Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok haklısın canm 19 yaşındayım bende. o askerde olduğu için, göremediği için iki kat suçlu hissediyorum kendimi bundan sonra ayıp olcak diye düşünmicem konuşmıcam yoksa kötü oluyorum..

Benimki bu konuda hiç bişi demiyo ya benimkinde sorun var valla, insan bi kızar konuşma der dimi ama yok ama o da kızlarla konuşunca aşkım ya ben seninleyim onlar sadece arkadaşlarım diyo ve ben sinir oluyorum buna
canım neden sinir oluosun ne güzel iştee,,böle şelerin azı karar çoğu zarar valla:))4 yıldır sevgilimin kıskançlık duygusunu törpülemeye çalışmaktan bıktım vallakaydirigubbakcemile3

canım ya aynen bugun konustuk 1,5 saat falan askımla askım toplasan 20 dk konusmamaıstır:roflol:
Ben anlatıyomda anlatıyom kendım cok konusuyom ya cocuktanda aynı performansı beklıyorumkaydirigubbakcemile3
Aman canları sagolsun telefondakı nefesıde yeter varsın ben konusayım sırf:asigim:

Benimki bu konuda hiç bişi demiyo ya benimkinde sorun var valla, insan bi kızar konuşma der dimi ama yok ama o da kızlarla konuşunca aşkım ya ben seninleyim onlar sadece arkadaşlarım diyo ve ben sinir oluyorum buna
ayy ben gelemem öyle arkadaşlara ya ben de çok kıskancım:kedi: nişanlımı demiyorum bile o hiçbir erkeğin gerçekten ''kanka'' olabileceğine inanmıyo aslında ben de pek inanmıyorumsempatiksalakcinni
işte bnmkide çok kızıyo faceimi filan kapattırdıda şmdi millet ekliyo konuşurken suçlu hissediyorum bende

bence konuşma canım madem sevgilin kızcak eyvahedigeldismile benim face'ime bişey demiyo çünkü hiç erkek ark. yok ordasempatiksalakcinni

canım neden sinir oluosun ne güzel iştee,,böle şelerin azı karar çoğu zarar valla:))4 yıldır sevgilimin kıskançlık duygusunu törpülemeye çalışmaktan bıktım vallakaydirigubbakcemile3

Yok benimki güya kıskanmıyor ama bazende o kadar surat yaparki anlatamam. Bazende sölesin istiyorum ya face de erkek arkadaşlarım dünya güzeli nasılsın diyo, Bitanem, kuzum yazanlar oluyor ama hiç tık yok valla

Valla bende çok kıskanıyorum ama napim yapısı bu

eoztur canım ne iyiymiş sevgilin benımkı şifremi değiştirdi uyuz msne gırmıyım dıye tabı sonradan soyledı ama canım aşkımın soyledıgı sıfreyle msne gırılmıyo kendıde yalnıs hatırlıyo msnim heba oldu uyuss askım yusundenn-tatlicadiarzu-

canm banada eklettirmiyodu 70 arkadaşım vardı hepsi kızdı. onun facei yoktu benimkinide askere giderken kapamış bende sadece kızlar vardı neden kapadın dedm kızlarında arkadaşı olur ekler yada gel seni biryle tanştırcam der aklını çeler diye giderken msn face hep yasak koydu bilmiyorumkismile

özgecim bide şöle bişey var,şahsen ben yıllardır görüşmediğim kişilerle bir kaç yıl sonra facebooktan veya msnden konuşma gereksinimi duymuorum.benim için önemli olan insanlarla hala görüşüorum çünkü..onlarla konuşmak bana hiç bişey kazandırmıcak çünkü gerek duymuorum.o yüzden faceime bile kimseyi eklemem..sadece şu an hayatımda olan yakın arkadaşlarımı vs.eklerim gerek yok çünkü bence..benim görüşümde böle canım

Didoşum neresi iyi ya birazcık kıskansın istiyorum bende ama benim herifin umrunda değil kaydirigubbakcemile3

çok mantıklı bi düşünce canm aslında bende ayıp olmasın diye konuşuyodum ama konuşmam artık

bilmiyorumkismilebu azıcık fazla olmuş canımbilmiyorumkismile kız varsa sorun olmazki sen niye gidip tanışasınki gel tanıştıralım deseler delmaz: ya askerde mi çok kıskanç oluyolar acababilmiyorumkismile

Yok benimki güya kıskanmıyor ama bazende o kadar surat yaparki anlatamam. Bazende sölesin istiyorum ya face de erkek arkadaşlarım dünya güzeli nasılsın diyo, Bitanem, kuzum yazanlar oluyor ama hiç tık yok valla
ooo sevgilin bunlara bişey demiosa canım sen baya rahatsın o zamankaydirigubbakcemile3

ya kızlar bakın aklıma takıldı şimdi,bu sabah beni aradığında sınavım olduğunu söylemeyi unuttum nişanlıma,o da tam sınavdayken aramış açamadım haliyle.. sonra da trip attı bana telefonlarımı açmıyosun diye sınavım var dedim ama bundan sonra görücez bakalım dedieyvahedigeldismilebilmiyorumkismile kıskançlıklar başlıyo mu yoksaeyvahedigeldismile aradığında evde değilsem bozuluyo sanki:umursamaz:

bilmiyorumkismilebu azıcık fazla olmuş canımbilmiyorumkismile kız varsa sorun olmazki sen niye gidip tanışasınki gel tanıştıralım deseler delmaz: ya askerde mi çok kıskanç oluyolar acababilmiyorumkismile
valla benimki oldum olası kıskançtı.hatta garip bi şekilde ben askerde daha kıskanç olmasını bekliodum ama daha rahat davranmaya başladı..şaşırtıo beniopuyorumnanaktan ama herşey benim elimde valla ne kadar kıskanç olursa olsun bi şekilde üstesinden geliorum vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…