- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.221
ya susum bugun guzel guzel konusuyoduk askım hayatım ızını onaylattım dedı konustuk ettık sonra arkadasıyla ksrsılastıgımı konustugumu soyledım tmm bişi dıyomusun kapatalım dıyo uyus etti beni ne var bunda yenge dıyo cocuk kıskanc sey:dilcikar:
tatlım hıc kıskanmaması konusunda haklısın ama herkesın yapısı bır degıl su kıskanclıgın dozunu ayarlasa benımkı hıc fena olmıcak msn sıfremıde degıstırmıs zaten :dilcikar:Evet iyisi gelsin ama gelmedi.
Aman kızlar ne güzel ya benimki de kıskansa azıcık hiç kıskanmıyor.
dagıtım ıznıne geldıgınde topukluuu giydimmm.
arabada oturuyoduk.dediki kalk birazcık dolaşalımmm.ben dıyorumki yok aşkım oturalımmm böyle iyiikaydirigubbakcemile3
kalksam şimdii yuruyunce tın tın yuruyommm dellenıyookaydirigubbakcemile3
dagıtım ıznıne geldıgınde topukluuu giydimmm.
arabada oturuyoduk.dediki kalk birazcık dolaşalımmm.ben dıyorumki yok aşkım oturalımmm böyle iyiikaydirigubbakcemile3
kalksam şimdii yuruyunce tın tın yuruyommm dellenıyookaydirigubbakcemile3
tatlım hıc kıskanmaması konusunda haklısın ama herkesın yapısı bır degıl su kıskanclıgın dozunu ayarlasa benımkı hıc fena olmıcak msn sıfremıde degıstırmıs zaten :dilcikar:
:roflol::roflol:
Ay kız eşin diye Allah mı söletti çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 Evet başar burcu hiç romantizm kıskanma yok herşey mantık töbe töbe alsanaalsanasmile
nannn bazı kıslar harbı yapısık oluyo ne dıye opuyosun el sıkış dimi kafasına patlatcan bitaneamannn didoşum olsun kıskansınnnnkaydirigubbakcemile3
bende aşkımııı kıskanmıstım oyle sınırlenmıstim ama çokkk..
yolda arkadsımla karsılaşmışşş anaaaammm kızzz gel sen bunuuu öpppp naber nasılsın dıyeee delurdum resmennnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ay napalım biliyormusun tatlım senin azıcık kıskançlık genini benimkine verelim tam kararı olur kaydirigubbakcemile3
ayy ben seni evli sanıyodum canım ya Allah söyletti galibaa bnm annemde benimkinden bahsederken yanlışlıkla kaç kez nişanlın demişti kaydirigubbakcemile3 benimkide başak burcu canım kıskanmayışının sebebi yanında her zaman temiz bakımlı gurur duyacağı kadndan hoşlanırlarr ayrıca evet çok mantıklıdır yaa herşeyide içinde biriktirir bi anda patlar kaydirigubbakcemile3
nannn bazı kıslar harbı yapısık oluyo ne dıye opuyosun el sıkış dimi kafasına patlatcan bitaneklava:
ayy veriyim genlerini tatlım istersen yüzde 75ini veriyim mini mini giyinir gezerim erkek arkadaslarıma bişi demes ne guzel benım askımda bı gun boyle olucakmıkine ümitsizimdelikafadulden
nannn bazı kıslar harbı yapısık oluyo ne dıye opuyosun el sıkış dimi kafasına patlatcan bitaneklava:
ayy veriyim genlerini tatlım istersen yüzde 75ini veriyim mini mini giyinir gezerim erkek arkadaslarıma bişi demes ne guzel benım askımda bı gun boyle olucakmıkine ümitsizimdelikafadulden
Hayatım benimki aşkım sana etek yakışıyor hep etek giy ama diz üstü olsun, Erkek arkadaşlarıma hiç bişey demez olabilirmiş kaydirigubbakcemile3 evet ben %75 ini alayım şekerim
eminecim siz ne kadardır birliktesiniz?
Hayatım benimki aşkım sana etek yakışıyor hep etek giy ama diz üstü olsun, Erkek arkadaşlarıma hiç bişey demez olabilirmiş kaydirigubbakcemile3 evet ben %75 ini alayım şekerim
inanmıyoruuuuuuuuuuuummm ciddimisinnndelikafadulden
eşortmanla dışarı cıktımmm dıye ne kavgalar ettıkkk..off offf
benim aşkımda bigun bana bunları dıcekmı
benımkı uzun etege bıle karısıyo tayt yasak pantolon giy didem erkek cocugu gibi hissediyom kendimi:roflol:
sana bişi diyimmi gercekten askının boyle olması ıyı en azından ıcınde ukte kalmadan ıstedıgını yapıyosun benım askım herseye karısır gıttıgım yere alacagım seylere alıcagım kıyafetı onceden bılmek ıster erkek arkadas zaten yok boyle daha zor ama sevıyorum kac defa konustum duzelmıyo kabul ettım artık boyle askımı
inanmıyoruuuuuuuuuuuummm ciddimisinnndelikafadulden
eşortmanla dışarı cıktımmm dıye ne kavgalar ettıkkk..off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?