- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.421
evet canım. Ama ilaç firmasında ürün müdürüyüm. Şuan aslında 2 hekimimi görmem gerek ama ben cafe de oturuyorum hiç canım istemiyor kaydirigubbakcemile3
ayy ne guzelll opuyorumnanaktan
hep boyle saglık alanında calısmak ıstemısımdır ama nedense butun herkes benı bundan sogutmustur suan da da o kısılerın sayesınde evde kös kös oturuyo bulunmakyatım alsanaalsanasmile
ne güzel işin varmış canım ya
en işsizim ne zamandrı zaten iyice sogudum çalışmaktan onur doğduktan sonra ev rahatına çok alıştım
Evet sağlık alanı güzel ama çalıştığımız ilaçlar kronik ilaçlar o yüzden kötü oluyorum hastaları gördükçe
aminnn canım inşallahhhboshayallersmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3heveslendim iyiiiiceeee alllaahımmmmm gül yüzümeeeee:Saruboceq:
Evet sağlık alanı güzel ama çalıştığımız ilaçlar kronik ilaçlar o yüzden kötü oluyorum hastaları gördükçe
ewet oda ınsanın psıkolojısını bozar
bazen hastaneye gıdıyorum hastaları gordukce daha cok hasta oluyorum
allah kolaylık versın
ama en azından sukret kı bı işin varrr
bende oda yok böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben
aminnn canım inşallahhhboshayallersmile
:gitme:ayy o da zor canım Allah güç versin
ne güzel işin varmış canım ya
en işsizim ne zamandrı zaten iyice sogudum çalışmaktan onur doğduktan sonra ev rahatına çok alıştım
Canım inşallah en kısa zamanda senin de olur.
ben kaçtım kızlar sınavdan geldim kaldım burdakaydirigubbakcemile3 2 saatlik uykuyla duruyorum bi güzel uyucam şimdi ayy çok özledim uyumayı tutmayın beniiiisempatiksalakcinnisırnaşık şey:roflol:
ben kaçtım kızlar sınavdan geldim kaldım burdakaydirigubbakcemile3 2 saatlik uykuyla duruyorum bi güzel uyucam şimdi ayy çok özledim uyumayı tutmayın beniiiisempatiksalakcinnisırnaşık şey:roflol:
hadı ıyı uykular o halde canımmm
ruyanda askerını gorrr lülülülülülü
yirim o onuru beeeennnnn kaydirigubbakcemile3
yok canım yaa bu zamana kadar olmadı bundan sonrada zor olurr
yaa 3 kurusa boyun egersen iş var ama obur turlu yok
kı zaten yasadıgım sehırde iş imkanı cok az
bılmyıorum bakalım ne olcakkk
susuu kız senınkı tek ızın mı kullanıcakk
mehtabına ne cok var oyleee :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?