Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar nasılsınız?
geçmişe bi göz attım da evet öyle olaylar oluyomuş malesef hatta bugün aşkımla konuştum devre kayıpları kavga etmiş komutan da kavga edenleri fena benzetmişeyvahedigeldismile hala bağrıyo herkese diye kapattık teli aman dedim uslu dur!!

bu arada susum ben de yalnız başıma sap gibi sadece ve sadece bir başıma olarak mezuniyet balosuna gidicem 14 haziran'da,, hiç istemiyorum ama nişanlım dahil herkes git diyomafoldumben 4 yıl yanımdaydı baloma 20 gün kala gitti herifimmafoldumben

Son düzenleme:
istemiyorumm ama kız arkadaşlarım da tehdit ediyo gitmezsem küserlermiş çocuk gibi:ecrin_bebek:
nişanlım da git 4 yıl okudun hakettin eğlenmeyi mezuniyetin tadını çıkar diyo :gitme:gidicem sanırım ama hiç keyif almıcamı biliyorum:gitme:

Hic sorma ya angelim... Haftasonu herzaman uzun uzun konusabiliyoruz cok sukur.. guclubacismile
ama cok ozledim yaaaa... onun sesini duydukca, bana her cumle sonunda güzel sözler söylediginde icim gidiyor yaa... :sinifsinif: O benim melegim
tatilimize hevesleniyoruz ikimizde... Istanbul/Marmaris/Bodrum bekle biz geliyoruz allahin izniyle zemuszemus
ahhh ahhh Mehtap 94

Son düzenleme:
sevdiceim ilk defa 2. kez arayabildi bugn yuppiiiii kaydirigubbakcemile3 bi ilişkide bu kdr ufak şeylere de sevinilirmiş demekkiii bu duyguları yaşatan hayatımın anlamına sonsuz tişikkürlerrrr :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…