- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.781
çok zor canım neyseki mehtabaa çok az kalmışşhihoyyytesincim askım doguda malesef carsısı bıle yok mecburi gorusemedık neysekı 16 gun yanımda olcak mehtap 25:asigim:
ayy yemin töreni çok eğlenceli oluo canımm.bizimki geldi aklıma:)sevgilim çok uzun olduğu için en öndeydi hemen seçebilmiştim onu..birde tam böle bütün askerler geçiş yaparken bütün askerlerin ortasına atlayıp fotosunu çekmeye çalışmıştım ve çekmiştim:))ama sevgilim çok kızmıştıı herkes bana bakmış o sıradahihoyyyt
Ya kızlar bugün aşkımla konuştuk sabah genelde hep ben konuşuyorum o da arada bişiler söylüyo bende en sonunda neden konuşmuyosun dedim konuşuyorum ya aşkım dedi ama ben senin sesinden çok kendi sesimi duyuyorum dedimkaydirigubbakcemile3 en çok ben konuşuyom aralarda aşkım konuşuyo normalmi bu sizce?
Ya kızlar bugün aşkımla konuştuk sabah genelde hep ben konuşuyorum o da arada bişiler söylüyo bende en sonunda neden konuşmuyosun dedim konuşuyorum ya aşkım dedi ama ben senin sesinden çok kendi sesimi duyuyorum dedimkaydirigubbakcemile3 en çok ben konuşuyom aralarda aşkım konuşuyo normalmi bu sizce?
ayy yemin töreni çok eğlenceli oluo canımm.bizimki geldi aklıma:)sevgilim çok uzun olduğu için en öndeydi hemen seçebilmiştim onu..birde tam böle bütün askerler geçiş yaparken bütün askerlerin ortasına atlayıp fotosunu çekmeye çalışmıştım ve çekmiştim:))ama sevgilim çok kızmıştıı herkes bana bakmış o sıradahihoyyyt
didemcm konuştklarım kız deil işte erkek sorun orda kaydirigubbakcemile3
ne güzell yaaa onun kokusuyla uyumussun esincim..
notlar cok eglencelı ve etkılı oluyo bende evlenınce yapmayı dusunuyorumkaydirigubbakcemile3
sevındım tatlım
kullanmıcaktınız noldu hangınız vazcaydınızkaydirigubbakcemile3
cnmmm yaaaaa kullanmıcaktık daaa mecbur tutmuşlarrrr aşkımı kullanmak şart demişler yaaa bi de bizim seneye temmuzda düğün varrr mayıs sonu teskere nasıl hazırlancazzz didom yhaa yardıma gelirsin artık kaydirigubbakcemile2
didemcim aynı sorun bizde de oldu ama bence çok normal..bende kızmıştım aşkıma neden konuşmuosun benimle die bana demiştiki ben burda her gün aynı şeler yapıorum,dışarda olan ve her gün bişeyler yapan sensin,benim anlatıcak bişeyim yok demişti.haksız da değil aslında.Ne anlatabilirlerki bize..fisfisfis
Tatlım bizde de öle oluyor. Bende sordum senin sesini çok özlüyorum aşkım o yüzden hep sen konuş dedi. Vee bende dayanamadığım için pazar günü yanına gidiyorum opuyorumnanaktan
canım valla nişanlım gebertir beni:1shok:ya aslında öyle deli gibi kızmaz ama ben de onun kızlarla konuşmasını istemediğim için ikimizn de karşı cinsten arkadaşımız yok:1no2:sempatiksalakcinni
canım valla nişanlım gebertir beni:1shok:ya aslında öyle deli gibi kızmaz ama ben de onun kızlarla konuşmasını istemediğim için ikimizn de karşı cinsten arkadaşımız yok:1no2:sempatiksalakcinni
cnmmm yaaaaa kullanmıcaktık daaa mecbur tutmuşlarrrr aşkımı kullanmak şart demişler yaaa bi de bizim seneye temmuzda düğün varrr mayıs sonu teskere nasıl hazırlancazzz didom yhaa yardıma gelirsin artık kaydirigubbakcemile2
olsun canım dayanamzdınız zaten kaç gun kullanıcakki?
gelirim daatlum ayıp ettin istanbuldasın demüaklinialirimsmile
ohhh canım maşallahh yolu öğrendin iyice gidersin tabi dikkat et ama ilki gibi olmasın yolculuk
olumunekankayizsmile ben hatta bazenn o kadar saçma şeler konuşuorum ki böle telefonda sessizlik olmasın die ..normalde hiç anlatmıcağım önemsiz şeleri bile anlatıorumm sevgilim konuşmayınca muhabbet olsun dieekaydirigubbakcemile2.esincim aynı şeyleri yazmışızzolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?