- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.841
kızlar yaa ben aşkıma haksızlık ediomuşum daha akşam aradı beni evde oturma bebeğim gez dolaş tabi tatildesin o kadar kafanı dağıtmaya ihtiyacın var dedi banaopuyorumnanaktan bu aralar hep böle sölüo sahile git otur fln dioo canım benimm
selam susucum a.s.
evet kızlar ben de öyle yapıyorum bir gün önceden söylüyorum gideceğim yeri, yarın kızlarla son kez buluşcaz mezuniyeti kutlucaz bu akşam söyledim ama eminim yarın surat ascakbilmiyorumkismile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımm benimm işteee geldim listelerımızıı yenılemedenn taze safakları gormedenn uyuyabılırmıyım hiç:lepi:
selam susucum a.s.
evet kızlar ben de öyle yapıyorum bir gün önceden söylüyorum gideceğim yeri, yarın kızlarla son kez buluşcaz mezuniyeti kutlucaz bu akşam söyledim ama eminim yarın surat ascakbilmiyorumkismile
size selaaamm dedim
sadece melisam ve sıyahıncım sağolsunnnnn
size selaaamm dedim
sadece melisam ve sıyahıncım sağolsunnnnn
katlanıcaz tabi susu napalım canım kız kıza da farketmiyo aynenkaydirigubbakcemile3
didemcim ben de onu diyorum madem surat asıcaksın git deme dimi
hoşgeldin çokşeker a.s.
aynen ya bende sinir oldummm neden çıkartmadıklarını da sölememişler..benim aşkım yine çıkamıcak sanırsam çarşıya 2 ay daha yasak var olurmu böyle şey yhaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?