Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok şükür aklına başına aldın datlum benim...
Rabbim bu güzel aşkı bundan sonra nazardan kem gözden korusun inşallah canım benim...
sakin olmaya çalışın gerçekten çok zor bu dönemler ama birbirinize ne kadar kırgın kızgın olurssanız olun sakin olun önce...
bende ne kadar sıkıntı yaşadım ama bak geçti bitti çok şükür hemde biteli tam 3buçuk ay oldu...
inan bittikten sonra herşey daha güzel oluyor sadece sabır et canım benim...
ehh yani artık izinde kocaman bi telafi olsun yani arar sorarım eniştemi ona göre kaydirigubbakcemile3

şimdilik kaçtım ben çok öpüyorum herkesi iyi bakın kendinize...olumunekankayizsmile

Tatlı dilli arkadaşım benimmŞeniz
inşallah rabbim hepimizin aşklarını korusun:Saruboceq:
Söz vallaha üzmücem izindede mutlu etcem aşkımı etmezsem yolarsın saçlarımı kendine şeedersinsempatiksalakcinni

mel_ay çok saol arkadaşım doğru diyosun ama insan yineden üzülmeden duramayıyo şu acemilik bi bitseee..

biliyoruz canım bilmezmiyiz ama bu askerliğin her anında var üzüntü, özlem,hasret, aşk ne ararsan var bu ayrılıktaa...:asigim:
acemilik biticek geldiği günleri bile görücez inşallahh
:Saruboceq:

ay serapp bende çook agresif oluyorum vallaa
ama bu ay rahat geçiriyorum melek gibiyim, sadece bugün biraz gıcıklığım tuttu kaydirigubbakcemile3
keşke her ay böyle olsam. valla çook çekilmez oluyorum yaa

didemcim çok sevindim senin adınaa.. kaydirigubbakcemile5
Sağol tatlımm benimmopuyorumnanaktan
ANOWWW BEN GİYSEM AŞKIM KITIR KITIR KESER BENİ BE kaydirigubbakcemile3

encılım bu foto geçen seneden yazlığın çatısı o malesef öyle dışarı çıkartmadı aşkım evde giydiğimle kaldım resim çekiliyim bari dedimalsanaalsanasmile
Bugün 1 tane daha aldım şortu gördüm içim gitti aldım ama aşkıma söylemedim daha büyük ihtimal tailde giymeme izin vermicek ama ben saklıcam izin vermezse ilerde evimizde giyerim napimboshayallersmile

amin canım benim aminnn...
hele bi üzde gör sen saçlarını kazıtmazmıyım senin acımam valla zaten uzun saça bayılırım bayıla bayıla şeeederim kendime görersin kaydirigubbakcemile3
nan amma zalimim hee :enbuyukkk:

mehserrr güle güle canıımmopuyorumnanaktan
canımmmm şimdi gidiyorum ama dönüşüm süper olacak

ay serapp bende çook agresif oluyorum vallaa
ama bu ay rahat geçiriyorum melek gibiyim, sadece bugün biraz gıcıklığım tuttu kaydirigubbakcemile3
keşke her ay böyle olsam. valla çook çekilmez oluyorum yaa

aynen cnm yaa hele önceden bende çok çekilmez oluyordum canım aşkım anlıyordu bişi diyemiyodu garibim çok çekti benden 4 senede çokkk

AYNEN EVDE GİYERİZ BİZDE NAPALIM kaydirigubbakcemile3 AMA ÇOK SEXİİİ DURUO KIZIM ADAMLARIMIZ DA HAKLI BE kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…