne kadar oldu aramayalı bakim :teselli:

selam kızlar. susu böyle yapma kendini üzüyosun diyorum ama ben de aynıyımmafoldumben çok korkuyorum çook, bi de benimki çok kötü 2 gündür sürekli daralıyorum burda dayanamıyorum diyo acemiliği 75 gün sürcek bi de.. doğuya gitcem ama belki dönemem diyomafoldumbenmafoldumben ben nasıl dayancam 15 ay nasıl bu korkuyla yaşıcam bilmiyorum:gitme:

klava:ohoooo noliii burda bakayım sizzz böle mi askerlerinizeee morel veriosunuzzz heele susum sen hiç konuşma hadi arkadaslar yeniiii sen yapma barii yaa valla oklava geliooo

canım arkadaş bilgisayarn başndaydı baya bi müzik açmştı bende yan odaya geçtim orda konuştum hçte aklıma gelmedi müziği kapattırmak sonradan soguk konuşunca arkadaşım söyledi yanlışmı anladı acaba diye.. bu saate kadar arardı aslında hep içim çok kötü ya..

klava:ohoooo noliii burda bakayım sizzz böle mi askerlerinizeee morel veriosunuzzz heele susum sen hiç konuşma hadi arkadaslar yeniiii sen yapma barii yaa valla oklava geliooo

mafoldumbenben askerime bişey belli etmiyorum hep teselli veriyorum ama o böyle konuşunca beni çok üzüyomafoldumben zamanla geçer dimi alışırız

hımm evet canım müziği kapattırsaydın sorun olmazdı belki ama nerden bilceksinki üzülme elbet arıcak o da dayanamaz aradığında anlatırsın bi güzel, rahatlarsın canım seni çok iyi anlıyorum bir gün 7-8 saat beni de aramamıştı çok korkmuştum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…