- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.361
15 gün kadar oluyo canım hiç denk gelmedik sanırım
tarih okuyorum canım saolasın inşallahh ama daha bir yıl formasyonum varsempatiksalakcinni
inceem incem nişanlım da askerdeya artık bozcak kimse kalmadı ama yazın memlekete döncem ondan korkuyorumeyvahedigeldismile sen devam et canım elbet kırılcak o 59'un inadıalsanaalsanasmileolsun kızz, inersin daha ben 59 kaldım bee üfff lülülülülülü
ahh canım inşallah gelirsin buraya hayatımın en güzel 4 yılını geçirdim burdaboshayallersmile ben de hep burayı istiyodum şimdi hiç memlekete dönmek istemiyorum:kedi:siyahıncımmm çok kıskandımm tamm ıstedıgımm sey anadolu uni ve tarihhhohaoldumsmile kaç puanla girdin canım
hımm sanırım sen akşamları girdiğinden olsa gerek:))
aman canım 1 yıl kalsın yeterki geçilsin
ayy valla geriliorum hee
kpss girecem bilmiorum napıcam
Merhaba kızlar nasılsınız?
hoşbulduk büşracım nasılsınn
Hoşgeldin canım topiğimizeeŞafak kaç ? olumunekankayizsmile
İyidr kıss senden nbrr ? opuyorumnanaktan
siyahincim amaa hiç umuudum yokk bu aralar hep bosladım calısmayıakannehir
hoşbuldummmmopuyorumnanaktan
eoztur sende hosgeldın canım
ahh sorma valla canım cıvıl cıvıl gerçekten ihtiyar insanlara hasret kalıyoruz burda hep gençler varkaydirigubbakcemile3
Keşke bende eskişehirde okusaydım ya kardeşime çok özeniyorum. KArdeşim üstten ders almak için yaz okuluna gidecek kaçacağım benimki gelmeden yoksa izin vermiyo kaydirigubbakcemile3
Tatlım umudunu kırma olur inşallah
susu umutsuz olma canım valla ben de imkansız diyodum ama belli olmaz, olmadı arkeoloji yaz ordan geçiş yapmak çok kolay çok arkadaşımız arkeojiden geldi bizim bölüme
fatmammmmmmmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?