Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şu annenlerin olayını çözebilmiy değilim burcum benneyaptımki
neden bu kadar baskı kuruyorlar sana bimiyorum :sm_confused:

şimdilik pek rahat değil yani günde 2 kre anca arayabiliyor 5 dk bile konuşamıyoruz çoğu zaman acemide daha rahattık
Sizin tezkere almanızı sabırsızlıkla bekliyoruz :teytey:

Seviyorum kız napim D&R a girdik mi zaten 1 saatten aşağıya çıkamıyoruz :1rolleyes: Orda beğeniyorum okuyorum 5-6 sayfa sonra gelip hepsiburada dan alıveriyorum napim daha uygun kargo bedava :teytey:
ya varya çok pis reklam oldu ama doğruya doğru napim

yok işte bu çocuk yaramaz tembel felan dio atkı örüorum işte değe verme çk üzülürsün bağlanma sen acı çekiceksin bilmiorum ya doğru mu dio acaba kafam o kadar karışıkki

olsun canım alt devreleri gelsin rahatlar 3 ay sonra felan rahat olur askerin canım
bende öle yapıorum valla:)))okuorum not alıorum çıkıorum:))

Hoşbuldukk kızlarrr =)

mEG'cim Askerin aldımı kargonu ?

aldı evet..
1inde göndermiştim,3ünde elindeydi..
ama havalar artık çok sıcak ya,mantıklı deil artık yiyecek göndermek sanırım
çünkü ertesi gün bozulmaya başladıklarını söyledi böreklerin,bikaç taneden başka yiyememiş..
kek sağlammış ama:bbo:

sen ne yaptın?

Selaam kızlar, =) Nasılsınz ?
Naber büşüm nasılsın olumunekankayizsmile
ya bilemezler ki onu bil gelsin de zamanla anlaşılır ön yargı ile karar vermemek lazım.

Şu yaz bi geçsin sonrası geçer diye umut ediyorum boshayallersmile

Naber büşüm nasılsın olumunekankayizsmile

ya bilemezler ki onu bil gelsin de zamanla anlaşılır ön yargı ile karar vermemek lazım.

Şu yaz bi geçsin sonrası geçer diye umut ediyorum boshayallersmile

yani görmemişsin etmemişsin yani sıkılıyorum kimi zaman valla

bnde yazın geçmesini bekliorum ki eylülden sonrea ekim gelsin kavuşayım die sizde rahatlarsınız artık iyice
bn tezkereyi aldığımda siz 100 lerde oluosunuz galibahihoyyyt

selem kızcelerım
dun eşim aradı ılkez bıkac dk konusabıldık bugunde sabak arada fazla konusamadık (bolemı oluyo kızlar ya nasıl gectıgını merak edıyom ıyım felan dedı ama ayrıntılı konusamadık bırde kontorluden cok kontor gıdıyomus sen telını faturalı sınırsız yap sen benı ara ben caldırdımmı dedı ole yapıcam bende ..
neyse guzeller ben kacar aksam konusuruz artıkınn boshayallersmile

Kızlar alıntı yapamıyorum :S Anlamadım sebebini

Meg;
Ben yiyeceklerde bi problem yokmuş, hepsi çok güzeldi dedi... Çok sordum bayatlamış falan die
ama hayır cevabını aldım... =) inş.doğru sölüyodur..

duygucumm iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

yedikleri kardır büşüm, bikaç tane bile olsa iyidir..:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…