Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ya benim aşkımda bu günlerde arayamıyo hiç.. önceden günde 2-3 kez arardı artık 1 kez bile zor neden ya eğitimler başlamış silahli filan ondanmı acaba

canım nişanlım da ilk birkaç gün günde6-7 kere arardı ama eğitimleri başlamış artık 2-3 kere anca arıyo fırsat bulamıyorum diyo o da en fazla 2 dk konuşabiliyo:1no2:

kızlar ya benim aşkımda bu günlerde arayamıyo hiç.. önceden günde 2-3 kez arardı artık 1 kez bile zor neden ya eğitimler başlamış silahli filan ondanmı acaba
canım öle her zaman aynı sistemde aramasını bekleyemezsinki değişebilir..hele acemi birliğinde her gün farklı bişeyler yapıolar..benimkide mesela sık aramazdı bu aralar sık aramaya başladı değişebilio yani..aklına kötü şeler getirmeŞeniz

kızlar yaa size bişey sorcam. msnde ilk yada ortaokuldan filan arkadaşlarım ekliyo (lisem kız lisesiydi çünkü) onlarla konuşurken kendimi sanki aşkıma yanlış yapıyomuşum gibi hissediyorum yani o olsa kızardı çünkü konuşmama. sizde böyle hissediyomusunuz çok üzülüyorum ben bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…