• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Dailymotion - Ferhat Göçer - Götür Beni Gittiğin Yere Orjinal Video Klip - Müzik Kanalı

mutlaka izleyinnn kızlar :gitme:

Bu aşk böyle bitemez
Bırakma terketme beni

Atma beni ölümlere
Atma beni zulümlere
Götür beni gittigin yere

Sensiz ben nefes alamam
Buralarda hiç duramam
Tek başına yalnız kalamam
Senin kokunu özlerim
Hep yollarını gözlerim
Götür beni gittiğin yere

Aşkındır beni yaşatan
Beni hayata bağlayan

Atma beni ölümlere
Atma beni zulümlere
Götür beni gittigin yere

Sensiz ben nefes alamam
Buralarda hiç duramam
Tek başına yalnız kalamam
Senin kokunu özlerim
Hep yollarını gözlerim
Götür beni gittiğin yere..

nefes filmini aşkımla baş başa izlemiştikk
ama filmin çoğu yerini hatırlamıyom :1: yaramaz aşkım :asigim:

Son düzenleme:
slm megimzemuszemus

öldürcenmi kıss sen beniii hee:olmaz: böle şarkısarı koyup beni şettiriveriyon yaaboshayallersmilezaten dun gitti herüfümm:gitme::gitme::gitme::gitme:

ayy canımm,kıyamam:teselli:
Allah kavuştursun inşallah kelebeğim:Saruboceq:

o şarkıyı,özellikle didemin izlemesini istemiştim ben..
aşkıyla hep iyi olsun didonun inşallah arası bundan sora..
ve
askerlerimizi üzmeyelim oralarda..
o kadar çaresizler ki asker ocağında çünkü..:sinifsinif:

Evet ben anlamak ve bir daha aşkımı üzmemek megimm:sinifsinif:

aferim didoma :1hug:

bu bizim şarkımız offf kızlar meg bitaraftan sen bıtaraftan off kotu oldumm yaww:gitme::gitme: :kedi::kedi:

:teselli: üzülme canım benim..
unutma,hepimiz için;

birgün gelecek,1 gün kalacak...
Allah askerlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

bende bazen çok haksızlık ettim aşkıma.
bi gün askerden yeni gelen kuzenimle konuştum bana öyle şeyler anlattı kii kendimi nasıl kötü hissettim. askerlerimiz eminim ki kendilerine bağırıldığı an bile nasıl canları sıkılıyodur.mafoldumben
komutanlarının veya artık üst olan birinin tersine gidilirse veya canı sıkkın olursa askere tuvaletleri zımparalattırıyolarmış hatta afedersiniz ama bi yere ellerini bile sokturdukları oluyomuş. yanii kuzenim anlattı bana daha neler neler... benim aşkımda çok azar işitiyo bana söylemiyo ama tesadüf bi arkadaşıyla konuşmasını okudum...mafoldumben
tabi bulaşık da yıkıyolar, yatakhaneleri de yıkıyolar bir sürü işleri oluyor. bende nasıl vakti olmaz yaa beni nasıl arayamaz diye kendimi yedim bitirdim zamanında ama artık öyle yapmıyorum. cuma günü 10 saat nöbete gitmiş yaa üst üste nöbet yazmışlar canıma :sinifsinif:

bi gün askerden yeni gelen kuzenimle konuştum bana öyle şeyler anlattı kii kendimi nasıl kötü hissettim. askerlerimiz eminim ki kendilerine bağırıldığı an bile nasıl canları sıkılıyodur.mafoldumben
komutanlarının veya artık üst olan birinin tersine gidilirse veya canı sıkkın olursa askere tuvaletleri zımparalattırıyolarmış hatta afedersiniz ama bi yere ellerini bile sokturdukları oluyomuş. yanii kuzenim anlattı bana daha neler neler... benim aşkımda çok azar işitiyo bana söylemiyo ama tesadüf bi arkadaşıyla konuşmasını okudum...mafoldumben
tabi bulaşık da yıkıyolar, yatakhaneleri de yıkıyolar bir sürü işleri oluyor. bende nasıl vakti olmaz yaa beni nasıl arayamaz diye kendimi yedim bitirdim zamanında ama artık öyle yapmıyorum. cuma günü 10 saat nöbete gitmiş yaa üst üste nöbet yazmışlar canıma :sinifsinif:

ve 'sadece' azar işitmediklerini de biliyorum..
ama söylemezler,gurur yaparlar..

sonsuz anlayış göstermek gerekiyor asker adama arkadaşlarım..

ayy inanamıyorum yaaa asker değilde başka bişeyler sankii nasıl yaparlar böyle şeyleri.:gitme:

Back
X