Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kelebek Allah kavuştursun canım a.s.
geçicek tabi napalım..
400'ler bana da çabuk geçicek gibi geliyo şimdi yemin törenini bekliyoruz tabi usta birliğine de alıştık mı 1-2 ayda tamamdır inşallah gerisi de su gibi akıp geçer..

ay canım benim bile gözlerim doldu kendi vedamız geldi aklıma
benim oğlum da 2 yaşında bişey anlamadı çok şükür
senin kızın heşeyi anlıyor işin biraz zor canım babasını özleyecektir mutlaka Allah dayanma gücü versin kızına da sana da
bende çok zor kabullendim eşimin gitmesini garajda bayılacaktım nerdeyse etrafımdakiler tuttu beni onların yardımıyla ayakta durabildim veuğurlayabildim eşimi
canım bol bol dua et hayırlısını iste iyi insanlarla karşılaşsın iyi yerlere düşsün diye dua et canım başka çaremiz yok malesef

canım ne güzel.. sevindim senin adına.. nişanlımla konuşmayı bile öyle özledimki günde5-6- kere arıyo ama hep 3-5 dk konuşup kapatıyoruz :gitme:

canımsın acemide bizde öyleydik.siz yine 5-6 kez konuşuyormuşsunuz.biz ancak 1 ya da 2 kere konuşabiliyoduk.ama ustaya geçince çok rahatladık.. sizde sabredin inş.

kelebek canım,çok zor ilk günler.hele senin için bir de evlisin,2 çocuk sanırım.Allah sabrını arttırsın bitanem.buraya gel,burda çok iyi kafan dağılır..olumunekankayizsmile

chogseger canım ben gitmedim evden ugurladım dayanamam dahada fena olurum dedim bole bile zor oldu dualarımız onlarla hepimizinkını korusun Allahım:Saruboceq:

ıns ıyı rahat olsunlarda ...

turkbayragichogseger canım ben gitmedim evden ugurladım dayanamam dahada fena olurum dedim bole bile zor oldu dualarımız onlarla hepimizinkını korusun Allahım:Saruboceq:

ıns ıyı rahat olsunlarda ...

ahh canım inşallah yaa o günleri de bi görsek rahat rahat konuşsak msjlaşsak.. bazen hattına msj atıyorum öyle sanki cevap gelcekmiş gibi günaydın aşkım iyi geceler aşkım diyemafoldumben

sogol kardelenım hepbirlikkte şafak sayıcaz inş su yaz bi bitse kısın gunler kısa bir an önce gecse dimiiisenağlama

aynen kızlar katılıorum ben otogara gitmiştim o kdr gelme dedi ugurlarken cok kötü oldum annesi aglama morali bozulmasın dedi kendi başladı aglamaya sonra bendede açıldı çeşmeler cocukta üzüldü gider ayak annesi biyanda salya sümük ben bi yandaaa izine geldiginde gitmicem göndermeye valla

kelebek ağlattın benimafoldumben bizim vedamız da çok zor oldu,abileri götürdü birliğine kadar arabayla ben de evinden uğurladım ama bayılıyodum zor dayandım dönüp dönüp bana sarıldı ilk defa böyle ağlarken gördüm aşkımımafoldumben ahhh yarabbim kavuştur hepimiziturkbayragi

ahh canım inşallah yaa o günleri de bi görsek rahat rahat konuşsak msjlaşsak.. bazen hattına msj atıyorum öyle sanki cevap gelcekmiş gibi günaydın aşkım iyi geceler aşkım diyemafoldumben

canım aynen bunu bende yapıyodum
herşeyi yazıyodumm
bazen çok üzüldüğüm zamanlar oluyodu ona anlatmak istiyodum ama olmayınca hemen içimdekileri mesaja döküyodumm tabi cevap falan yokk
vay be geçiyo günlerr
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…