- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #54.041
mel_ay hoşbuldum canım
didem çok sevindim aranızın iyi olmasına...
o ayrılık kelimesi insana öyle ağır geliyo kii kim bilir nasıl yaralandı. tut aşkını sımsıkı, birdaha bırakma sakın :1hug:
BEN İZLEYİNCE ÇOK AĞLAMAK:gitme:
slm megimzemuszemus
öldürcenmi kıss sen beniii heelmaz: böle şarkısarı koyup beni şettiriveriyon yaaboshayallersmilezaten dun gitti herüfümm:gitme::gitme::gitme::gitme:
sen anlamak artık bazı şeyleri ve bi daha da üzmemek askerini oralarda..
Evet ben anlamak ve bir daha aşkımı üzmemek megimm:sinifsinif:
bu bizim şarkımız offf kızlar meg bitaraftan sen bıtaraftan off kotu oldumm yaww:gitme::gitme: :kedi::kedi:
bende bazen çok haksızlık ettim aşkıma.
bi gün askerden yeni gelen kuzenimle konuştum bana öyle şeyler anlattı kii kendimi nasıl kötü hissettim. askerlerimiz eminim ki kendilerine bağırıldığı an bile nasıl canları sıkılıyodur.mafoldumben komutanlarının veya artık üst olan birinin tersine gidilirse veya canı sıkkın olursa askere tuvaletleri zımparalattırıyolarmış hatta afedersiniz ama bi yere ellerini bile sokturdukları oluyomuş. yanii kuzenim anlattı bana daha neler neler... benim aşkımda çok azar işitiyo bana söylemiyo ama tesadüf bi arkadaşıyla konuşmasını okudum...mafoldumben tabi bulaşık da yıkıyolar, yatakhaneleri de yıkıyolar bir sürü işleri oluyor. bende nasıl vakti olmaz yaa beni nasıl arayamaz diye kendimi yedim bitirdim zamanında ama artık öyle yapmıyorum. cuma günü 10 saat nöbete gitmiş yaa üst üste nöbet yazmışlar canıma :sinifsinif:
melayımmm cnmmopuyorumnanaktan
ve 'sadece' azar işitmediklerini de biliyorum..
ama söylemezler,gurur yaparlar..
sonsuz anlayış göstermek gerekiyor asker adama arkadaşlarım..
ayy bide vuruyolarmıdır bilmiyorumkismile
bende bazen çok haksızlık ettim aşkıma.
bi gün askerden yeni gelen kuzenimle konuştum bana öyle şeyler anlattı kii kendimi nasıl kötü hissettim. askerlerimiz eminim ki kendilerine bağırıldığı an bile nasıl canları sıkılıyodur.mafoldumben komutanlarının veya artık üst olan birinin tersine gidilirse veya canı sıkkın olursa askere tuvaletleri zımparalattırıyolarmış hatta afedersiniz ama bi yere ellerini bile sokturdukları oluyomuş. yanii kuzenim anlattı bana daha neler neler... benim aşkımda çok azar işitiyo bana söylemiyo ama tesadüf bi arkadaşıyla konuşmasını okudum...mafoldumben tabi bulaşık da yıkıyolar, yatakhaneleri de yıkıyolar bir sürü işleri oluyor. bende nasıl vakti olmaz yaa beni nasıl arayamaz diye kendimi yedim bitirdim zamanında ama artık öyle yapmıyorum. cuma günü 10 saat nöbete gitmiş yaa üst üste nöbet yazmışlar canıma :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?