Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

AYNEN EVDE GİYERİZ BİZDE NAPALIM kaydirigubbakcemile3 AMA ÇOK SEXİİİ DURUO KIZIM ADAMLARIMIZ DA HAKLI BE kaydirigubbakcemile2

Haklılar ama çok güzeller ya bugun ne cici elbiseler gördüm kısaydı ama çok şirindi alamadım giydirmezse herifim boşuna para vermiyim dedim..
o gelsin izne beraber cıkıcam alışverişe o ne derse onu alcam kaydirigubbakcemile3

BABAN FLN KARIŞIR MI KIYAFETİNE CNM opuyorumnanaktan

kızlarrr geldim bende :)

didoşummm noldu son gelişme nedir yazdıysanda okuyamadm barıştın inş bebiş :hulya:

ŞenizŞenizŞenizall sana didoşum mehtap az mı kaldıı ohhhhh:lepi:
evet cnm 25 30 gün arası mehtap netleşmedi daha
aşkım 1 hafta istanbulda kalıcak iş çıkışları görüşcez
1 haftada bizim yazlığın orda otelde kalıcak orda görüşcez çok heyecanlıyım deniz kum güneş yakamoz ve aşkım

erkekler kıskanç oluolar yhaaaa :kedi:

evet canım doğaları gereği

özgemmmm nerdesin sen msj attımdı geçmiş msjları okuodummmm yarinle sorun yaşamışsın okurken son sayfalara gelcem die anam agladı aradımı die merak ettim neyseki aramış içim rahatladı kaydirigubbakcemile3

didoşummmmm cok sevindimmm bugn iş yerinde kızlara bile senden bahsettimdi acaba barıştımı akşam gidim nete bakim merak ediorum demiştim valla bidaha bırakma cocugu bak yazık hem sen üzüldün boşuna hem o ayrılık lafı hep en son söylencek şeydir bende 1 bck yıldır beraberim cok şeyler yaşadık ama ayrılık lafını bi kere söylemedim yıpranır ilişki cünkü bebişim.mucuk opuyorumnanaktan

Canım benim sağol yapmıcam bundan sonra zaten akıllandımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…