- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.781
delüüüü bende küstürük oldum sandımdıııdelikafadulden
didemimmmmmmm yerim ule seni saymaya başladın mı bebem şafağı tekrardan hadi hayırlısı olsun inşalla canım benimmmm
RCD hoşgeldin aramızaa.s.
Allah kavuştursun senide.:Saruboceq:
bu aralar trip atma mevsimin bebemm önüme gelene sallıyom omuzları kaydirigubbakcemile3
melikeeeeeee sana da :umursamaz:
sanırım hepte kullanmak zorundayız canım ya kaydirigubbakcemile3
iyiym özgecimm hep aynı işte. sen nasılsınopuyorumnanaktan
benimde adetim düzensiz ama bende korkudan gitmiyorum doktora falan eyvahedigeldismile
Başladım bitircemmmkaydirigubbakcemile3mehserimm yoksa aşkım kaçarmış askerden öle diyi..
Bu arada benim mehtap net değil ama 25-30 arası bişi heyecanlıyım çokk:asigim:
susucm başka belirtilerin varmı ki yoksa sadece ağrımı?
ayy kadın doğuma mı gitcez biz şimdi iyice öğreneyim, nasıl test yapılıyo neler oluyo ? :)
noldu kız
nasılsınn
hoşgeldin sende fıstıkkkkkkaydirigubbakcemile3
galiba öyle
bi ara 6 ay bıraktım doktorun tavsiyesiyle ama gene düzensizlik yaşadım... sonra gene başladım...
bi çok kişi menepoza kadar kullanmak zorundaymış
6 ayda bir kontrole gidiyorum gene gitcem bakalım doktor ne dicek? :1closedeyes:
bence hemen git. ben böyle konularda ben çook hassasım valla hiiç aksatamam
sende git bi kontrol ol bakalım. inş. kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:
fıstığım çok sevindim senin ve askerin adına...
benimki gitmeden tembih etmişti bana askerde bi delilik yapma alasını görürsün diye kaydirigubbakcemile3
nan bu son ayrılık olsun yoksam o güzelim uzuuuun saçlarını yolar kendime takarım ona göre bilmem bu tehdit işe ne kadanan yarar didemim
hadi inşallah canım harika bir izin günü geçirirsin inşallah yarinle...
hoşbulduk mel_ay aminn bian önce kavuştursun inş.. bu arada kızlar siz benden tecrübelisiniz bizim bugun ilk haftamız hafta içi hep aradı ama bugun aramadı sizce normalmi
Yok ayrılmam bi daha mehser herşeyin ilkini onunla yaşadım unutamam asla onu benimde düşüncesiz bi anıma geldi hem iş stresi hem onun bu aralar bunaltması yalnış bi karar almışım ve çok üzdüm askerimi izinde telafi edicem bunu seviyorumm çok:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?