- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.161
Canım benimki de acemilikte aramıyordu yarın daha müsait ollur sen merak etme
kızlar düşündümde bu yaşadıklarımız bekleyişlerimiz herkese nasip olmaz.. o kadar gurur verici ki haber alamıyoruz bekliyoruz sabrediyoruz herşeye rağmen bişeylere dayanıyoruz askerlerimiz fırsat bulduklarında telefona koşuyolar bizi düşünüyolar.. öyle güzel şeyler ki bi aşkın gerçek oldugunu ıspatlıyor..
selaaaammmm fıstıklarrrr:teytey:
ınsallh canımmCanım korkma bitanem, yarın oda arar belki müsait olamadı
kızlar düşündümde bu yaşadıklarımız bekleyişlerimiz herkese nasip olmaz.. o kadar gurur verici ki haber alamıyoruz bekliyoruz sabrediyoruz herşeye rağmen bişeylere dayanıyoruz askerlerimiz fırsat bulduklarında telefona koşuyolar bizi düşünüyolar.. öyle güzel şeyler ki bi aşkın gerçek oldugunu ıspatlıyor..
evet özgemm herkese nasıp olmazturkbayragi
Hosgeldin susummm
susucummmmm selammm şekerimmm:dance:
canım bu korkuyu bende 1 2 kez yasadım sabaha kadar uyuyamadım cok ıyı anlıyorum senı ama elımız kolumuz baglı dua etmekten baska yapıcak bişeyimis yok tatlım:teselli:
didemcm snn sevgilin doguda ya nasıl oluyor orası şartları filan çatışmalar oluyomu bilmiyorumkismile
içimde hem huzur hemde huzursuzluk var sıyırdımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden
didoşşş mehtabınaaa:lepi: maş.
huzursuzluk neden susucumm
saol tatlım ya valla az kaldı cok heyecanlıyım yarında alısverıs yapıcam ciciler alcam askıma giymek için opuyorumnanaktan
huzursuzluk neden susucumm
saol tatlım ya valla az kaldı cok heyecanlıyım yarında alısverıs yapıcam ciciler alcam askıma giymek için opuyorumnanaktan
Bende aşkıma yarın alışveriş yapacağım. Ama kredi kartım annemde ondan nasıl alacağım onu düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
ben maaşımı yeni almış bulunmaktayımsempatiksalakcinni
off nolcak benım bu alısverıs tutkum para bırıktıremıyom ben yaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?