Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kardelencim dağıtım izninde benim eşim usta birliğine teslim olacak bakalım bizim öarşılar da belli değil daha
bu kadar terör olayı varken

kardelencim dağıtım izninde benim eşim usta birliğine teslim olacak bakalım bizim öarşılar da belli değil daha
bu kadar terör olayı varken

canım inş olur çarşınız..çok güzel olur eminim..biz bi gün bile yaşayamadık gerçi..:sinifsinif:yeterki iyi olsunda yüzünü 1 yıl görmeyeyim..Allahım bütün askerlerimizi korusun..:Saruboceq:

selam şekerler
ya askımla konustuk az once ızın kagıdını onaylatmıs onun mutlulugunu paylasıyodu..
sonra bugun arkadasıyla karsılastım yolda konustuk azcık onu soyledım bozulldu hemen askım 2sn once hayatım askım dıyodu tmm bişey dıyomusun kapatalım dedi hemen bozuluyo ya ne yaptım ki:sinifsinif:

selam didemcim
kıskançlık krizleri tutmuş gene seninkinin

selam didemcim
kıskançlık krizleri tutmuş gene seninkinin

nasılsın datlummopuyorumnanaktan
ay evet tuttu gene krizleri 2 dk önce askım hayatım dıyodu sonra bişi diyomusun kapatalım diyo uyus oldum en yakın arkadası bana yenge dıyo ustelık ne dıye tavır yapıyo anlamadım gerçi hep böyleydi kıskanclıgı askere gıtmeden oncede askerdede kıskanc benım sevgılımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…