- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #55.821
bilmiyorumkismilebu azıcık fazla olmuş canımbilmiyorumkismile kız varsa sorun olmazki sen niye gidip tanışasınki gel tanıştıralım deseler delmaz: ya askerde mi çok kıskanç oluyolar acababilmiyorumkismile
valla benimki oldum olası kıskançtı.hatta garip bi şekilde ben askerde daha kıskanç olmasını bekliodum ama daha rahat davranmaya başladı..şaşırtıo beniopuyorumnanaktan ama herşey benim elimde valla ne kadar kıskanç olursa olsun bi şekilde üstesinden geliorum vallakaydirigubbakcemile3
ya kızlar bakın aklıma takıldı şimdi,bu sabah beni aradığında sınavım olduğunu söylemeyi unuttum nişanlıma,o da tam sınavdayken aramış açamadım haliyle.. sonra da trip attı bana telefonlarımı açmıyosun diye sınavım var dedim ama bundan sonra görücez bakalım dedieyvahedigeldismilebilmiyorumkismile kıskançlıklar başlıyo mu yoksaeyvahedigeldismile aradığında evde değilsem bozuluyo sanki:umursamaz:
öyle galiba canm ya önceden bu kadarda değildi şimdi arkadaşıma gidiyorum mesela bana haber vermeden git tabi diyo nasıl arıyım sen aramadkça arayamıyorumki numara yok elmde diyorum e bana haber veremiyosun diye git gez o zmn filan diyo hiç böyle değildi o yüzden bnde anlayışlı olmaya çalışıyorumbilmiyorumkismile
35 dk sonraaaa şafaklar atacak kızlarrrr :hulya:
aklıma sevgılımn yaptıgı geldı
ygs sınavına gırerken tel goturmedım dıye trıplere gırmıs kızmıs o gun aramamıstı uyus askım:dilcikar:
öyle galiba canm ya önceden bu kadarda değildi şimdi arkadaşıma gidiyorum mesela bana haber vermeden git tabi diyo nasıl arıyım sen aramadkça arayamıyorumki numara yok elmde diyorum e bana haber veremiyosun diye git gez o zmn filan diyo hiç böyle değildi o yüzden bnde anlayışlı olmaya çalışıyorumbilmiyorumkismile
evett encılım as kaldı hihoyyyt
bende evde değilsem soguk konuşup kapatıyo ya bilmiyorumkismile
hoşgeldinizz melissa ve susuummmm
kızlarrr atarsaaaa 343 :Saruboceq:
allammm nasılda seviniommm sanki şafak 30 gibiiii len diom kendi kendime ne sevinion daha şafağına bak bi 343 offffffff senağlama
opuyorumnanaktanslm susucum hoşgeldiin gözüüm yollardaydıı valla nezamn gelcek susum die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?