Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaydirigubbakcemile3ayy ben de çok heyecanlanıyorum canım ya ben neler yapıcam acaba benimki de 1.85 önlerde olur heraldeCADIARZU kesin ağlarım ben:gitme:

Tatlım bizde de öle oluyor. Bende sordum senin sesini çok özlüyorum aşkım o yüzden hep sen konuş dedi. Vee bende dayanamadığım için pazar günü yanına gidiyorum opuyorumnanaktan

didomm bizde öyleyiz valla hep ben konuşurum konu bulamam artık aşkım aralarda konuşur sadece erkekler pek konuşmaz ya ondandır bence kaydirigubbakcemile3

Ben seheyatte olduğumdan gidememiştim mirmirmirmir

canım hiç o kadar uzun konuşamadığımız için bilemicem:1no2: ama yapısı böyle değil mi normalde canım yoksa normalde çok konuşur mu?

didemcim aynı sorun bizde de oldu ama bence çok normal..bende kızmıştım aşkıma neden konuşmuosun benimle die bana demiştiki ben burda her gün aynı şeler yapıorum,dışarda olan ve her gün bişeyler yapan sensin,benim anlatıcak bişeyim yok demişti.haksız da değil aslında.Ne anlatabilirlerki bize..fisfisfis

evet canm bnmkide aynı şeyi söylemişti

Ya kızlar sonradan da hak verdim aşkıma asker adam hep aynı şeyleri yapıyo nerden bulsun konuşcak şey dıyorumkaydirigubbakcemile3
Benim çenem düşük sonucta calısıyorum oraya buraya gıdıyorum bişeyler yapıyorum anlatıcak şeyler bulabılıyorum aşkımda garibim konusuyorum ya aşkım diyo hak vermek lazım aslında.

canım valla nişanlım gebertir beni:1shok: ya aslında öyle deli gibi kızmaz ama ben de onun kızlarla konuşmasını istemediğim için ikimizn de karşı cinsten arkadaşımız yok:1no2:sempatiksalakcinni

Benimki bu konuda hiç bişi demiyo ya benimkinde sorun var valla, insan bi kızar konuşma der dimi ama yok ama o da kızlarla konuşunca aşkım ya ben seninleyim onlar sadece arkadaşlarım diyo ve ben sinir oluyorum buna

canım valla nişanlım gebertir beni:1shok: ya aslında öyle deli gibi kızmaz ama ben de onun kızlarla konuşmasını istemediğim için ikimizn de karşı cinsten arkadaşımız yok:1no2:sempatiksalakcinni

işte bnmkide çok kızıyo faceimi filan kapattırdıda şmdi millet ekliyo konuşurken suçlu hissediyorum bende

ohhh canım maşallahh yolu öğrendin iyice gidersin tabi dikkat et ama ilki gibi olmasın yolculuk

Evet canım ne yapayım kaydirigubbakcemile3 bugün telefonda sesi çok kötüydü bende dayanamadım. Bu sefer zaten otobüsle gideceğim ilki gibi macera yaşamak istemiyorum bu sefer çünkü hala patlayan lastiği yaptırmadım kaydirigubbakcemile3

özgecim bence konuşma derim..
çünkü boşluk anına denk gelir falan ağzından kacırırsın aşkınla Allah korusun aranız bozulur ki ben gizli bişey yapmanı doğru bulmuyorum..
Ama şunu bil erkeklerin hepsi demiıyorum ama yüzde doksanı gerçekten arkadas gormezler kızları..
Senin askının askerde olusunu fırsat bilip sana baska gözle bakabılırler..
Sakın yalnıs anlama inan kimseye guven olmuyo ben 23 yasındayım senın yasını bılmıyorum ama gorduklerım bizzat bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…