Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amannn didoşum olsun kıskansınnnnkaydirigubbakcemile3
bende aşkımııı kıskanmıstım oyle sınırlenmıstim ama çokkk..
yolda arkadsımla karsılaşmışşş anaaaammm kızzz gel sen bunuuu öpppp naber nasılsın dıyeee delurdum resmennnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Evet iyisi gelsin ama gelmedi.
Aman kızlar ne güzel ya benimki de kıskansa azıcık hiç kıskanmıyor.
tatlım hıc kıskanmaması konusunda haklısın ama herkesın yapısı bır degıl su kıskanclıgın dozunu ayarlasa benımkı hıc fena olmıcak msn sıfremıde degıstırmıs zaten :dilcikar:

:roflol::roflol:

Bizimde bir kere buluşcaz neyse gittim arabaları yan yana parkettik ben çıktım topukluyla hemen değiştir dedi benimde arabada 2-3 çift ayakkabı olur hemen babetleri giydirdi alsanaalsanasmile

Ay napalım biliyormusun tatlım senin azıcık kıskançlık genini benimkine verelim tam kararı olur kaydirigubbakcemile3

Ay kız eşin diye Allah mı söletti çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 Evet başar burcu hiç romantizm kıskanma yok herşey mantık töbe töbe alsanaalsanasmile

ayy ben seni evli sanıyodum canım ya Allah söyletti galibaa bnm annemde benimkinden bahsederken yanlışlıkla kaç kez nişanlın demişti kaydirigubbakcemile3 benimkide başak burcu canım kıskanmayışının sebebi yanında her zaman temiz bakımlı gurur duyacağı kadndan hoşlanırlarr ayrıca evet çok mantıklıdır yaa herşeyide içinde biriktirir bi anda patlar kaydirigubbakcemile3

nannn bazı kıslar harbı yapısık oluyo ne dıye opuyosun el sıkış dimi kafasına patlatcan bitaneklava:
Ay napalım biliyormusun tatlım senin azıcık kıskançlık genini benimkine verelim tam kararı olur kaydirigubbakcemile3

ayy veriyim genlerini tatlım istersen yüzde 75ini veriyim mini mini giyinir gezerim erkek arkadaslarıma bişi demes ne guzel benım askımda bı gun boyle olucakmıkine ümitsizimdelikafadulden

Ay kuzum İnşallah evleniriz. Zaten benimki askere gideli sürekli evlilikten bahsediyor sanırım dönünce en kısa zamanda olacak gibi artık hepinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile3 Evet kuzucum her zaman bakımlı olacaksın temiz kokacaksın sürekli tırnaklar manikürlü olacak falan of of bugün manikür yaptırdım pazar için.
Bende dağınığım evlenince artık ne yaparız bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Hayatım benimki aşkım sana etek yakışıyor hep etek giy ama diz üstü olsun, Erkek arkadaşlarıma hiç bişey demez olabilirmiş kaydirigubbakcemile3 evet ben %75 ini alayım şekerim

sinir oldum sankı ben onun sevgılısınııı öpüyommmmklava:
yılışıkkk kızzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayatım benimki aşkım sana etek yakışıyor hep etek giy ama diz üstü olsun, Erkek arkadaşlarıma hiç bişey demez olabilirmiş kaydirigubbakcemile3 evet ben %75 ini alayım şekerim

inanmıyoruuuuuuuuuuuummm ciddimisinnndelikafadulden
eşortmanla dışarı cıktımmm dıye ne kavgalar ettıkkk..off offf

eminecim siz ne kadardır birliktesiniz?

Tatlım biz üniversitedeyken normal arkadaştık, ama benimki tembel uzattı okulu bende yüksek lisansa başladım o arada sürekli benim çalıştığım laboratuvarda duruyordu falan baya bir yazdı bana ama olmadı. ama ikimizinde birbirimize karşı ilgisi vardı. Sonra aradan 1,5 yıl geçti tekrar telefonlaşmaya başladık. 4 aydır birlikteyiz daha kaydirigubbakcemile3

benim aşkımda bigun bana bunları dıcekmı
benımkı uzun etege bıle karısıyo tayt yasak pantolon giy didem erkek cocugu gibi hissediyom kendimi:roflol:
sana bişi diyimmi gercekten askının boyle olması ıyı en azından ıcınde ukte kalmadan ıstedıgını yapıyosun benım askım herseye karısır gıttıgım yere alacagım seylere alıcagım kıyafetı onceden bılmek ıster erkek arkadas zaten yok boyle daha zor ama sevıyorum kac defa konustum duzelmıyo kabul ettım artık boyle askımı

Canım zaten alıştm artık bende onu kıskanmıyorum artık ne yapayım. Zaten bende en çok hoşuna giden şey ilişki yaşıyormuşum gibi stres, sıkıntı, yaşamıyorum çok güzel birşey bu diyo

inanmıyoruuuuuuuuuuuummm ciddimisinnndelikafadulden
eşortmanla dışarı cıktımmm dıye ne kavgalar ettıkkk..off offf

aynen susu ya esormanla dısarı cıktım dıye burnumdan geldı tatıldeydık ustelık mıllet mını etekle gezıyordu aksam dısarı cıktık yuruyuse esofman rahat olur dıye gıydım ustunede straplez benımkı trıplerde sahıle ınenene kadar burnumdan getırdı en sonunda dedım allah askına donelım ben uzerımı degısıyım..
off bakalım bu senekı tatılde napıcak artık izmirin sıcagında pantolonu gıydırır sıyırcam yadelikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…