• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay kızlar bende bilmiyorum ama kuzenim anlattı
bunlar hazmedilcek şeyler değil dedi
tabi herkes yaşıyo diye bir şey yok
belki o da sadece duymuştur veya arkadaşlarının başına gelmiştir
ama kötü şeyler sonuçta...

Tsk ederim megom.. sen nasilsin. az kaldi he... eminimki 400lerden 300lerden 200lerden 100lerden daha zor geciyo dimi canim?

Melayim hosbuldum canimm

bebekem,aşırı özlemekten hasretten yorgun düşüyo insan ve bu tip ataklar olabiliyo zaman zaman,kendimden biliorum..
sakin olmanı sağlıcak ve bünyeni de yormıycak ilaçtan fayda görebilirsin bence..
mesela; hanii bi şurup vardı,sakin tutan ; passifi....a gibi..

iyi gibiyim çok şükür kuzum benim..
idare ediorum işte..
bazen gelio gelenler,bazen daha sakinim vs vs vs
aha bööleyim aslında;sempatiksalakcinni

bebekem,aşırı özlemekten bu tip ataklar olabiliyo zaman zaman,kendimden biliorum..
sakin olmanı sağlıcak ve bünyeni de yormıycak ilaçtan fayda görebilirsin bence..
mesela; hanii bi şurup vardı,sakin tutan ; passifi....a gibi..

iyi gibiyim çok şükür kuzum benim..
idare ediorum işte..
bazen gelio gelenler,bazen daha sakinim vs vs vs
aha bööleyim aslında;sempatiksalakcinni

Vallaha canim herzaman olmuyo.. ayda, iki ayda bir oluyo.. onun icin ilac falan kullanmiyorum.. Gecer canim.. hele su askerlik bitsinnn..

Sen herzaman iyi ol canimmm olumunekankayizsmile Askerin geldigi zaman ara sira ugra haaaaa... bizi unutma.. sensiz olmazz... megommm yasasinnn :lepi:

[/B][/I]

Vallaha canim herzaman olmuyo.. ayda, iki ayda bir oluyo.. onun icin ilac falan kullanmiyorum.. Gecer canim.. hele su askerlik bitsinnn..

Sen herzaman iyi ol canimmm olumunekankayizsmile Askerin geldigi zaman ara sira ugra haaaaa... bizi unutma.. sensiz olmazz... megommm yasasinnn :lepi:

sağol bebekemm benimmolumunekankayizsmile
gelcem tabi hep yaa,bağımlılık yaptı burası..
dostluklar çok anlamlı burdaki..

Back
X