- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.381
Hoşbuldum canım. Bende akşam girenlerdenim o yüzden karşılaşamadık kaydirigubbakcemile2 Şafak 99 tatlım. iki hanelere düştüm sonunda opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaç kaç canım ben de ne yalan bulsam da yazın burda kalsam diyorumsırnaşık şey kardeşin de benim kafamdanmış ben de geçen yaz üstten ders aldım zemuszemus anadolu da mı osmangazide mi kardeşin canım
anladmm canım, ohh ne güzel burdan sonrası daha kolay geçer senin için
yaa kzılarr yazdıklarınızı okuyorumda sımdı
bı konuda benı aydınlatırmısınız bunla ılgılı pek bı bılgım yokta hepde merak etmısımdır..
acık oğretımde okuyanlar derslere gırmedende sadece sınavlara gırebılıyo oyle deılmı??
pekı o halde neden acık öğretım okuyanlar illa gıdıp eskısehırde yasıyo
sonucta adı ustunde acık ögretım deılmı bu??
yada şöyle dıyım bulundugum sehırden ıstedıgım bolumu aöf olarak okuyamazmıyım?? ılla eskısehıre gıtmek gereklımıdır??
bulundugun yerden okuyabılırsın canım açıköğretim
eskısehıre gıdenler bıldıgım kadarıyla unıversıtenın derslerı oluyo onlara gırıyolardır
ama sen bulundugun yerdende okuyabılırsın
susum daha düşük tabi bayağı fark vardı ben girdiğimde 297 mi neydi ona bi bak bence.
heath_19 canım aöf için buraya gelmene gerek yok istediğin bölümü memleketinden okuyabilirsin sınavlara da orda girebilirsin ama eskişehir'de yaşamak için geliyolar buraya çünkü burası çok güzelolumunekankayizsmile öğrenci hayatı yaşıyolar işte aöf de olsa canım :)
eoztur canım oh ne güzelmiş ya ben de ilk yıl özel yurtta kaldım sonra eve çıktım 2.evimdeyim :) olsun hepsine değer be canım :)
susum daha düşük tabi bayağı fark vardı ben girdiğimde 297 mi neydi ona bi bak bence.
heath_19 canım aöf için buraya gelmene gerek yok istediğin bölümü memleketinden okuyabilirsin sınavlara da orda girebilirsin ama eskişehir'de yaşamak için geliyolar buraya çünkü burası çok güzelolumunekankayizsmile öğrenci hayatı yaşıyolar işte aöf de olsa canım :) derslere de girmiyolar ama derse gircez diye geliyo çoğu :)
eoztur canım oh ne güzelmiş ya ben de ilk yıl özel yurtta kaldım sonra eve çıktım 2.evimdeyim :) olsun hepsine değer be canım :)
bulundugun yerden okuyabılırsın canım açıköğretim
eskısehıre gıdenler bıldıgım kadarıyla unıversıtenın derslerı oluyo onlara gırıyolardır
ama sen bulundugun yerdende okuyabılırsın
ooooffff uleeeyynn offff çok istiyorum olur inşaallaahhh yaaa
inşallah susu ya askerin de burda harika olur senin içinkaydirigubbakcemile2 dua edicem sana inş olur boshayallersmile
ayy yurtta gördüklerimi bi daha hiç biyerde göremem heralde ne insanlar var canım valla orda katil olmadıysam olmam :) gerçi ev olayı da zor komşular falandelikafadulden
oyyyben geldim ama karnım ağrıyor yaa:gitme:
bunu su nedenle sordum bende bu sekılde bılyıorum
ama cevremde cahıl kalmıs aıleler var ve evlatları sankı acık öğretım okumak için illa eskısehıre gıtmek gerekıyo gıbı bı tavır ıcındeler
ben buna okumak demıyorum sadece unı. ortamını yasamak ıcın gıden de var dıye dusunuyoum
yanlıs anlasılmasın sozum sıze deıl
ozellıkle bı kaynım varda :bbo: aılesını yaglıyo ballıyo para yolla deyıp telefonu kapatıyo :bbo:
o oyle yaptıkca bana sınır gelıyo adamın atıyorum cebınde para olmasa bocr harc edıp yolluyo cocuk bunu bıldıgı halde burdanda okumak varken tee oralara gıdıyo
off aman kendı bılırr
bunu su nedenle sordum bende bu sekılde bılyıorum
ama cevremde cahıl kalmıs aıleler var ve evlatları sankı acık öğretım okumak için illa eskısehıre gıtmek gerekıyo gıbı bı tavır ıcındeler
ben buna okumak demıyorum sadece unı. ortamını yasamak ıcın gıden de var dıye dusunuyoum
yanlıs anlasılmasın sozum sıze deıl
ozellıkle bı kaynım varda :bbo: aılesını yaglıyo ballıyo para yolla deyıp telefonu kapatıyo :bbo:
o oyle yaptıkca bana sınır gelıyo adamın atıyorum cebınde para olmasa bocr harc edıp yolluyo cocuk bunu bıldıgı halde burdanda okumak varken tee oralara gıdıyo
off aman kendı bılırr
inşallah susu ya askerin de burda harika olur senin içinkaydirigubbakcemile2 dua edicem sana inş olur boshayallersmile
ayy yurtta gördüklerimi bi daha hiç biyerde göremem heralde ne insanlar var canım valla orda katil olmadıysam olmam :) gerçi ev olayı da zor komşular falandelikafadulden
İnşallah olur bitanem
Aynen ya. Biz vize final zamanı hiç ders çalışmazdık kaydirigubbakcemile3 neler neler yapardık ya ah ah eski günler yaşlandım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?