- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.741
selam kızlarrrr bir adet angel geldiiiiii kaydirigubbakcemile3
selammmmhihoyyyt
kızlar ya benim aşkımda bu günlerde arayamıyo hiç.. önceden günde 2-3 kez arardı artık 1 kez bile zor neden ya eğitimler başlamış silahli filan ondanmı acaba
canım öle her zaman aynı sistemde aramasını bekleyemezsinki değişebilir..hele acemi birliğinde her gün farklı bişeyler yapıolar..benimkide mesela sık aramazdı bu aralar sık aramaya başladı değişebilio yani..aklına kötü şeler getirmeŞenizkızlar ya benim aşkımda bu günlerde arayamıyo hiç.. önceden günde 2-3 kez arardı artık 1 kez bile zor neden ya eğitimler başlamış silahli filan ondanmı acaba
didommmm h.g cnmmm opuyorumnanaktan
selammmmhihoyyyt
selammmmhihoyyyt
selam kızlarrrr bir adet angel geldiiiiii kaydirigubbakcemile3
selam esincim iyiyim sukurler olsun askım ızne gelıcek 25 gune kadar onun heyecanı var sen nasılsın?selam canım hoşgeldin nasılsınn
selam canım ben de şimdi girdim a.s.
selam esincim iyiyim sukurler olsun askım ızne gelıcek 25 gune kadar onun heyecanı var sen nasılsın?
ohhh ne güzel canımm bizim izinler iptal hep çarşı izinleri bile yokk muhtemelen askerden erken gelicek sevgilim..bizde de nişan telaşı başladı biraz,tarih belirlemeye çalışıoruzz..bir hafta sevgilimin yatağında uyudum ilaç gibi geldi valla:asigim:
selam esincim iyiyim sukurler olsun askım ızne gelıcek 25 gune kadar onun heyecanı var sen nasılsın?
ohhh ne güzel canımm bizim izinler iptal hep çarşı izinleri bile yokk muhtemelen askerden erken gelicek sevgilim..bizde de nişan telaşı başladı biraz,tarih belirlemeye çalışıoruzz..bir hafta sevgilimin yatağında uyudum ilaç gibi geldi valla:asigim:
askımda izin kullanmıcaktı erken gelmek ıcın ama dayanamadı cok özledim diyoopuyorumnanaktan
ne güzel telaşlar bunlar dimi esincim bende seneye yaşıcam Allah izin verirse..
Askının yatagında nasıl uyudun kısskaydirigubbakcemile3
ne varsa eski arkadaşlarımda var başka kimse almıyo selamımı:dilcikar:
nasılsın datlumm gözdemmmŞeniz
iyim ben de didemcim saol benim de aşkımın yemin töreni var 25'inde onun heyecanı var:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?