Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım. Ama ilaç firmasında ürün müdürüyüm. Şuan aslında 2 hekimimi görmem gerek ama ben cafe de oturuyorum hiç canım istemiyor kaydirigubbakcemile3

ne güzel işin varmış canım ya
en işsizim ne zamandrı zaten iyice sogudum çalışmaktan onur doğduktan sonra ev rahatına çok alıştım

Evet sağlık alanı güzel ama çalıştığımız ilaçlar kronik ilaçlar o yüzden kötü oluyorum hastaları gördükçe

Evet sağlık alanı güzel ama çalıştığımız ilaçlar kronik ilaçlar o yüzden kötü oluyorum hastaları gördükçe

ewet oda ınsanın psıkolojısını bozar
bazen hastaneye gıdıyorum hastaları gordukce daha cok hasta oluyorum
allah kolaylık versın
ama en azından sukret kı bı işin varrr
bende oda yok böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3heveslendim iyiiiiceeee alllaahımmmmm gül yüzümeeeee:Saruboceq:
aminnn canım inşallahhhboshayallersmile

:gitme:ayy o da zor canım Allah güç versin

ben kaçtım kızlar sınavdan geldim kaldım burdakaydirigubbakcemile3 2 saatlik uykuyla duruyorum bi güzel uyucam şimdi ayy çok özledim uyumayı tutmayın beniiiisempatiksalakcinnisırnaşık şey:roflol:

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>310turkbayragi
mehTap.....>105

yirim o onuru beeeennnnn kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

yok canım yaa bu zamana kadar olmadı bundan sonrada zor olurr
yaa 3 kurusa boyun egersen iş var ama obur turlu yok
kı zaten yasadıgım sehırde iş imkanı cok az
bılmyıorum bakalım ne olcakkk

katılıyorum canım 3 kuruş para veriyorlar canını çıkarıyorlar insanın

kızlar usta birliğine gidince ne kadar zaman sonra izin kullanılabiliyor birde izin zamanını kim belirliyor acaba bilgisi var mı
eşimin kardeşi evlencek bu yaz acaba düğününe gelebilir mi eşim izin verirler mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…