- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.821
AYNEN EVDE GİYERİZ BİZDE NAPALIM kaydirigubbakcemile3 AMA ÇOK SEXİİİ DURUO KIZIM ADAMLARIMIZ DA HAKLI BE kaydirigubbakcemile2
Haklılar ama çok güzeller ya bugun ne cici elbiseler gördüm kısaydı ama çok şirindi alamadım giydirmezse herifim boşuna para vermiyim dedim..
o gelsin izne beraber cıkıcam alışverişe o ne derse onu alcam kaydirigubbakcemile3
BABAN FLN KARIŞIR MI KIYAFETİNE CNM opuyorumnanaktan
nidenn bana siyah kafalı smiley şeediyon bakemmguclubacismile
ben öpüom seni bak ahanda böleŞeniz
Babamdan ziyade abim karışır aşkımla çıkmaya başlamadan önce izmire gittğimde rahat giyinirdim ama aşkım izin vermiyo bende el mahkum katlanıyorumkaydirigubbakcemile3
kızlarrr geldim bende :)
didoşummm noldu son gelişme nedir yazdıysanda okuyamadm barıştın inş bebiş :hulya:
kızlarrr geldim bende :)
didoşummm noldu son gelişme nedir yazdıysanda okuyamadm barıştın inş bebiş :hulya:
evet cnm 25 30 gün arası mehtap netleşmedi dahaŞenizŞenizŞenizall sana didoşum mehtap az mı kaldıı ohhhhh:lepi:
erkekler kıskanç oluolar yhaaaa :kedi:
Tatlım bulamadım ama taratıp yollasam sana olurmu
Hoşgeldin çok şekerimmma.s.
özgemmmm nerdesin sen msj attımdı geçmiş msjları okuodummmm yarinle sorun yaşamışsın okurken son sayfalara gelcem die anam agladı aradımı die merak ettim neyseki aramış içim rahatladı kaydirigubbakcemile3
didoşummmmm cok sevindimmm bugn iş yerinde kızlara bile senden bahsettimdi acaba barıştımı akşam gidim nete bakim merak ediorum demiştim valla bidaha bırakma cocugu bak yazık hem sen üzüldün boşuna hem o ayrılık lafı hep en son söylencek şeydir bende 1 bck yıldır beraberim cok şeyler yaşadık ama ayrılık lafını bi kere söylemedim yıpranır ilişki cünkü bebişim.mucuk opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?