- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.761
oyyy kuzum iyiyim bitanem askerimi özlüom tekkk :gitme:
Kızlar bende geldim.
canım ailesinin yanına gittim zonguldağa bir hafta kaldım ordaaskımda izin kullanmıcaktı erken gelmek ıcın ama dayanamadı cok özledim diyoopuyorumnanaktan
ne güzel telaşlar bunlar dimi esincim bende seneye yaşıcam Allah izin verirse..
Askının yatagında nasıl uyudun kısskaydirigubbakcemile3aşkımın yatağında yattım dolabına bir de not bıraktımm..onun gittiği yerlere gittim hep çok güzeldii
kızlar bişey sormuştum ya.
hosgeldın datlummm:1hug:
özlem bendede var canım 3,5 aydır gormuyorum aşkımı:2:
ızın kullanmıcakmı senın askın?
birde gecen gun tartısmıstınız hallettınız dımı gözdemm
gidicekmisin tatlım?
ah canım benim allah sabır versin ben 20 gündür göremedim aşkımı çıldırıcam şükretmem lazım halimee..askerdeyken en uzun görüşemediğimiz zaman bu..:teselli:özlem bendede var canım 3,5 aydır gormuyorum aşkımı:2:
ızın kullanmıcakmı senın askın?
birde gecen gun tartısmıstınız hallettınız dımı gözdemm
eveet canım kaçırır mıyım hiç:asigim:
ne güzell yaaa onun kokusuyla uyumussun esincim..canım ailesinin yanına gittim zonguldağa bir hafta kaldım ordaaşkımın yatağında yattım dolabına bir de not bıraktımm..onun gittiği yerlere gittim hep çok güzeldii
notlar cok eglencelı ve etkılı oluyo bende evlenınce yapmayı dusunuyorumkaydirigubbakcemile3
hallettim cnmmmm =) gelcek ama kasım gibi flnn yaaa :sinifsinif:
sevındım tatlım
kullanmıcaktınız noldu hangınız vazcaydınızkaydirigubbakcemile3
bence önce sevgilinle konuş yanlış bişey yapmadığını söle ona..ama ikna olmuosa çok üsteleme..sen sonuçta yanlış bişey yapmadığını düşünüosan ve aranızda sorun oluşturcaksa bunu sevgiline sölemeyebilirsinnkızlar bişey sormuştum ya.
ah canım benim allah sabır versin ben 20 gündür göremedim aşkımı çıldırıcam şükretmem lazım halimee..askerdeyken en uzun görüşemediğimiz zaman bu..:teselli:
Ne güzel bitanem
ayy yemin töreni çok eğlenceli oluo canımm.bizimki geldi aklıma:)sevgilim çok uzun olduğu için en öndeydi hemen seçebilmiştim onu..birde tam böle bütün askerler geçiş yaparken bütün askerlerin ortasına atlayıp fotosunu çekmeye çalışmıştım ve çekmiştim:))ama sevgilim çok kızmıştıı herkes bana bakmış o sıradahihoyyyteveet canım kaçırır mıyım hiç:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?