- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.401
çok haklısın canım sana sonuna kadar katılıyorum tamam durumun çok iyiyse git yaşa hayatını ama ailesini bu şekilde kandıran çoooook kişi var burda ne yazıkki...
:gitme:yaaa ben şimdiden özledim yaaa :sinifsinif: gerçkten öğrencilik çok başka bişey hihoyyyt her vize final öncesi bu sefer 3 hafta önce çalışmaya başlıcam deriz 2 gün kala başlarızsırnaşık şey
merhabalar bende geldiiimmm kaydirigubbakcemile2
ama arkeolojı eşit agırlıkkk degılmı oyle yazıyoosempatiksalakcinni
:gitme: ayy onu da mı EA'ya verdiler yaaa benim girdiğim yıl sözeldibilmiyorumkismileakannehir e ne kaldıki sözel bölümde toptan kapatsınlar o zaman sözel diye bişey kalmasın-tatlicadiarzu-
Hoşgeldin tatlım. Geçmiş olsun
serap
çokşker hoşgeldınız canlarım
ınan varya benım bıle kafam atıyo bazen yaa aılesı hıc demıyo bu nasıl okul burdan okunmuyomu bu dıye ayda kım bılır kac mılyar yerdır
ananesınden babanesınden dayısından herkesten ayrı ayrı para ıstıyo ama kımsenın kımseden haberı yok delikafadulden
sımdıde aılesını kaymakam olucam dıye oyalıyo nasıl olucaksa artık
ankara ıstanbul gezıyo vay efendım sertıfıka alıyomus semınere katılıyomus
ben nedense hıc ınanmıyorum ama ana baba ınanıyo evladına işte
Valla ben hiç çalışmazdım. Derste dinlerdim ve oda arkadaşlarımdan yüksek alırdım bana çok sinir olmuşlardı :) ah ah bende çok özledim 4 yıl lisans 2 yıl yüksek lisans
ohaoldumsmilebilmiyorumkismile anaam o ne yaa akannehir kamu yönetimi okuyo heralde ama her kamu okuyan kaymakam olsa keşkeohh para da alıyo hayatını yaşıyo demekki burdaalsanaalsanasmile
valla ben afedersiniz köpek gibi çalıştım ya hayatım karardı resmen okuduğum kitabın haddi hesabı yok mahvettiler bizi burda :gitme: bitti çok şükür ama okuma azmim bitmedi daha devam edicem inşallahsositososito
o ekemeyen tiplerden o kadar çok varki ohoooo... en yakınlarımız bile fesatlık yapıyo bazen:1ninca:
Kızlar yaaa benim yerime çalışmak isteyen varmıııı :)
evet ea olmuş ya
pskolojı sosyolojı bile ea da ne saçmalıkkkafamçokkarıştı
bıyolog musun opuyorumnanaktan
yuhh yaa bu bölümlerin ne alakası var EA ile... hukuk geçt anladık hadi bunlar ne... gerçekten çok saçma! canım takma sen inşallah tarih olur ya bütün mirasımı sana veririmsırnaşık şeybütün ders notları hazine değerinde bu bölümde:roflol:
ama düşünmezki canım rahata rahat gezmek varken.. ne diyim canım ailesine yazık vallabilmiyorumkismile:umursamaz:çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri okuyo canımm
ewet canım aynen oyle hayatını yasıyo
bı baltaya sap olsaydı barı en azından kendı kazanır kendı harcardı kımseye yuk olmazdı akannehir
Canım ben biyoloji okudum ezbere dayalı biliyorsun ve benim ezberim kuvvetli o yüzden pek çalışmadım. Ama okuma azmi bende de var valla
evet canım. Ama ilaç firmasında ürün müdürüyüm. Şuan aslında 2 hekimimi görmem gerek ama ben cafe de oturuyorum hiç canım istemiyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?