Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anamm ne iyimişş
benimki git demesine der ama tribide basar ardından:roflol:

sempatiksalakcinni mecburen katlanıcaz suratlarına napalım sıyahıncım kız kıza olsa bile trıp yapıyo bazen ya

Beklerim yıllarca beklerim
Hasretime hasretini eklerim
Beklerim yıllarca beklerim
Özlemime özlemini eklerim

Kala kala bir ben kaldım dünyada sensizim
Yana yana bir sana yandım dünyada sensizim
Cana cana bir canı sevdim
Dünyadaki o can sensin
Sen benim gözbebeğim bitanemsin

ahhh canım bu konudan dertliyim bende tmm git der ama surat yapar ne anlamı kaldı ki ben hep diyorum allah askına yeterkı sorun olmasın evde oturmaya razıyım dıyorum.

kızlar bu trip olayı bndede varya evli olmama rağmen biyere gideyim git dese bile tribi hiç geç kalmıyor hemen yapar kızkıza görüşmeler fln hiç fark etmiyor yani kaydirigubbakcemile3

kızlar cumartesi ya da pazar günüüüüüü aşkımın çarşısı var bi de bişiy sorcam sizeee asker künyesi nerde yaptırılır aşkım künyelerini kaybetmiş yhaaa yaptırıp yollıcam daaa bilen var mı kızlarrr

ben şanslıyım aşkım pek kıskanmaz bende de pek yoktur kıskançlık iyi anlaşıyoruz bu yüzden
canım nereye isterse giderim tabi giderken söylerim ama hiç gitme demedi daha zaten belli yerler var gittiğim sağolsun güvenir bana bitanem bende ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…