Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ara aşkım artık ara :Saruboceq:

aynen sana katılıyorumm
offf arasana artık yaaa :gitme:
benımı ıle bugun konustum ama mutlaka aksam arıyacam dedı yarın carsısı olup olmadıgını haber vermek ıcın
ama aramadı ıllakı arardı
hıc bır arkadasıda bu gece nete gırmıyo
normalde onların askeryede cafe var bu saatlerde arkadasarı gırmıs olurdu ama hıc bırı yok
bu ıste bı garıp varr offfffffff offfffffff
bu arada slmm eyvahedigeldismile

canim kesin yarin arar.. haftasonu fazla yogun olmuyorlar... insallah ara firsati bulur cnm.. kontöru bitmistir acebaa.. ?

yok tatlım bittikce kantinden alıyodu zaten 4 liraymış parasıda vardı.. yogundur sanırım bilmiyorum ama çok merak ettim bu günde aramadı.. pazar günü arayabiliyodu rahat oluyolarmış bekliyorum bende.. :gitme:

zor ama seviyorum fatmacım ya napalım Allah baska kotu huy vermesın:Saruboceq:

özgecim acemlikte olur boyle seyler tatlım

yapma böyle ama yaa babykem haftaya cıkar belkı:teselli:

canim 1 ay kitlendi.. en kötüsü haftaya pazar gunu 3 tane israel gemisi kibrisa gidecek bu hafta geleceklerdi ama 1 hafta ertelemis israel cok korkuyorum yaa.. ama bol bol dua ediyorummm
ne serefsizler yaaaaa

Tatlım içini ferah tut sen. Benimki de ararım dedi akşam ama hala aramadı. Pazar günü yanına gideceğm ya şımardı benimki

yavrukuşlarımmm naparsınız bakim bugün bursada deprem oldu biliyinizmi 4.2 şiddetindeymiş eyvahedigeldismile
cancum hoşgeldınnn duydum ben haberlerden allah korumus ya:Saruboceq:
canim 1 ay kitlendi.. en kötüsü haftaya pazar gunu 3 tane israel gemisi kibrisa gidecek bu hafta geleceklerdi ama 1 hafta ertelemis israel cok korkuyorum yaa.. ama bol bol dua ediyorummm
ne serefsizler yaaaaa

babykem allah korusun rabbim yardımcı olsun inşallah bişey olmaz dua et sadece bende edıyorum dua askım doguda bılıyosun rabbım korusun sevdıklerımızı:Saruboceq:

kızlar düşündümde bu yaşadıklarımız bekleyişlerimiz herkese nasip olmaz.. o kadar gurur verici ki haber alamıyoruz bekliyoruz sabrediyoruz herşeye rağmen bişeylere dayanıyoruz askerlerimiz fırsat bulduklarında telefona koşuyolar bizi düşünüyolar.. öyle güzel şeyler ki bi aşkın gerçek oldugunu ıspatlıyor..

canım korkuyorum
daha gecen hafta saldırı duzenlendı benımkının oldugu yere
tekrarmı bırsey oldu dıye kafam takıldı
haber alamamak berbart bırsey yaa:gitme:

canım bu korkuyu bende 1 2 kez yasadım sabaha kadar uyuyamadım cok ıyı anlıyorum senı ama elımız kolumuz baglı dua etmekten baska yapıcak bişeyimis yok tatlım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…