Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu aralar trip atma mevsimin bebemm önüme gelene sallıyom omuzları kaydirigubbakcemile3

melikeeeeeee sana da :umursamaz:

noldu kız
nasılsınn
hoşgeldin sende fıstıkkkkkkaydirigubbakcemile3

sanırım hepte kullanmak zorundayız canım ya kaydirigubbakcemile3

galiba öyle
bi ara 6 ay bıraktım doktorun tavsiyesiyle ama gene düzensizlik yaşadım... sonra gene başladım...
bi çok kişi menepoza kadar kullanmak zorundaymış
6 ayda bir kontrole gidiyorum gene gitcem bakalım doktor ne dicek? :1closedeyes:

iyiym özgecimm hep aynı işte. sen nasılsınopuyorumnanaktan

benimde adetim düzensiz ama bende korkudan gitmiyorum doktora falan
eyvahedigeldismile

bence hemen git. ben böyle konularda ben çook hassasım valla hiiç aksatamam
sende git bi kontrol ol bakalım. inş. kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:

Başladım bitircemmmkaydirigubbakcemile3mehserimm yoksa aşkım kaçarmış askerden öle diyi..
Bu arada benim mehtap net değil ama 25-30 arası bişi heyecanlıyım çokk:asigim:

fıstığım çok sevindim senin ve askerin adına...
benimki gitmeden tembih etmişti bana askerde bi delilik yapma alasını görürsün diye kaydirigubbakcemile3
nan bu son ayrılık olsun yoksam o güzelim uzuuuun saçlarını yolar kendime takarım ona göre bilmem bu tehdit işe ne kadanan yarar didemim
hadi inşallah canım harika bir izin günü geçirirsin inşallah yarinle...

melikeee trip atma ayların datlum mazur gör beni kaydirigubbakcemile3
kendi kendime estirip geçirtiyom laelaelaelaelae
birde adet olmadım 2gün geçti sinir yaptı iyice kötükedihüso

gidicem canım bu yaz artık olmıcak böyle bakalım sonuç neymiş CADIARZU

Yok ayrılmam bi daha mehser herşeyin ilkini onunla yaşadım unutamam asla onu benimde düşüncesiz bi anıma geldi hem iş stresi hem onun bu aralar bunaltması yalnış bi karar almışım ve çok üzdüm askerimi izinde telafi edicem bunu seviyorumm çok:asigim:

hoşbulduk mel_ay aminn bian önce kavuştursun inş.. bu arada kızlar siz benden tecrübelisiniz bizim bugun ilk haftamız hafta içi hep aradı ama bugun aramadı sizce normalmi

öncelikleeee allah kavuştursun cnm işi vardırrr ondan arayamamıştırrr bak ne güsel hafta içi hep aramış fırsat bulduğu ilk an tekrar arayacaktır mutlaka seni arkadasım opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...0-4lu-kader-arkadaslarim-topigimiz-olsun.html

bu topiğe de gelebilirsin tatlımmm 90lılarınnn topiği bu dAAAAAturkbayragi

DİDEMİM ŞORTUN ÇOK YAKIŞMIŞ KIZ kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…