- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #53.861
chogsegerim ev kalabalıktı zaten aglamamak için zor tutuyomdum kendimi ortalarda dolaşıyorum bana takılıyolar snr gıtme vakti gelince baktım kızım dudaklarını büktü basladı aglamaya girdik bi odaya başladık sarılıp aglamaya snr eşim geldi oda sarıldı oda başladı aglamaya ayyy ne zor şimdi bile gözlerim doluyo nasıl gecek dıyee eşim kolay kolayt aglamaz :gitme: kızım 1 gıdeyo herseyın farkında babası dun konustu onla anlattı ama yınede cocuk oglum 3 yasında o pek anlamıyoo ..
OYYY RABBİM BANA DAYANMA GUCU VERSİNN:kedi:
canım ne güzel.. sevindim senin adına.. nişanlımla konuşmayı bile öyle özledimki günde5-6- kere arıyo ama hep 3-5 dk konuşup kapatıyoruz :gitme:
chogseger canım ben gitmedim evden ugurladım dayanamam dahada fena olurum dedim bole bile zor oldu dualarımız onlarla hepimizinkını korusun Allahım:Saruboceq:
ıns ıyı rahat olsunlarda ...
kelebek canım askerin nerde?
canımsın acemide bizde öyleydik.siz yine 5-6 kez konuşuyormuşsunuz.biz ancak 1 ya da 2 kere konuşabiliyoduk.ama ustaya geçince çok rahatladık..sizde sabredin inş.
kelebek canım,çok zor ilk günler.hele senin için bir de evlisin,2 çocuk sanırım.Allah sabrını arttırsın bitanem.buraya gel,burda çok iyi kafan dağılır..olumunekankayizsmile
canımsın acemide bizde öyleydik.siz yine 5-6 kez konuşuyormuşsunuz.biz ancak 1 ya da 2 kere konuşabiliyoduk.ama ustaya geçince çok rahatladık..sizde sabredin inş.
kelebek canım,çok zor ilk günler.hele senin için bir de evlisin,2 çocuk sanırım.Allah sabrını arttırsın bitanem.buraya gel,burda çok iyi kafan dağılır..olumunekankayizsmile
kız askerlerinizzzz hakkındaaa bilgi vermeyin netteeeeeeeen
ahh canım inşallah yaa o günleri de bi görsek rahat rahat konuşsak msjlaşsak.. bazen hattına msj atıyorum öyle sanki cevap gelcekmiş gibi günaydın aşkım iyi geceler aşkım diyemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?