Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

15 gün kadar oluyo canım hiç denk gelmedik sanırım
tarih okuyorum canım saolasın inşallahh ama daha bir yıl formasyonum varsempatiksalakcinni

hımm sanırım sen akşamları girdiğinden olsa gerek:))

aman canım 1 yıl kalsın yeterki geçilsin

ayy valla geriliorum hee

kpss girecem bilmiorum napıcam

olsun kızz, inersin daha ben 59 kaldım bee üfff lülülülülülü
inceem incem nişanlım da askerdeya artık bozcak kimse kalmadı ama yazın memlekete döncem ondan korkuyorumeyvahedigeldismile sen devam et canım elbet kırılcak o 59'un inadıalsanaalsanasmile

siyahıncımmm çok kıskandımm tamm ıstedıgımm sey anadolu uni ve tarihhhohaoldumsmile kaç puanla girdin canım
ahh canım inşallah gelirsin buraya hayatımın en güzel 4 yılını geçirdim burdaboshayallersmile ben de hep burayı istiyodum şimdi hiç memlekete dönmek istemiyorum:kedi:
benim girdiğim yıl öss'nin sistemi değişmişti 2006'da, 306 puanla girdimakannehir ben puanım çok düşük kazanamam diye dershaneye bile kayıt yaptırcaktım sonuçlar gelince şok oldum o yıl yüzdelik dilimlere göre girdik biz %10.7 idi başarı sıramboshayallersmile

hımm sanırım sen akşamları girdiğinden olsa gerek:))

aman canım 1 yıl kalsın yeterki geçilsin

ayy valla geriliorum hee

kpss girecem bilmiorum napıcam

evet genelde akşamları hatta geceleri giriyorum sanırım
evet canım valla zaten çok mutluyum burda, 1 yıl daha geçirebilsem canıma minnet kaydirigubbakcemile3
ben de daha o kpss'ye gircem seneye şimdiden korkuyorumk Allah yardım etsinboshayallersmile

ahh sorma valla canım cıvıl cıvıl gerçekten ihtiyar insanlara hasret kalıyoruz burda hep gençler varkaydirigubbakcemile3

Keşke bende eskişehirde okusaydım ya kardeşime çok özeniyorum. KArdeşim üstten ders almak için yaz okuluna gidecek kaçacağım benimki gelmeden yoksa izin vermiyo kaydirigubbakcemile3

Keşke bende eskişehirde okusaydım ya kardeşime çok özeniyorum. KArdeşim üstten ders almak için yaz okuluna gidecek kaçacağım benimki gelmeden yoksa izin vermiyo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaç kaç canım ben de ne yalan bulsam da yazın burda kalsam diyorumsırnaşık şey kardeşin de benim kafamdanmış ben de geçen yaz üstten ders aldım zemuszemus anadolu da mı osmangazide mi kardeşin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…